prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 U mnie zaczyna się, wolałabym aby mnie bolało niż to drętwienie i skakanie, tak mi się chce spać a nie mam szans zasnąć, idę z psem połazić bo wyjdę zaraz z siebie i stanę obok, a pracę to już wiem jaką szukać: za stróża nocnego co ma co chwilę obchód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha5 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 No wreszcie doczytałam do końca, ale się dzisaj rozpisałyście Jutro na pewno zaśpię do pracy, Obym tylko do lekarza zdążyła. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 jasmar wrote: No widzę, że tu dziś cisza nawet Ala już śpi-bo nie uwierzę, że jeszcze cwiczy?? To też walnę się do wyrka- może zasnę, bo mój strach zaczyna mieć coraz większe oczyska i patrzy na mnie i nie pozwala zasnąć.Ale nie dam mu się jeszcze tylko kilka godzin. Do jutra-będzie lepiej!!!! Żebyś wiedziala,że padłam po cwiczeniach, jak nigdy i teraz wstałam.I co ja mam teraz ze sobą zrobic? Jestem wyspana,spałam prawie 5 godzin a to mój limit snu. Ludzie....ja chcę do normalności!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 prazynka wrote: U mnie zaczyna się, wolałabym aby mnie bolało niż to drętwienie i skakanie, tak mi się chce spać a nie mam szans zasnąć, idę z psem połazić bo wyjdę zaraz z siebie i stanę obok, a pracę to już wiem jaką szukać: za stróża nocnego co ma co chwilę obchód Prażynko to we dwie będziemy stróżowac, albo do Tesco sie nadamy bo tam pracują całodobowo ;--) Ja jestem juz wyspana i gotowa na wyzwania ..Hi..hi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 pedro wrote: jutro jak tylko wroce to dam znac co i jak po kontroli. Nie ukrywam,że mam troche stresa /: Trzymamy kciuki.Stresa w kieszeń i będzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Gocha5 wrote: No wreszcie doczytałam do końca, ale się dzisaj rozpisałyście Jutro na pewno zaśpię do pracy, Obym tylko do lekarza zdążyła. Pozdrawiam . Gocha5 daj znac co u lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jasmar czekam z kawą. Chyba jeszcze zdążysz wypić przed wyjściem do lekarza ? Dzisiejszy dzień przejdzie do historii z powodu ilości kontroli lekarskich. Oby tylko wieści były dalekie od hiobowych. Powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: No widzę, że tu dziś cisza nawet Ala już śpi-bo nie uwierzę, że jeszcze cwiczy?? To też walnę się do wyrka- może zasnę, bo mój strach zaczyna mieć coraz większe oczyska i patrzy na mnie i nie pozwala zasnąć.Ale nie dam mu się jeszcze tylko kilka godzin. Do jutra-będzie lepiej!!!! Żebyś wiedziala,że padłam po cwiczeniach, jak nigdy i teraz wstałam.I co ja mam teraz ze sobą zrobic? Jestem wyspana,spałam prawie 5 godzin a to mój limit snu. Ludzie....ja chcę do normalności!!! Pewnie do rana to już i prasowanie zrobiłaś. Nie zazdroszczę takiego rytmu spania. Wolę swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 prazynka wrote:a. wrote:Ryczę od 15. Mam doła pierwszego od czasu zapakowania w gips w sierpniu. Zrozumiałam, stawiając krok, że jeszcze długo nie będę chodzić.Kiedy po srubie w-z zaczęłyście łazić? Jakaś łamaga jestem.No naprawdę amerykę kochana odkryłaś ale to kurcze tak jest, że człowiek niby to wie a przychodzi moment, że sobie to naprawdę uświadamia i wtedy jest ból, wyrycz się A.bo to trzeba wyryczeć i będzie lepiej, ja wczoraj ślimtałam nawet początkowo w chusteczkę a potem to już sobie ręcznik wzięłam. Ale na pocieszenie- początek jest straszny, potem szybka poprawa aż do następnego stopa i załamki a potem to już jakoś w swoim średnim rytmie idzie do przodu więc głowa do góry !!!Prażynko jak płacz Ci pomaga to "se bucz" nawet ocierając łzy w prześcieradło, nie można jednak pozwolić aby stany "wodospadowe" były zbyt często. Szkoda zdrowia, ocząt a i girka gorzej się zrasta (kostnina nie lubi soli). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jasmar chyba jeszcze zajęta więc ruszam. Hajda na koń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 alawpr wrote: pedro wrote: jutro jak tylko wroce to dam znac co i jak po kontroli. Nie ukrywam,że mam troche stresa /: Trzymamy kciuki.Stresa w kieszeń i będzie OK Stres towarzyszy wszystkim i jest bardzo wkurzający. Zwłaszcza jak zaczyna tracić na sile w gabinecie a człowiek skupiony na tym fakcie nie kontaktuje i nie łapie wszystkiego co lekarz do niego mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dziś ważny dzień mają Aurora, Jasmar, Edziag, Gocha5 i Pedrowitch wrote:08.12.2009r Kasiek7913.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota21.12.2009r Żabka28.12.2009r Witch04.01.2010r Marchewka07.01.2010r Jasmar26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia16.02.2010r LillaKorn 3 grudnia zapowiada się bardzo ciekawym dniem kontrolno-towarzyskim !Z niecierplowością czekamy na relację (także kawkową ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dota wrote:Dziś ważny dzień mają Aurora, Jasmar, Edziag, Gocha5 i Pedrowitch wrote:08.12.2009r Kasiek7913.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota21.12.2009r Żabka28.12.2009r Witch04.01.2010r Marchewka26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia16.02.2010r LillaKorn3 grudnia zapowiada się bardzo ciekawym dniem kontrolno-towarzyskim !Z niecierplowością czekamy na relację (także kawkową ).Ufff,ale czytania.....trzymam kciuki ,za dzisiejsze kontrole,petycja wysłana halny przestał wiać . Musi będzie dobrze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Żabeczko kochana nad morzem już halnego ani śladu za to słoneczko i coś jakby mróz. Dzieki bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dota wrote: Żabeczko kochana nad morzem już halnego ani śladu za to słoneczko i coś jakby mróz. Dzieki bardzo. , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dziś chce się żyć. Jeszcze godzinka i śmigam rowerkiem poleżeć na polu (magnetycznym).Chłopaki z rehabilitacji pewnie się dziwią - jednego dnia przychodzę kuśtykając o kuli a drugiego zajeżdżam rowerem.Ale cóż - kobieta zmienną jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 ale mnie żolądek rżnie..nie wiecie może od czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 a. wrote:ale mnie żolądek rżnie..nie wiecie może od czegoWg mnie to efekt wczorajszych nerwów. U mnie skutkiem nerwów jest gula w gardle a w żołądku ściska i czuję skurcze.A -jak dziś samopoczucie ? Przeszło chociaż troszku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dota wrote:Dziś chce się żyć. Jeszcze godzinka i śmigam rowerkiem poleżeć na polu (magnetycznym).Chłopaki z rehabilitacji pewnie się dziwią - jednego dnia przychodzę kuśtykając o kuli a drugiego zajeżdżam rowerem.Ale cóż - kobieta zmienną jest.Dobrze, że na wielbłądzie nie zajeżdżasz wtedy dopiero by się zdziwili.U mnie pogoda bardzo rowerkowa. Nawet okno umyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 witch wrote:a. wrote:ale mnie żolądek rżnie..nie wiecie może od czegoWg mnie to efekt wczorajszych nerwów. U mnie skutkiem nerwów jest gula w gardle a w żołądku ściska i czuję skurcze.A -jak dziś samopoczucie ? Przeszło chociaż troszku ?po wymiocie owszem na chwile...chyba nie nerwy... tesknie do zdrowotnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 A - jeżeli są wymioty (nic nie piszesz o innych objawach) to może to grypa żołądkowa albo zatrucie pokarmowe. Przegłódź się - pij tylko dużo a jak złe samopoczucie będzie się utrzymywało dłużej to pędź do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jeszcze nikt z konsultowanych nie wrócił ? Pewnie dopiero wieczorem zdadzą relację - sadyści (kciuki trza trzymać do skutku w takim razie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 witch wrote: Jeszcze nikt z konsultowanych nie wrócił ? Pewnie dopiero wieczorem zdadzą relację - sadyści (kciuki trza trzymać do skutku w takim razie). Już bolą kciuki,może ktoś się zlituje,albo wszyscy poszli na jednego ,oblewać powrót do zdrowotnosti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 To bardzo prawdopodobne. Sami świętują to i owo a nas wykorzystują na maksa. Śmiem sądzić, że w ogóle nie pamiętają o trzymanych przez nas kciukach. Pogadamy z nimi wieczorem o tych hitlerowskich sposobach męczenia ludzi doświadczonych przez los !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Wróciłam z pola a na forum NIC ?Aurora, Edziag, Jasmar, Gocha5, Pedro czy wy sumienia nie macie tak nas przetrzymujecie !A może w piątkę gdzieś się integrujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dota wrote: Żabeczko kochana nad morzem już halnego ani śladu za to słoneczko i coś jakby mróz. Dzieki bardzo. Warszawa też dziękuje,piękny dzień,słonko świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dota wrote:Wróciłam z pola a na forum NIC ?Aurora, Edziag, Jasmar, Gocha5, Pedro czy wy sumienia nie macie tak nas przetrzymujecie !A może w piątkę gdzieś się integrujecie ?Zapomnieli ,że co poniektórzy ,mają jeszcze przed sobą kontrole, zemsta będzie słodka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Kurka nic przez te kciuki zrobic nie można.Wracac mi tu prędko po tych kontrolach........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dota wrote:Dziś ważny dzień mają Aurora, Jasmar, Edziag, Gocha5 i Pedrowitch wrote:08.12.2009r Kasiek7913.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota21.12.2009r Żabka28.12.2009r Witch04.01.2010r Marchewka26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia16.02.2010r LillaKorn3 grudnia zapowiada się bardzo ciekawym dniem kontrolno-towarzyskim !Z niecierplowością czekamy na relację (także kawkową ).A mamuniu ,ja druga w kolejce.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Idę na kawe do kuchni,bo nie ma nkogo kto by dodał.Mam nadzieje ,ze jak wróce może ktos powróci.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi