aga-ka16 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dota wrote:Jutro ma swój dzień Kasiek79Dota wrote:13.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota17.12.2009r Aurora21.12.2009r Żabka28.12.2009r Witch04.01.2010r Marchewka05.01.2010r Pedro07.01.2010r Jasmar26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia16.02.2010r LillaKornProszę zgłosić jeśli kogoś na liście brak.Moja kontrola 15 stycznia! Jakoś nie pali mi się do niej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dzień dobry, wczoraj wzięłam nowy lek na sudeka i po nim dopiero wstałam, MASAKRA, dalej mi się chce spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 to chyba dobrze Prazynko, przynajmniej teraz moze troche odespisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 prazynka wrote: Dzień dobry, wczoraj wzięłam nowy lek na sudeka i po nim dopiero wstałam, MASAKRA, dalej mi się chce spać Znaczy się Prażynko wyspałaś się porządnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nie wyspałam, nadal mi się chce spać, spać i jeszcze raz spać, idę więc dalej spać i zajrzę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 prazynka wrote: Nie wyspałam, nadal mi się chce spać, spać i jeszcze raz spać, idę więc dalej spać i zajrzę później Kolorowych snów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 prazynka wrote: Dzień dobry, wczoraj wzięłam nowy lek na sudeka i po nim dopiero wstałam, MASAKRA, dalej mi się chce spać to chyba dobrze, bo miałaś problemy ze spaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 alawpr wrote: Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac??? Jezu! Ty bez fryzu,ona w cierpieniach ,chyba płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 żabka wrote: alawpr wrote: Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac??? Jezu! Ty bez fryzu,ona w cierpieniach ,chyba płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 żabka wrote: alawpr wrote: Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac??? Jezu! Ty bez fryzu,ona w cierpieniach ,chyba płakać a moze to zaraźliwe i dziewczyne zaraziłam tym ścierwem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 alawpr wrote:Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac???Kurna i jak Ty taka nie uczesana pójdziesz na to leżakowanie ????? Fryzjerce zaś podaj link na nasze forum A poważnie rzecz traktując to nieźle zakończyła "mikołajki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 alawpr wrote: żabka wrote: alawpr wrote: Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac??? Jezu! Ty bez fryzu,ona w cierpieniach ,chyba płakać a moze to zaraźliwe i dziewczyne zaraziłam tym ścierwem ??? To nie katar. Nie mogłaś jej zarazić złamaniem drogą powietrzno – kropelkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witch wrote: Ale mnie bierze jakaś cholera. Miejsca sobie nie mogę znaleźć i wszystko mnie wkurza. Chyba zrobię tak jak z Alwpr robi Jej rodzina (jak podpadnie) - zamknę się w szafie i przesiedzę ciężki czas. Dawaj do mnie ,jakoś nas upchną ! Tylko ja troche nie wyjsciowa bo fryzjer mi padł na mokrej podłodze i nici z mej szałowej fruzury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 żabka wrote: prazynka wrote: Dzień dobry, wczoraj wzięłam nowy lek na sudeka i po nim dopiero wstałam, MASAKRA, dalej mi się chce spać Znaczy się Prażynko wyspałaś się porządnie? Jakby to był zdrowy sen bez "wspomagaczy" to byłaby wyspana a tak to pewnie czuje się jakby dostał obuchem w głowę. Nie zazdroszczę Jej tego "wyspania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 pedro wrote:Witampo dzisiejszej kontroli dowiedzialem sie,że nie zostane skierowany na żadną rehabilitacje, bo w moim przypadku najlepszą rehabilitacją bedzie chodzenie. Troche wydaje mi się to dziwne, że po takim złamaniu nie przewiduje się żadnej rehabilitacji pod fachowym okiem.Nastepną kontrol mam 05 stycznia, także prosze wciagnac mnie na liste.U mnie bez rehabilitacji byłaby wielka kicha.!Nie pojmuje tych lekarzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witch wrote: żabka wrote: prazynka wrote: Dzień dobry, wczoraj wzięłam nowy lek na sudeka i po nim dopiero wstałam, MASAKRA, dalej mi się chce spać Znaczy się Prażynko wyspałaś się porządnie? Jakby to był zdrowy sen bez "wspomagaczy" to byłaby wyspana a tak to pewnie czuje się jakby dostał obuchem w głowę. Nie zazdroszczę Jej tego "wyspania". Ja juz to przechodziłam i jak odstawiłam prochy na spanie to teraz moge zatrudnic sie na nocnego stróża.Ale Prażynka mowiła ,ze to po nowych lekach na sudeka.To co to za ścierwo ,że tak mocno po nich spi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: Ale mnie bierze jakaś cholera. Miejsca sobie nie mogę znaleźć i wszystko mnie wkurza. Chyba zrobię tak jak z Alwpr robi Jej rodzina (jak podpadnie) - zamknę się w szafie i przesiedzę ciężki czas. Dawaj do mnie ,jakoś nas upchną ! Tylko ja troche nie wyjsciowa bo fryzjer mi padł na mokrej podłodze i nici z mej szałowej fruzury. Szafa duża taka co najmniej 3-drzwiowa ????? Mam klaustrofobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Kasiek,jutro twój dzień!!! Trzymaj sie kochana,nie daj sie temu od srajtasmy i wracaj w dwóch butach.I obowiązkowo daj znac bo ubiję!!!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Ale mnie bierze jakaś cholera. Miejsca sobie nie mogę znaleźć i wszystko mnie wkurza. Chyba zrobię tak jak z Alwpr robi Jej rodzina (jak podpadnie) - zamknę się w szafie i przesiedzę ciężki czas. Dawaj do mnie ,jakoś nas upchną ! Tylko ja troche nie wyjsciowa bo fryzjer mi padł na mokrej podłodze i nici z mej szałowej fruzury. Szafa duża taka co najmniej 3-drzwiowa ????? Mam klaustrofobię Ja też... i szafa z tego względu 6-drzwiowa.Damy radę,nawet party mozemy sobie walnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Dawaj do mnie ,jakoś nas upchną ! Tylko ja troche nie wyjsciowa bo fryzjer mi padł na mokrej podłodze i nici z mej szałowej fruzury. Szafa duża taka co najmniej 3-drzwiowa ????? Mam klaustrofobię Ja też... i szafa z tego względu 6-drzwiowa.Damy radę,nawet party mozemy sobie walnąc Szaf-party na dwie prawe połamane i cztery kule ! Piszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dota wrote:Jutro ma swój dzień Kasiek79Dota wrote:13.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota17.12.2009r Aurora21.12.2009r Żabka28.12.2009r Witch04.01.2010r Marchewka05.01.2010r Pedro07.01.2010r Jasmar26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia16.02.2010r LillaKornProszę zgłosić jeśli kogoś na liście brak.Matko i córko nastepna ja ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Teraz do szpitala to chyba siłą mnie dowleką....Mam takie durnowate sny,że strach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 alawpr wrote: Teraz do szpitala to chyba siłą mnie dowleką....Mam takie durnowate sny,że strach !! Bo za dużo myślisz o tej dacie. Zwłaszcza przed snem nie powinnaś dopuszczać do siebie głupich myśli. To tylko powoduje bezsenność i telepkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: Teraz do szpitala to chyba siłą mnie dowleką....Mam takie durnowate sny,że strach !! Bo za dużo myślisz o tej dacie. Zwłaszcza przed snem nie powinnaś dopuszczać do siebie głupich myśli. To tylko powoduje bezsenność i telepkę. Masz racje,najbardziej sie boje ,ze mi tego gipsu nie zdejmą.!! No i nie powiem mam lekkie obawy co do gipsiarza ;-( Ale to ,że mogą mnie na amen zostawic w tym cholerstwie jakos pałęta mi sie po łbie bez jednej przerwy..eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Alawpr wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie. Nie dopuszczaj do siebie "czarnych wizji". Wyobrażaj sobie gdzie ruszysz po zdjęciu gipsu, co załatwisz, jakie buty założysz itp. Złe zostaw samopas. Nie masz wpływu na to co Cię za kilka dni spotka, więc załóż różowe okulary i oddaj się błogiemu pozytywnemu myśleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dokładnie, Ala molestuj swojego o jak najszybszą rehabilitacje. Ile czasu przewidują Cie trzymac teraz w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witch wrote: Alawpr wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie. Nie dopuszczaj do siebie "czarnych wizji". Wyobrażaj sobie gdzie ruszysz po zdjęciu gipsu, co załatwisz, jakie buty założysz itp. Złe zostaw samopas. Nie masz wpływu na to co Cię za kilka dni spotka, więc załóż różowe okulary i oddaj się błogiemu pozytywnemu myśleniu. Tak jest-wykonac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 pedro wrote:Dokładnie, Ala molestuj swojego o jak najszybszą rehabilitacje. Ile czasu przewidują Cie trzymac teraz w szpitalu?Pedro,dzieki bardzo ,ja mam rehabilitację od 6 tyg.Cwiczę też intensywnie w domu.Mam nadzieje ,że tak samo intensywnie wezmę sie za moje brzuszysko które nie wiem czemu tak mi sie wybrzuszyło? Przecież nie od Ptasiego mleczka ..hi..hi..W szpitalu najczesciej jestem 3-4 dni.Ale sam wiesz jak to z nimi jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Cholerka Witch,nigdzie rózowych okularów...Mogą byc seledynowe od basenu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi