Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dota wrote:
Jutro ma swój dzień Kasiek79
Dota wrote:
13.12.2009r Alawpr
16.12.2009r Dota
17.12.2009r Aurora
21.12.2009r Żabka
28.12.2009r Witch
04.01.2010r Marchewka
05.01.2010r Pedro
07.01.2010r Jasmar
26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia
16.02.2010r LillaKorn
Proszę zgłosić jeśli kogoś na liście brak.
Moja kontrola 15 stycznia! Jakoś nie pali mi się do niej..... :(

alawpr wrote:

Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac???

Jezu! Ty bez fryzu,ona w cierpieniach ,chyba płakać:(

żabka wrote:

alawpr wrote:

Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac???

żabka wrote:

alawpr wrote:

a moze to zaraźliwe i dziewczyne zaraziłam tym ścierwem ???

alawpr wrote:
Kurna i jak Ty taka nie uczesana pójdziesz na to leżakowanie ????? Fryzjerce zaś podaj link na nasze forum :)
A poważnie rzecz traktując to nieźle zakończyła "mikołajki".

alawpr wrote:

żabka wrote:

alawpr wrote:

a moze to zaraźliwe i dziewczyne zaraziłam tym ścierwem ???

To nie katar. Nie mogłaś jej zarazić złamaniem drogą powietrzno – kropelkową :)

witch wrote:

Ale mnie bierze jakaś cholera. Miejsca sobie nie mogę znaleźć i wszystko mnie wkurza. Chyba zrobię tak jak z Alwpr robi Jej rodzina (jak podpadnie) - zamknę się w szafie i przesiedzę ciężki czas.

Dawaj do mnie ,jakoś nas upchną ! Tylko ja troche nie wyjsciowa bo fryzjer mi padł na mokrej podłodze i nici z mej szałowej fruzury.

żabka wrote:

prazynka wrote:

Dzień dobry, wczoraj wzięłam nowy lek na sudeka i po nim dopiero wstałam, MASAKRA, dalej mi się chce spać

Znaczy się Prażynko wyspałaś się porządnie?

Jakby to był zdrowy sen bez "wspomagaczy" to byłaby wyspana a tak to pewnie czuje się jakby dostał obuchem w głowę. Nie zazdroszczę Jej tego "wyspania".

pedro wrote:
Witam
po dzisiejszej kontroli dowiedzialem sie,że nie zostane skierowany na żadną rehabilitacje, bo w moim przypadku najlepszą rehabilitacją bedzie chodzenie. Troche wydaje mi się to dziwne, że po takim złamaniu nie przewiduje się żadnej rehabilitacji pod fachowym okiem.Nastepną kontrol mam 05 stycznia, także prosze wciagnac mnie na liste.
U mnie bez rehabilitacji byłaby wielka kicha.!Nie pojmuje tych lekarzy??

witch wrote:

żabka wrote:

prazynka wrote:

Dzień dobry, wczoraj wzięłam nowy lek na sudeka i po nim dopiero wstałam, MASAKRA, dalej mi się chce spać

Znaczy się Prażynko wyspałaś się porządnie?

Jakby to był zdrowy sen bez "wspomagaczy" to byłaby wyspana a tak to pewnie czuje się jakby dostał obuchem w głowę. Nie zazdroszczę Jej tego "wyspania".

Ja juz to przechodziłam i jak odstawiłam prochy na spanie to teraz moge zatrudnic sie na nocnego stróża.Ale Prażynka mowiła ,ze to po nowych lekach na sudeka.To co to za ścierwo ,że tak mocno po nich spi ??

alawpr wrote:

witch wrote:

Ale mnie bierze jakaś cholera. Miejsca sobie nie mogę znaleźć i wszystko mnie wkurza. Chyba zrobię tak jak z Alwpr robi Jej rodzina (jak podpadnie) - zamknę się w szafie i przesiedzę ciężki czas.

Dawaj do mnie ,jakoś nas upchną ! Tylko ja troche nie wyjsciowa bo fryzjer mi padł na mokrej podłodze i nici z mej szałowej fruzury.

Szafa duża taka co najmniej 3-drzwiowa ????? Mam klaustrofobię :)

witch wrote:

alawpr wrote:

witch wrote:

Ja też... i szafa z tego względu 6-drzwiowa.Damy radę,nawet party mozemy sobie walnąc ;-)

alawpr wrote:

witch wrote:

alawpr wrote:

Ja też... i szafa z tego względu 6-drzwiowa.Damy radę,nawet party mozemy sobie walnąc ;-)

Szaf-party na dwie prawe połamane i cztery kule ! Piszę się :)

Dota wrote:
Jutro ma swój dzień Kasiek79
Dota wrote:
13.12.2009r Alawpr
16.12.2009r Dota
17.12.2009r Aurora
21.12.2009r Żabka
28.12.2009r Witch
04.01.2010r Marchewka
05.01.2010r Pedro
07.01.2010r Jasmar
26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia
16.02.2010r LillaKorn
Proszę zgłosić jeśli kogoś na liście brak.
Matko i córko nastepna ja ........

alawpr wrote:

Teraz do szpitala to chyba siłą mnie dowleką....Mam takie durnowate sny,że strach !!

Bo za dużo myślisz o tej dacie. Zwłaszcza przed snem nie powinnaś dopuszczać do siebie głupich myśli. To tylko powoduje bezsenność i telepkę.

witch wrote:

alawpr wrote:

Teraz do szpitala to chyba siłą mnie dowleką....Mam takie durnowate sny,że strach !!

Bo za dużo myślisz o tej dacie. Zwłaszcza przed snem nie powinnaś dopuszczać do siebie głupich myśli. To tylko powoduje bezsenność i telepkę.

Masz racje,najbardziej sie boje ,ze mi tego gipsu nie zdejmą.!! No i nie powiem mam lekkie obawy co do gipsiarza ;-( Ale to ,że mogą mnie na amen zostawic w tym cholerstwie jakos pałęta mi sie po łbie bez jednej przerwy..eh...

Alawpr wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie. Nie dopuszczaj do siebie "czarnych wizji". Wyobrażaj sobie gdzie ruszysz po zdjęciu gipsu, co załatwisz, jakie buty założysz itp. Złe zostaw samopas. Nie masz wpływu na to co Cię za kilka dni spotka, więc załóż różowe okulary i oddaj się błogiemu pozytywnemu myśleniu.

witch wrote:

Alawpr wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie. Nie dopuszczaj do siebie "czarnych wizji". Wyobrażaj sobie gdzie ruszysz po zdjęciu gipsu, co załatwisz, jakie buty założysz itp. Złe zostaw samopas. Nie masz wpływu na to co Cię za kilka dni spotka, więc załóż różowe okulary i oddaj się błogiemu pozytywnemu myśleniu.

Tak jest-wykonac!!!

pedro wrote:
Dokładnie, Ala molestuj swojego o jak najszybszą rehabilitacje. Ile czasu przewidują Cie trzymac teraz w szpitalu?
Pedro,dzieki bardzo ,ja mam rehabilitację od 6 tyg.Cwiczę też intensywnie w domu.Mam nadzieje ,że tak samo intensywnie wezmę sie za moje brzuszysko które nie wiem czemu tak mi sie wybrzuszyło? Przecież nie od Ptasiego mleczka ..hi..hi..
W szpitalu najczesciej jestem 3-4 dni.Ale sam wiesz jak to z nimi jest?