Dota Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 prazynka wrote: Dota wrote: prazynka wrote: ponieważ zawiera substancje podnoszące ciśnienie krwi To może ja powinnam bo mam oba ciśnienia poniżej setki. na rower wskakuj to Ci podniesie A wskakuję, jak tylko pogoda odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dota wrote:a. wrote:Dota wrote:I co z żołądkiem ?Jak to nie można bólu lekceważyć.Rano rżnął mnie żoładek+ wymioty dwa razy, drugie ok 15. Ból mnie położył do łóżka i wezwałam pogotowie. Przyjechali ratownicy medyczni pomacali, pożartowali, że może kamienie w żółciowym i żeby wkrótce zrobić usg i poszli.O 18 ledwie poszłam na usg i pan stwierdził wyrostek, że już do szpitala. W szpitalu też lekkie ociąganie no tylko wyrostek. O 22 operowali. Rano lekarz powiedział że w brzuchu poza wyrostkiem była krew z wylanej torbiel i nie dożyłabym rana.Niezła historia prawda?Noga poszła w zapomnienie. Co u Was słychać?Wow. Nikt dziś tego newsa nie przeskoczy. I już Cię wypisali ?Tak, już. Ledwie siedze.. teraz jestem wdzieczna nodze że mam w domu wóżek pozdrawiam również mój wyrostek który raczył się zapalić akurat w tamtej chwili, bo torbiel na usg sie nie zapisuje..panom ratownikom jedynie nalezy sie ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 a. wrote: Ledwie siedze.. teraz jestem wdzieczna nodze że mam w domu wóżek pozdrawiam również mój wyrostek który raczył się zapalić akurat w tamtej chwili, bo torbiel na usg sie nie zapisuje..panom ratownikom jedynie nalezy sie ehh Jednym słowem byłaś jedną nogą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dota wrote: a. wrote: Ledwie siedze.. teraz jestem wdzieczna nodze że mam w domu wóżek pozdrawiam również mój wyrostek który raczył się zapalić akurat w tamtej chwili, bo torbiel na usg sie nie zapisuje..panom ratownikom jedynie nalezy sie ehh Jednym słowem byłaś jedną nogą ... brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 a. wrote:Jednym słowem byłaś jedną nogą ...brrbrr brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Motocyklista 84 wrote: Powiem Wam że mam dosyć już tych diet białkowych itp. Jem teraz to co lubie,czasem wypije browara,wczoraj szampana ze swoja kobieta i staram sie zyc tak jak mi sie podoba a nie mojej nodze.Wczoraj tez byłem w Kauflandzie ledwo kustykając w zółwim tempie na dwóch kulach czym wzbudziłem ogolne zainteresowania....także co bedzie to bedzie. I o to własnie chodzi,nie dac sie tym połamanym kończynom zdominowac,bo inaczej mozna tylko oszalec;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Matko i córko A ,ale miałaś jazdę!! Najwazniejsze ,że wszystko dobrze sie zakończyło .Ściskam mocno.Uwazaj na siebie teraz i nic nie dźwigaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Prazynko jaką masz dawke tego leku.?Ewidentnie jest za duża.Podziel go na 4 części i tylko 1/4 bierz dziennie.Ten lek musi byc dobrze ustawiony,bo jest mocnym cholerstwem.Musisz go ustawic -jak dawka dla ciebie jest odpowiednia ,bo nie bedziesz egzystowała ,a masz w domu synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dota wrote: Czy gdzieś jest śnieg ? Bo u mnie co prawda morsy kąpią się w morzu ale jest ok. 8 st. na plusie. W wa-wie ciepło ale strasznie ponuro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dota nic sie nie martw Holter ci nie odpadnie w trakcie snu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Aurora pamietaj aby maluszek pił duzo,bo jest teraz odwodniony.To bardzo wazne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jasmar widze ,że powróciłas na łono forum.dobrze ,że komp juz reaktywowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Lilla,cos ostatnio nam zaginęłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 No dobra ,to sobie popisałam w samotności i teraz ide cwiczyc prawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 alawpr wrote: Jasmar widze ,że powróciłas na łono forum.dobrze ,że komp juz reaktywowany A KAsiek maszeruje ,maszeruje wędrowniczka chyba się nam zrobiła,daj jej Boże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 alawpr wrote: No dobra ,to sobie popisałam w samotności i teraz ide cwiczyc prawą Lilka we fabryce chyba ,ostatnio była pracuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 żabka wrote: alawpr wrote: Jasmar widze ,że powróciłas na łono forum.dobrze ,że komp juz reaktywowany A KAsiek maszeruje ,maszeruje wędrowniczka chyba się nam zrobiła,daj jej Boże. Jak sie nie odezwie to ubiję!!!! No teraz to juz naprawde idę cwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 alawpr wrote: żabka wrote: alawpr wrote: Jasmar widze ,że powróciłas na łono forum.dobrze ,że komp juz reaktywowany A KAsiek maszeruje ,maszeruje wędrowniczka chyba się nam zrobiła,daj jej Boże. Jak sie nie odezwie to ubiję!!!! No teraz to juz naprawde idę cwiczyc Jak mus to mus,mnie wczoraj poćwiczył ,że mam dośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 aga-ka16 wrote:Dota wrote:Jutro ma swój dzień Kasiek79Dota wrote:13.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota17.12.2009r Aurora21.12.2009r Żabka28.12.2009r Witch04.01.2010r Marchewka05.01.2010r Pedro07.01.2010r Jasmar26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia16.02.2010r LillaKornProszę zgłosić jeśli kogoś na liście brak.Moja kontrola 15 stycznia! Jakoś nie pali mi się do niej..... a mnie prosze dopisać na 29 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 alawpr wrote: Kasiek,jutro twój dzień!!! Trzymaj sie kochana,nie daj sie temu od srajtasmy i wracaj w dwóch butach.I obowiązkowo daj znac bo ubiję!!!!! ) jestem jestem i zaraz wszystko opisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dota wrote:Dota wrote:Jutro ma swój dzień Kasiek79Dota wrote:13.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota17.12.2009r Aurora21.12.2009r Żabka22.12.2009r Prażynka28.12.2009r Witch04.01.2010r Marchewka05.01.2010r Pedro07.01.2010r Jasmar15.01.2010r Aga-ka1626.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia16.02.2010r LillaKornDopisałam co trzeba ale proszę zgłosić jeśli jeszcze kogoś na liście brak.29 grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 13.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota17.12.2009r Aurora21.12.2009r Żabka28.12.2009r Witch29.12.2009 Kasiek7904.01.2010r Marchewka05.01.2010r Pedro07.01.2010r Jasmar26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia16.02.2010r LillaKorn Tak to ma wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 żabka wrote: Kasiek nie czaj się tylko zeznawaj jak u orto! Palce bolą! o tej porze to ja w Staży Miejskiej byłą bo cholery mandat wlepiył ale. udało się Wiecie pojechałą z siostrą kulawa to i bajki wciesn.ęłśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 żabka wrote: alawpr wrote: Jasmar widze ,że powróciłas na łono forum.dobrze ,że komp juz reaktywowany A KAsiek maszeruje ,maszeruje wędrowniczka chyba się nam zrobiła,daj jej Boże. teraz to ja już w ogóle nie bee sidziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 A wiec zaczynam............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 O widze ,ze Kasiek jest .poczytam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 alawpr wrote: O widze ,ze Kasiek jest .poczytam !!!! A się naćwiczyła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kaśka ,ty tu nie pisz o Strazy Miejskiej tylko zeznawaj co u ciebie!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 żabka wrote: alawpr wrote: O widze ,ze Kasiek jest .poczytam !!!! A się naćwiczyła!! Teraz te cwiczenia to pykam w 15 minut I chyba musze zwiększyc ilośc.Bo teraz to te cwiczenia to Pikuś ..hi..hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 kasiek79 wrote: żabka wrote: alawpr wrote: Jasmar widze ,że powróciłas na łono forum.dobrze ,że komp juz reaktywowany A KAsiek maszeruje ,maszeruje wędrowniczka chyba się nam zrobiła,daj jej Boże. teraz to ja już w ogóle nie bee sidziała Chyba zdjeli gipsik,,,,,,Ja też tak chcęęęę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi