Ivy napisał(a):
temu, ktory jak najszybciej postawi mnie na nogi 🙂))agula napisał(a):
Centrum Damiana cieszy się dobrą sławą - co do zmiany gipsu raczej zapytaj o to lekarza...my jesteśmy tylko (i aż!!!!) połamani, nie mamy wykształcenia medycznego. fakt że lekarze mają różne wizję na jedną nogę nie jest czymś odosobnionym - jak widać po naszych przypadkach, jednak będziesz musiała zdecydować któremu lepiej z oczu patrzy 🙂Ivy napisał(a):
nie mam pojecia bylam tam 2 dni raptem niecale, ja mam dosw z ordynatorem Jozwiakiem, ktory w niedziele mi powiedzial, ze noga w gipsie 10tyg a w poniedz ze 3 tyg 🙂))) jutro ide do centrum medycznego damiana, zobacze co tam mi powiedza....jak myslicie zmienic na lekki czy zostawic ten ?
no i w końcu przestawiłam swoje myślenie że jednak najważniejsze to żeby wszystko było ok i dobrze się zrosło a nie moja wygoda i jak ma byc coś nie tak przez mój kaprys że wolę gips z plastiku to juz wolę się przemęczyć tak jak jest i mieć pewność że nic nie popsuje (bo przeciez jakbym poszła do tego poprzedniego dr to by pewnie zmienił albo skrócił tylko nie wiadomo jakby to się skończyło) ...