dzidek25 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 CZY FIRMA UBEZPIECZENIOWA MOŻE ODMÓWIC WYPŁATY:-ODSZKODOWANIA ZA PRZEGLĄD JEŻELI STŁUCZKA NIE BYŁA Z MOJEJ WINY,- WYPŁATY KOSZTÓW DOJAZDU DO PRACY JEŻELI PRACUJĘ 20 KM OD DOMU I MUSIAŁEM POŻYCZYC SAMOCHÓD I PONIEŚC DODATKOWE KOSZTY A NIE MAM INNEGO POŁĄCZENI KOMUNIKACYJNEGO- CZY WYPŁATA ODSZKODOWANIA MOŻE BYC WYPŁACONA W CZĘŚCIACH TZN NA RATY CZY ZAWSZE MUSI BYC W CAŁOŚCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Witam.Jeśli chodzi o punkt 1 to muszą Ci wypłacic wszystko za przegląd powypadkowy i holowanie bo mi tak wypłacili.Jeżeli chodzi o pozostałe sprawy to nie wiem, mi wyplacili najpierw za naprawą a potem za holowanie i przegląd.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_1st Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 1) tak2) też tak, ale napisz uzasadniając konieczność pożyczeni auta właśnie brakiempołączeń komunikacyjnych3) Ty chyba spodziewasz się zbyt wielkich pieniędzy . Iraczej ubezpieczalni też zależy na zamknięciu tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now