dzidek25 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 CZY FIRMA UBEZPIECZENIOWA MOŻE ODMÓWIC WYPŁATY:-ODSZKODOWANIA ZA PRZEGLĄD JEŻELI STŁUCZKA NIE BYŁA Z MOJEJ WINY,- WYPŁATY KOSZTÓW DOJAZDU DO PRACY JEŻELI PRACUJĘ 20 KM OD DOMU I MUSIAŁEM POŻYCZYC SAMOCHÓD I PONIEŚC DODATKOWE KOSZTY A NIE MAM INNEGO POŁĄCZENI KOMUNIKACYJNEGO- CZY WYPŁATA ODSZKODOWANIA MOŻE BYC WYPŁACONA W CZĘŚCIACH TZN NA RATY CZY ZAWSZE MUSI BYC W CAŁOŚCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam.Jeśli chodzi o punkt 1 to muszą Ci wypłacic wszystko za przegląd powypadkowy i holowanie bo mi tak wypłacili.Jeżeli chodzi o pozostałe sprawy to nie wiem, mi wyplacili najpierw za naprawą a potem za holowanie i przegląd.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 1) tak2) też tak, ale napisz uzasadniając konieczność pożyczeni auta właśnie brakiempołączeń komunikacyjnych3) Ty chyba spodziewasz się zbyt wielkich pieniędzy . Iraczej ubezpieczalni też zależy na zamknięciu tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi