pletfa11 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam.W ubiegłym tygodniu uległem wypadkowi w pracy na skutek którego doznałem złamani kości śróstopia. Czy ktoś wie ile czasu się to leczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gina Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 To zależy jak szybko kości będą się zrastać, moja znajoma np.:nosiła gips 6 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam ja złamałem v kosc srodstopia 3 maja najpierw nosiłem szyne gipsową 16 dnipotem założyli mi gips mam go mieć do 10 czerwca a potem sie zobaczy.pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroliczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 hejka:) ja złamałam V kość śródstopia 20 kwietnia, od razu miałam założony gips, kompletny zakaz obciążania, dopiero 5 czerwca zdjęcie gipsu (czyli bite 6 tygodni unieruchomienia) a po tym podobno jeszcze jakaś szyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natuska25 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 witam, ja złamalam 19 lipca V kosc srodstopia, zostałam wsadzona w gips na 12 tyg., dostalam zakaz obciazania, stawania na noge. jesli masz problem ze zrostem kosci to musisz wcinac duzo galaretek, slodkich czy tez takich z miesem lub rybą, nabiały, wapń (polecałabym w tabletkach) i powoli do przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lusia74 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 6 tygodni jak nic. miałem podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merkur4 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 witamchciałbym się dowiedzieć jakie jest najdokładniejsze prześwietlenie rtg ,niedawno jakieś 3 tygodnie temu miałem stłuczenie stopy w środkowej jej części ,zdjęcia rtg nic nie wykazały ,krwiaki zagoiły się ładnie ale w miejscu kontuzji jest jeszcze obrzęk ,lekarz złamania ani mikroskopijnego odprysku nie widzi ,faktycznie mogę chodzić normalnie i bólu większego nie czuję ale jest dyskomfort ..Jakie maści czy okłady byście polecili.,czy jeżeli mikro uraz występuje to czy można nie odczuwać bólu przy chodzeniu.. jestem z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi