woj Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 w 2003 w marcu mialem zdarzenie z pijanym kierowca, ktory we mnie wjechal prawie czolowo. Na miejscu byly wszystkie sluzby mundurowe, szkoda zostala zakwalifikowana jako calkowita wyplacone odszkodowanie. Mija 5 lat i dwa dni temu ide do PZU o informacje o znizkach poniewaz chcialem ubezpieczyc inne auto. No i przez przypadek widze szkody w 2003 w styczniu byla z AC to sie zgadza, ale w marcu zaskoczyla mnie informacja ze rowniez byla szkoda z AC czym predzej pobieglem wyjasnic to i dowiedzialem sie ze wyplata odszkodowania byla 70% wartosci pojazdu natomiast PZU zrobilo sobie regres z OC sprawcy i probuja mi wmowic ze to ja powinienem sie upomniec o pozostale 30% wystepujac do TU SAMOPOMOC. Jest to dla mnie bardzo watpliwe zebym sam sie upominal poniewaz 1. nie mialem danych sprawcy 2. pisalismy gdzie PZU bedzie dzialalo w naszym imieniu. Mam szanse wywalczyc owe 30% od nich. Prawie sie juz szykuje za sadzenie z niedawna szkoda i zawyzona wycena auta przez co zostala uznana szkoda caklkowita a tu teraz kolejny ich machloj ktory wyszedl przez czysty przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duos Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 widzisz, masz dowód że dbają wyłącznie o swój interes, tyle chcieli z tytułu AC i dostali, a twoje 30% mają w nosie, wyjaśnij to czym prędzej bo lada dzień przedawnienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 a po ilu latach sie cos takiego przedawnia, na moje ok byla tu sprawa karna a w tym przypadku przedawnienie mija po 20latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi