bankmen1 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 pytanie? miałem kolizje auto było zaparkowane kierowca uderzył w nie długo trwało ustalenie sprawcy przez policje ja nie naprawiłem samochodu bo nie miałem za co, auto sprzedałem po zaniżonej cenie,ale zrobiłem kosztorys napraw,teraz policja ustaliła sprawce czy uzyskam pieniądze te z wartosci kosztorysu i o jakie jeszcze pieniądze moge sie od nich ubiegac, auto sprzedałem po zaniżonej cenie bo moj ubezpieczyciel nie poczuwał sie do pokrycia kosztów rzeczoznawca z mojej firmy był i oszacował szkode nie podając jej wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 masz prawo znać dokumentację szkody, wyślij pismo do ubezpieczyciela Oc o kosztorysy. nie za bardzo rozumiem sens twojej wypowiedzi, opisz może to wszystko jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankmen1 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 chodzi o to ze sprawca sie znalazł,a wczesniej policja nie mogła go ustalic, ja do tego czasu nie otrzymałem zadnych pieniedzy, a samochód sprzedałem, czy mimo tego otrzymam odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi