danny Opublikowano 8 Listopada Udostępnij Opublikowano 8 Listopada Witam wszystkich.17.09 złamałem kość piszczelowa , peknieta tylko kość piszczelowa bez przemieszczenia odłamów ani innych dobrodziejstw z tym związanych. Lekarz stwierdził że dawno nie widziałem takie ładnego złamania jak moje . Noga w gips I tyle,operacji nie trzeba . Dwie kontrolę, pierwsza dwa tygodnie od złamania druga 6 tygodni. Lekarz twierdził ze noga się zrasta i za dwa tygodnie mam przyjść na zdjęcie gipsu. Tydzień po tym kulą mi odjechała na mokrej podlodze i upadłem. Mogą pękła w tym samym miejscu . Teraz doktor stwierdził że potrzebna będzie operacja i zespolenie gwoździem śródszpikowym ryglowanym . Moje pytanie do ludzi którzy mieli taki gwozdz jak wygląda sprawa z bólem po operacji? Bardzo boli gdy narkozą pusci ? Ile czasu od operacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi