dmj Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Moja córka jadąc rowerem została potrącona przez samochód. Córka nie ma ukończonych 13 lat. nie wiem kogo była winna ? córka nie doznała żadnych trwałych obrażeń chociaż przebywała 3 dni w szpitalu. czy w tym wypadku należy się odszkodowanie dla mojej córki: rower tylne koło do wymiany,samochód który najechał moją córkę ma tylko małą rysę! czy to odszkodowanie może być wypłacone z polisy oc kierującego samochodem , tak twierdzi pośrednik który się do nas po tym wypadku zgłosił, za tą usługę żąda 15%. z ewentułalnej sumy odszkodowania. czy na tym straci na składkach kierujący pojazdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandys Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 15% to strasznie dużo, no ale tacy są pośrednicy:/owszem można uzyskać odszkodowanie z OC sprawcyczy toczyła się jakaś sprawa karna przeciwko sprawcy? Czy sprawca przyjął mandat od policji? (o ile była policja i stwierdziła czyjąkolwiek winę!)Czy posiadasz notatkę policyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi