alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ewania do Ciebie kieruję pytanie,jak odwołać się do zus-u z przyczyn braku uznania wypadku przy pracy z braku przyczyn zewnętrznych. Na powiadomieniu nic nie pisał o możliwości i terminie odwołania. Doczytałam się ,że potnięcie może być przyczyną wypadkuprzy pracy tym bardziej, że było to w godz.pracy i nastąpiło uszkodzenie ciała/złamanie nogi/.Doradż coś proszę.Szczegóły opisałam w poprzednich postach.pozdrawiam. alakali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 alakali wrote:Ewania do Ciebie kieruję pytanie,jak odwołać się do zus-u z przyczyn braku uznania wypadku przy pracy z braku przyczyn zewnętrznych. Na powiadomieniu nic nie pisał o możliwości i terminie odwołania. Doczytałam się ,że potnięcie może być przyczyną wypadkuprzy pracy tym bardziej, że było to w godz.pracy i nastąpiło uszkodzenie ciała/złamanie nogi/.Doradż coś proszę.Szczegóły opisałam w poprzednich postach.pozdrawiam. alakaliszczegóły opisałam w poście e-jednorog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Przykro mi, ale nie bylo mnie prawie caly miesiac. Odpisalam Ci dzisiaj tam. Napisz co dalej slychac w tej sprawie? Odwolac powinnas sie do ZUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ewania, mam potwierdzenie z Zus-u co prawda telefoniczne ale zawsze,że uznali mój przypadek za wypadek przy pracy.Powiedzieli,że wyrównają chorobowe do 100%. Bardzo dziękuję za pomoc. :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Bardzo sie ciesze, w tej sytuacji bedziesz mogla rowniez starac sie o jednorazo3we odszkodowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi