patrykmistrz50 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 WitamDnia 17 sierpnia 2007 roku złamałem sobie noge mialem rente rodzinna po mamie ważną do 31sierpnia 2007 ale leżalem w szpitali do 14 wrzesnia 2007 przez mój stan zdrowia zmuszony bylem przerwac nauke a zuz wstrzymał mi rente.Pani w zusie powiedziala mi ze zus pokrywa tylko koszta leczenia i że nie należy mi sie żadne odszkodowanie ani żaden zasilek w tej chwili dalej sie lecze nie mam żadnych środków do życia w urzedzie pracy nie moge sie zarejstrowac ponieważ nie jestem zdolny do pracy nadal musze sie leczyc i nie wiem co mam robic prosze o pomoc i chociaż jakies wskazówki co mam zrobic. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 sprawa naprawdę nieciekawa:/ najlepiej napisz pismo do zus w tej sprawie, niech odpowiedzą na piśmie bo akurat tym co mówi stara komunistka w zus, wcale bym się nie przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi