MalwinaSz Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 miesiąc temu uległam wypadkowi w skute czego doznałam złamania kręgosłupa i do tej pory przebywam w szpitalu. Wypadek spowodował pijany kierowca ja byłam pasażerką, czy mimo to że kierowca był nietrzeźwy należy mi się jakieś odszkodowanie z zakładu ubezpieczeń PZU. gdzie właśnie był ubezpieczony samochód. Kiedy można zacząć starać się o takie odszkodowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Witam.Oczywiście ma Pani szanse na uzyskanie znacznej kwoty odszkodowania. Postępowanie roszczeniowe można rozpocząć już w chwili obecnej.Na wartość odszkodowania wpływ będzie mieć jednak przyczynienie się kierowcy do wypadku.pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rherra7 Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 xxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts