krzycho Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 WitamJest takowy problemmam nowe auto, rocznik 2007, chcę ubezpieczyć, warunki oferowane w komisie autoryzowanym nie zadowalają mnie, raz że ubezpiecza WARTA, a ja mam ich już dość, dwa- że cholernie drogo, czym się kierować przy wyborze ubezpieczenia i gdzie mogę znaleźć jakieś tanie?ktoś wie coś na ten temat?proszę o pomoc!pozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 witam!wiele firm jest w tej branży, ja bym polecił poszukać sobie czegoś w internecie, w końcu OC kupujesz dla poszkodowanego, więc po co Ci drogie;)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majs Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 TAnie AC = benadziejne warunki wypłaty odszkodowania niestety jak chcesz czegoś dobrego to trzeba się troszkę wykosztować i rada dla wszystkich wczytujcie się w warunki ubezpieczenia tak najłatwiej uniknąć późniejszych roszczarowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi