krzycho Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 WitamJest takowy problemmam nowe auto, rocznik 2007, chcę ubezpieczyć, warunki oferowane w komisie autoryzowanym nie zadowalają mnie, raz że ubezpiecza WARTA, a ja mam ich już dość, dwa- że cholernie drogo, czym się kierować przy wyborze ubezpieczenia i gdzie mogę znaleźć jakieś tanie?ktoś wie coś na ten temat?proszę o pomoc!pozdrawiamKrzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 witam!wiele firm jest w tej branży, ja bym polecił poszukać sobie czegoś w internecie, w końcu OC kupujesz dla poszkodowanego, więc po co Ci drogie;)pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majs Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 TAnie AC = benadziejne warunki wypłaty odszkodowania niestety jak chcesz czegoś dobrego to trzeba się troszkę wykosztować i rada dla wszystkich wczytujcie się w warunki ubezpieczenia tak najłatwiej uniknąć późniejszych roszczarowań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts