Szymonasek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam, przeszedłem artroskopię rok temu. Podczas niej został przecięty fałd, zrobiono plastykę więzadła przedniego jak i łękotki. W związku z tym, została podjęta rehabilitacja. Sala gimnastyczna i zabiegi typu solux, biolampka, ultradzwięki. Później lekarz zalecił mi jazdę na rowerze, basen. Wszystko wykonywałem wedle zaleceń, lecz nadal ból występuje po dłuższym spacerze. Nie mogę również siedzieć z kolanem w zgięciu 90 stopni. Poszedłem na komisję i dostałem, uwaga 200zł odszkodowania (ubezpieczenie w PZU). Chcę się odwołać, tylko czy waszym zdaniem, jest sens? Czy znowu mi dadzą takie marne pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkarka7 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 hej.ja za to samo co Ty tj.artroskopia,rekonstrukcja acl, dluga rehabilitacja 8 miesiecy (trwa nadal) tez nie zginam kolana do konca dostalam rowniez marny grosz- 270 zl (3%) skladalam odwolanie ale nic ono nie dalo(ubezpieczenie PZU), proboj sie odwolywac ale jesli oni przyznali Ci te 200 zl. z tzw. tabeli to nic wiekszego nie wywalczysz:/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieq Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mam ten sam uraz, jednak wypadek zdarzył się na terenie szkoły. Miałem założony gips i prawie 3 tygodnie leżałem w szpitalu.Czy ma to jakieś znaczenie w wypadku przyznawania odszkodowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkarka7 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 wydaje mi sie ze nie ma to zadnego znaczenia... szkola zawiera umowe w moim przypadku bylo to PZU i za taki uraz przyznaja % z tabeli , bez zadnej komisji lekarskiej,bo jest to jakies ubezpieczenie szkolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi