jaaasna Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 9 tygodni temu miałam wypadek. odniosłam dosc ciezkie obrazenia min złamanie 5 kosci w miednicy.przelezałam 8 tygodni. za jakis miesiac mam stanac przed komisja lekarska w sprawie odszkodowania z oc. czy komisja lekarska bedzie orzekała % utraty zdrowia na podstawie mojego stanu w dniu tej komisji?czy na podstawie obrazen jakie odniosłam w wypadku.?jak to w ogole wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 komisja będzie oceniać doznany uszczerbek całościowo - tj. na zakończenie leczenia, ale na pewno weźmie pod uwagę to jak się czułeś w dniu wypadku, jakich doznałeś obrażeń powypadkowych.Na komisji będą lekarze tacy u jakich się leczyłeś, nie dosłownie oczywiście.np. chirurg, ortopeda, psycholog...mają za zadanie ocenić Twój uszczerbek na zdrowiu doznany na skutek wypadku. Ponieważ chodzi o zadośćuczynienie - odszkodowanie to będzie uwzględniać całość twojego cierpienia doznanego w wypadku (fizycznie i psychicznie).czy sam zajmujesz się swoją sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaasna Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 nie zajmuje sie tym SAMA. meritum sie zajmie moja sprawa. ie wiem czy sa dobrzy czy nie. okaze sie. dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaasna Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 tylko ze to walka z HEstIA. podobno cholernie trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi