mikolaj Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 W szkole, podczas lekcji zostałem uderzony piłką w rękę.W szpitalu (po prześwietleniu) lekarz powiedział, że mam "pękniętą kość promieniową w miejscu charakterystycznym" i założył mi gips. Teraz zastanawiam się czy przysługuje mi jakieś odszkodowanie? Jeśli tak, to jaka to może być kwota?P.S. Mam najzwyklejsze ubezpieczenie szkolne. z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wcpik Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 oczywiście, z ubezpieczenia NW - szkolnego. udaj się po numer polisy i nazwe ubezpieczalni gdzie zawarto umowę i działaj:)będziesz miał komisje i tam ocenią Twój uszczerbek i na tej podstawie wyliczą odszkodowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 za podobny uraz możesz dostać od 1-6% uszczerbku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi