mikolaj Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 W szkole, podczas lekcji zostałem uderzony piłką w rękę.W szpitalu (po prześwietleniu) lekarz powiedział, że mam "pękniętą kość promieniową w miejscu charakterystycznym" i założył mi gips. Teraz zastanawiam się czy przysługuje mi jakieś odszkodowanie? Jeśli tak, to jaka to może być kwota?P.S. Mam najzwyklejsze ubezpieczenie szkolne. z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wcpik Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 oczywiście, z ubezpieczenia NW - szkolnego. udaj się po numer polisy i nazwe ubezpieczalni gdzie zawarto umowę i działaj:)będziesz miał komisje i tam ocenią Twój uszczerbek i na tej podstawie wyliczą odszkodowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riaa Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 za podobny uraz możesz dostać od 1-6% uszczerbku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts