Witam, moje zdarzenie miało miejsce dnia 04.04.2013 na parkingu gdy auto stało na podnośniku. Sprawca zaparkował zaraz za mną, poszedł na stacje i kiedy wrócił zamiast wstecznego wrzucił 1 i gwałtownie ruszył. Po czym uciekł z miejsca zdarzenia. Wezwałem policje, na szczęście zdążyłem zrobić zdjęcie odjeżdżającego auta. Policjant po spisaniu zeznań oświadczył mi że jeśli znajdą sprawcę to się o tym dowiem. No i po pewnym czasie dostałem telefon że sprawca został ujęty przyznał się do winy, został ukarany mandatem. Podał mi też nr polisy sprawcy. Wczoraj zgłosiłem szkodę, a dziś był już u mnie rzeczoznawca, to jest właściciel strony internetowej w w w rzeczoznawca-majatek. com . Powiedział że zderzak jest do całkowitego malowania i to nie podlega dyskusji. Odjechał zostawiając mi kartkę z danymi do osoby która się tym zajmuję. No i teraz zostało mi tylko czekanie. Będę dawał znać jak się sprawy mają.
InterRisk kiedyś Cigna, najgorsza ubezpieczalnia?
Założył jakotako, 18 sierpnia 2008 · 3 533 wyświetlenia · strona 6 z 6
Witam, Mój syn złamał sobie obojczyk w listopadzie 2012r. był ubezpieczony w firmie InterRisk całodobowo , firma odmówiła wypłaty należnego mu odszkodowania za złamany obojczyk twierdząc ,że jak by nie grał w piłke w Niedziele to by sobie nie złamał , Bardzo ciężko było mi się z nimi skontaktować , nie odbierali telefonów musiałem pójść do placówki w Radomiu i dopiero przez nich mogłem się skontaktować z Departamentem Likwidacji Szkód przestrzegam wszystkich przed zawieraniem ubezpieczenia z tą firma ponieważ do dzisiaj nie mogę odzyskać należnego mi odszkodowania ani składek . Obecnie wchodzę na drogę sądową . Z relacji znajomych dowiedziałem się też że niektórym osobą wypłacono składkę w śmiesznej kwocie od 100 do 200 zł za ZŁAMIANIE ręki gdzie jest ok.4% utraty zdrowia ..... Ludzie NIE zawierajcie z nimi żadnych polis .