tomek8077 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam JoTaS, podaje ci namiary Europejska Kancelaria Brokerska, Tomasz Szczepuła ul.Z. Krasińskiego 24, 50-450 Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoTaS Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 kurde ale to we Wrocławiu kurde daleko nie mam jak i za co pojechać czy jest może w lublinie siedziba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek8077 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wybór należy do pana, każdy chwali swoje ja jestem zadowolony z usług pana Tomasza. Pan Tomasz polecił mi adwokata z Poznania kancelaria Robert Walczak & Tomasz Bartkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek8077 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Może pan wszystko załatwić przez telefon w internecie pan wszystko znajdzie wystarczy wpicać na google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek8077 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Firma LESTA działa dopiero 5 lat a kancelaria Tomasza Szczepuły 11 lat i proszę nie wieżyć w takie bzdury co ten pan wypisuje, niech się pan zapyta ile proc. biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoTaS Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam ale czy jest siedziba w Lublinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoTaS Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 tomek8077 dziękuje bardzo, ale nie załatwiam spraw przez internet, wstawiam się osobiście, tak że będę próbował szukać na Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoTaS Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 tomek8077 dziękuje bardzo, ale nie załatwiam spraw przez internet, wstawiam się osobiście, tak że będę próbował szukać na Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava80 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 hm.. 50% uszczerbku i 70 tys dla dziecka?przy dziecku 17% i w zasadzie mniejszych urazach, na razie bez sądu (poszedł pozew ale rozprawy nie było) mam ugodę zaproponowaną ponad 2 x tyle... więc coś niedużo tam wywalczono.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek8077 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 To 50% jeszcze nie koniec jeszcze jest 2 biegłych sądowych, razem ich było 5 i to zależy teraz ile sąd orzeknie, a twoim zdaniem ava80 to jaka kwota wchodziłaby w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Trochę "syf" robi się na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoTaS Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 trochę taa. jest coś na lbn ciekawego czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi