Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 126 z 977

agula

pgb1979 napisał(a):

korel napisał(a):

pgb1979 napisał(a):

Akurat kobiece pośladki to mój fetysz 😉

A co do Polski, oczywiscie calym sercem za naszymi, ale czarno to widze. I to wcale nie mecz z Niemcami czarno widze, czarniej widze mecz z Chorwatami i Austrią, którą nasi oczywiscie zlekceważą.

Pośladki to sprawa oczywista (siatkówka plażowa to piekny sport ... 🙂), do tego jeszcze nogi i piękne stopy - uwielbiam 🙂 Dobrze że juz jest ciepło i dziewczyny się rozbierają 🙂

Trochę mamy pecha z tą naszą kontuzjowaną ekipą, a musimy mieć bardzo dużo szczęścia na Euro. Bo nasi sami ciągle są jeszcze w szoku że awansowali, i wyglądają tak jakby to im zupełnie juz wystarczyło za całe EURO.
Wiesz że z powodu tej mojej kontuzji dałem koleżance dobry bilet vipowski na mecz na Austrię na 12-go. To złamanie to jest kanał 🙁 Nie będę tam człapał po trybunach o kulach i siedział na stadionie przez 3 godziny 🙁 Zostaje tylko TV.
No to powiem Ci ze lipa z tym biletem. Szkoda, ja mimo wszystko chyba bym pojechal, nawet w tym stanie w którym jestem. Napewno byloby bardzo fajnie.

Proszę wpisywać kto na kogo stawia w Mistrzostwach Europy. Zobaczymy, ktory połamaniec będzie miał szczescie i wygra... browarka. Ja stawiam 🙂

1. PGB1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
...
3. Agula - Niemcy
Madzia

a ja rozkrecilam sobie glosniki i robie przeczyszczenie :>

aaaaaa no Moje Portugalia :] no chyba nie Polska:D hehehe

Piter

1. pgb1979 - Portugalia

2. Korel - Hiszpania

3. Agula - Niemcy

4. mackowska - Portugaia

...

Agnieszka

pgb1979 napisał(a):

1. pgb1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
3. Agula - Niemcy
4. mackowska - Portugaia
...

5. Lisiu - Niemcy 🙁
Piter

1. pgb1979 - Portugalia

2. Korel - Hiszpania

3. Agula - Niemcy

4. mackowska - Portugaia

5. lisiu - Niemcy

...

agula

pgb1979 napisał(a):

1. pgb1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
3. Agula - Niemcy
4. mackowska - Portugaia
5. lisiu - Niemcy
...

wiesz Piotrek ja się zdecydować nie mogę ...wszyscy są tacy,,,,,nieprzewidywalni...ale najważniejszy jest i tak fair play.mam nadzieję że bez względu na zwycięstwo będziemy świadkami dobrego widowiska 🙂
agula
sercem zawsze BIAłO CZERWONI 🙂
Piter

agula napisał(a):

pgb1979 napisał(a):

1. pgb1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
3. Agula - Niemcy
4. mackowska - Portugaia
5. lisiu - Niemcy
...

wiesz Piotrek ja się zdecydować nie mogę ...wszyscy są tacy,,,,,nieprzewidywalni...ale najważniejszy jest i tak fair play.mam nadzieję że bez względu na zwycięstwo będziemy świadkami dobrego widowiska 🙂
Wiesz Aga, komuś trzeba kibicować jak nasi odpadną... Zdecydowałas sie na Niemców i niech tak zostanie. Choc wiesz, że Niemcy jesli dojdą do finału to po drodze wyeliminują naszych. No ale jestem w stanie Cie zrozumieć, wszak gra w ich reprezentacji dwóch Polaków i to dlatego pewnie im bedziesz kibicowac. Zresztą nie tylko Ty ale i lisica.

A moja Portugalia dziś wygrała.No nie tylko moja ale i Magdy. I niech tak trzymają.

A jutro bede trzymał kciuki za Polaków i juz nie moge sie doczekac meczu.

Dobrej nocy wszystkim.
agula
witam wszystkich.co do meczu to oczywiście też będę śledzić wyczyny naszych.transmisja chyba od 20.15 w polsacie...trzeba się uzbroić w jakiś uspokajacz 🙂
agula
...bo my z Niemcami jeszcze nie wygraliśmy.
korel

Dzień Dobry 🙂 Ja też stawiam na kogoś innego, ale będę trzymał za naszych. Nawet z parasolek zrezygnuję .... 😉 Chciałbym tylko żeby nasi dobrze zagrali i nie dali plamy. Podskórnie czuję, że to i tak sporo jak dla tej ekipy.

Agula, a jednak przemówił przez Ciebie rozum 🙂

agula
masz na myśli chwilowe stawianie na Chorwatów?kurcze są czarnym koniem mistrzostw...chociaż faktycznie mało osób wierzy że dadzą rade wygrać me...to dumny naród i dobrych mają zawodników
agula
a w naszej drużynie coś za dużo kontuzji-Kuszczak i Błaszczykowski
agula
korel powiedz jak po spotkaniu klasowym????brylowałeś pewnie 🙂
korel

agula napisał(a):

masz na myśli chwilowe stawianie na Chorwatów?kurcze są czarnym koniem mistrzostw...chociaż faktycznie mało osób wierzy że dadzą rade wygrać me...to dumny naród i dobrych mają zawodników

Mam na myśli to, że jednak obstawiasz Niemców jako zwyciezców turnieju. Mimo, że jesteś fantastyczną laską 🙂 i do tego jeszcze często masz rację 🙂, to mam nadzieję żę tutaj się bardzo mylisz i Niemcy dostaną ostro w dupę, jak nie od nas to od kolejnych.

A Chorwaci to szalenie sympatyczny naród, lubię spędzać tam wakacje ...
Madzia
Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:(
agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

Mam na myśli to, że jednak obstawiasz Niemców jako zwyciezców turnieju. Mimo, że jesteś fantastyczną laską 🙂 i do tego jeszcze często masz rację 🙂, to mam nadzieję żę tutaj się bardzo mylisz i Niemcy dostaną ostro w dupę, jak nie od nas to od kolejnych.

dzięki za szczerość...wakacje w Chorwacji były moimi najlepszymi 🙂
agula

mackowska napisał(a):

Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:(

mimo tego że stawiałam na Niemców też bym chciała żebyśmy im dokopali...ale to piłka.trudno cokolwiek przewidzieć.mam nadzieję że zagramy dobry mecz

korel

agula napisał(a):

Spotkanie było naprawdę super, wszyscy się rozpoznaliśmy. Ktoś przyjechał z Włoch, ktoś inny z Niemiec, i z paru miast Polski. Dziewczyny wyglądały rewelacyjnie, aż byłem w szoku, pamiętając je sprzed 30 lat 🙂 Udało się zgromadzić ponad 20 osób. Jak u Ciebie, ja z 2 laskami extra (= spoza listy klasowej 😉 ) czułem się doskonale, a szczególnie jak te laski z krwi i kości współczuły mi ... to było naprawdę przyjemne

smileys/bigwink.gif

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

Spotkanie było naprawdę super, wszyscy się rozpoznaliśmy. Ktoś przyjechał z Włoch, ktoś inny z Niemiec, i z paru miast Polski. Dziewczyny wyglądały rewelacyjnie, aż byłem w szoku, pamiętając je sprzed 30 lat 🙂 Udało się zgromadzić ponad 20 osób. Jak u Ciebie, ja z 2 laskami extra (= spoza listy klasowej 😉 ) czułem się doskonale, a szczególnie jak te laski z krwi i kości współczuły mi ... to było naprawdę przyjemne

smileys/bigwink.gif

haha laski na laski 🙂

korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

dzięki za szczerość...wakacje w Chorwacji były moimi najlepszymi 🙂
W Chorwacji jestem co roku od 6 lat, i doskonale sie tam czuję, prawie jak u siebie. Mam tam swoich dobrych, znajomych Chorwatów 🙂 To lato nie będzie niestety 7-mym moim pobytem u nich .... 🙁
korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

smileys/bigwink.gif

haha laski na laski 🙂

Działa i to jak 🙂 Sama wiesz 🙂

agula
eee no nie...znajdź kierowcę i po sprawie 😉 ja byłam tylko raz ale wiem że powtórzę wypad.
agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

smileys/bigwink.gif

haha laski na laski 🙂

no tak mój brat - jak nigdy drzwi mi w samochodzie otwiera a obcy mężczyźni chcą mnie nosić na rękach....😉

korel

mackowska napisał(a):

Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... 🙂

korel

agula napisał(a):

eee no nie...znajdź kierowcę i po sprawie 😉 ja byłam tylko raz ale wiem że powtórzę wypad.

gdyby noga nie puchła mi masakrycznie, to może nawet odważyłbym się ... 🙁

agula

korel napisał(a):

mackowska napisał(a):

Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....🙂

korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

haha laski na laski 🙂

no tak mój brat - jak nigdy drzwi mi w samochodzie otwiera a obcy mężczyźni chcą mnie nosić na rękach....😉
Oj wierzę że tak jest 🙂

I dzięki temu to może nie będą takie całkiem przechlapane miesiące 🙂
Madzia

korel napisał(a):

mackowska napisał(a):

no kurcze wypiłam:> mam Leona bananowego:) jakby co:)

korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

mackowska napisał(a):

Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....🙂

O ile pamiętam, to był Leon, Grzesiek, Kubuś i chyba Darek. Konserwuje ich sobie czy co ? A może schładza, bo nagrzani byli ?