Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 145 z 977

agula
jak tam Twoja noga?boli jeszcze?
Krzysiek

korel napisał(a):

agula napisał(a):

aaa Korel bardzo ładnie wygląda Twoja kostka. Twój odszczep zdecydowanie sie przestał izolować.ktoś powiedział nawet że pomysłowo to zrobili 😉

Te pętle z drutu wyglądają może i pomysłowo, ale nie wiem czy to akurat dobry znak, bo potem trzeba to jakoś rozplątać 😠
Ale Ty jeszcze nie wiesz jak wygląda taka szrama spięta 19-toma klamrami. To dopiero Frankenstein !
Korel, a czy te klamry to tak miało być czy to wypadek przy pracy? Np. zabrakło im nici chirurgicznych a mieli pod ręką tylko zszywacz biurowy?
korel

agula napisał(a):

korel coś Ci się blokuje - wysyłasz puste koperty 🙂 a w ogóle to Ty już wyszedłeś ze szpitala ???

Tak, nic nie doszło, bo nie przykleiłem znaczka 😉
A w ogóle to ja już jestem od poniedziałku w domu, spędziłem w szpitalu prawie 5 dni. Ale noga napierdziela chyba bardziej niz po pierwszej operacji, a od najbliższego poniedziałku mam już pełno roboty (i dobrze).
korel

maczek napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

aaa Korel bardzo ładnie wygląda Twoja kostka. Twój odszczep zdecydowanie sie przestał izolować.ktoś powiedział nawet że pomysłowo to zrobili 😉

Te pętle z drutu wyglądają może i pomysłowo, ale nie wiem czy to akurat dobry znak, bo potem trzeba to jakoś rozplątać 😠
Ale Ty jeszcze nie wiesz jak wygląda taka szrama spięta 19-toma klamrami. To dopiero Frankenstein !
Korel, a czy te klamry to tak miało być czy to wypadek przy pracy? Np. zabrakło im nici chirurgicznych a mieli pod ręką tylko zszywacz biurowy?
Zwolnili wszystkich krawców ze szpitala (żebyś Ty widział moją kieckę do operacji 😠), no i ze zszywaczem oszczędzają czas. Jestem teraz jak biurwa jakaś 🙁
agula

korel napisał(a):

maczek napisał(a):

korel napisał(a):

Zwolnili wszystkich krawców ze szpitala (żebyś Ty widział moją kieckę do operacji 😠), no i ze zszywaczem oszczędzają czas. Jestem teraz jak biurwa jakaś 🙁
buahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biurwa dobreeeeeeeeeeeee
agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel coś Ci się blokuje - wysyłasz puste koperty 🙂 a w ogóle to Ty już wyszedłeś ze szpitala ???

Tak, nic nie doszło, bo nie przykleiłem znaczka 😉
A w ogóle to ja już jestem od poniedziałku w domu, spędziłem w szpitalu prawie 5 dni. Ale noga napierdziela chyba bardziej niz po pierwszej operacji, a od najbliższego poniedziałku mam już pełno roboty (i dobrze).
no i poczta strajkowała...
korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

maczek napisał(a):

Do zdejmowania takich klamerek mają mają też jakieś urządzonko. Niech się wypchają sam mam w biurze taki rozszywacz do zszywek, więc bez łaski sam to sobie wydłubię, albo dam to komuś do zabawy 🙂 Jedyny problem w tym że muszę mieć przy sobie sole trzeźwiące, dla osób oglądających tę ranę 😉 Sam widziałem parę razy i myślałem że zejdę.

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

Do zdejmowania takich klamerek mają mają też jakieś urządzonko. Niech się wypchają sam mam w biurze taki rozszywacz do zszywek, więc bez łaski sam to sobie wydłubię, albo dam to komuś do zabawy 🙂 Jedyny problem w tym że muszę mieć przy sobie sole trzeźwiące, dla osób oglądających tę ranę 😉 Sam widziałem parę razy i myślałem że zejdę.

eee tam troche whiskacza i można rozdrapywać stare rany...

agula

korel napisał(a):

maczek napisał(a):

korel napisał(a):

krawców?ci kieszonkowcy to plaga jakaś..😉
korel
Ronaldo nie może się przebić do bramki, ale jest w formie 🙂
agula

korel napisał(a):

to chyba my byśmy szybciej wbili...

korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

To mógłby zrobić tylko Perejro, bo przecież nie Borubar, on ma pilnować bramki 🙂

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

To mógłby zrobić tylko Perejro, bo przecież nie Borubar, on ma pilnować bramki 🙂

trzeba wysłać Borubara na ofensywę...będzie pewnie lepszy od pozostałych ...

agula
a Parejro niech włoży pareo i będzie rodeo 🙂
korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

trzeba wysłać Borubara na ofensywę...będzie pewnie lepszy od pozostałych ...

Ale Benhauer się nie odważy ...

korel

agula napisał(a):

To zdziwi się Leo

agula
wylądował na lotnisku w Polsce po euro-ma facet zasoby odwagi
agula
3-1 Piotr będzie niepocieszony
korel
Następny Niemiec polski: Borowski ? Po Podolskim i Klose, niedługo w Mannschaft będą grali tylko nasi.
agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

To zdziwi się Leo
i z zazdrości ukradnie pareo Parejro
i pojedzie na wakacje do Rio de Janerio
agula

korel napisał(a):

Następny Niemiec polski: Borowski ? Po Podolskim i Klose, niedługo w Mannschaft będą grali tylko nasi.

dla mnie niech grają,,,ale czy muszą nam te bramy strzelać..litości nie mają

korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

To zdziwi się Leo
zasłużył dziadek po swym żenadeiro
agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

To zdziwi się Leo

zasłużył dziadek po swym żenadeiro
nie jego wina że "im strzelać nie kazano..."i kopaczy nie noszą miano
korel
Brawo 3-2 !!! Jeszcze 7 minut, ale się dzieje !!!
Paweł
Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spostrzezeniach,zrastamy się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się że jesteśmy wszyscy już prawie na Końcu ..Do Powrotu do 100 % zdrowia..
agula

pol27 napisał(a):

Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spostrzezeniach,zrastamy się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się że jesteśmy wszyscy już prawie na Końcu ..Do Powrotu do 100 % zdrowia..

dobrze to ująłeś Pol

korel

pol27 napisał(a):

Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spozstrzezeniach,zrastami się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się żę jesteśmy wszczyscy już prawie na Kńcu ...

Akurat, na końcu ?! 🙁

agula

korel napisał(a):

yyyy no to po Portugalii

agula

korel napisał(a):

pol27 napisał(a):

Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spozstrzezeniach,zrastami się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się żę jesteśmy wszczyscy już prawie na Kńcu ...

Akurat, na końcu ?! 🙁
nie czepiaj się.chyba o koniec kalectwa chodziło
albo krańcowe wyczerpanie kalectwem
korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

yyyy no to po Portugalii

Szkoda, i znowu górą świńskie blondy nomen omen Schweinsteigery 🙁