Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 238 z 977
korel napisał(a):
blackpanther napisał(a):
a te miejsca, które lubią odleżyny to: potylica, uszy, łokcie, pięty, kostki zewn., łopatki, kręgosłup; ulubione miejsce- kość krzyżowa
No, a w łokciach to nawet kulki potrafią się zrobić 😉
też o tym pomyślałam jak nie łokcie to inne...miejsca 😛
korel napisał(a):
Przygotowałeś już zestaw śrubokrętów na przyszły tydzień ?
Piotr sprawdź przed operacją czy mają właściwy sprzęt żeby znowu nie szukali odpowiednich narzędzi
korel napisał(a):
Ale Piotrek, w każdym wieku to jest przyjemność 🙂pgb1979 napisał(a):
Korel, zostaw chłopaka, może ma juz 90 lat i wie co mówi 😉korel napisał(a):
Będziesz, będziesz 🙂 Każdy tak się odgraża. Zobacz na Kazia Marcinkiewicza, nawet jego wzięło 😉
Tylko koło 90-tki to rzeczywiście pomgą się zrobić od tego jakieś otarcia albo i nawet odleżyny 😉
korel napisał(a):
LillaKorn napisał(a):
Powiało chłodem!
A co, wraca zima ?! W powietrzu już czuć wiosnę. Teraz już będzie łatwiej i tym o kulach i tym z gipsem - przynajmniej na lodzie się nie wypierniczycie. Do upałówi i tak wyprują Was z gipsu 🙂
Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko!
LillaKorn napisał(a):
korel napisał(a):
LillaKorn napisał(a):
Powiało chłodem!
A co, wraca zima ?! W powietrzu już czuć wiosnę. Teraz już będzie łatwiej i tym o kulach i tym z gipsem - przynajmniej na lodzie się nie wypierniczycie. Do upałówi i tak wyprują Was z gipsu 🙂
Lilla to taka odmiana w klubie wzajemnej adoracji 😉 a poza tym słowo spadaj nie było użyte p-ko rozmówcy w negatywnym znaczeniu.raczej to była akcja zaczepna 😛
agula napisał(a):
i młotków 🙂korel napisał(a):
Piotr sprawdź przed operacją czy mają właściwy sprzęt żeby znowu nie szukali odpowiednich narzędzi
agula napisał(a):
LillaKorn napisał(a):
korel napisał(a):
Lilla to taka odmiana w klubie wzajemnej adoracji 😉 a poza tym słowo spadaj nie było użyte p-ko rozmówcy w negatywnym znaczeniu.raczej to była akcja zaczepna 😛
Nie ma co sie gniewać, trzeba brać wszystko z dystansem, Age znam od prawie roku, wprawdzie wirtualnie, ale z tego co zauwazyłem to bardzo zdystansowana osoba, więc nie sadze żeby przejęła się ocierajacym doktorem 😉
pgb1979 napisał(a):
agula napisał(a):
LillaKorn napisał(a):
Nie ma co sie gniewać, trzeba brać wszystko z dystansem, Age znam od prawie roku, wprawdzie wirtualnie, ale z tego co zauwazyłem to bardzo zdystansowana osoba, więc nie sadze żeby przejęła się ocierajacym doktorem 😉
tak się złożyło że ja też nie sądzę...🙂
LillaKorn napisał(a):
Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko!korel napisał(a):
A co, wraca zima ?! W powietrzu już czuć wiosnę. Teraz już będzie łatwiej i tym o kulach i tym z gipsem - przynajmniej na lodzie się nie wypierniczycie. Do upałówi i tak wyprują Was z gipsu 🙂LillaKorn napisał(a):
Powiało chłodem!
Czasem sobie tak niektórzy dworują i prowokują się 🙂 To tylko dla lepszego zrostu i lepszych stosunków ... wirtualnych 😉 🙁 😉
PS. pojawił się kiedyś taki jeden d...pek na tym forum na chwilę, który pare osób zeźlił, ale wszyscy solidarnie go tu ścignęli, że więcej się nie pokazał 🙂
pgb1979 napisał(a):
Hehe, wy tu napinka, a ja faktycznie w poniedzialek mam dzwonic czy skompletują narzdzia do środy 😠agula napisał(a):
i młotków 🙂korel napisał(a):
agula napisał(a):
korel napisał(a):
blackpanther napisał(a):
a te miejsca, które lubią odleżyny to: potylica, uszy, łokcie, pięty, kostki zewn., łopatki, kręgosłup; ulubione miejsce- kość krzyżowa
? 😛
korel napisał(a):
LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu 🙂🙂🙂 Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).LillaKorn napisał(a):
Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko!korel napisał(a):
Czasem sobie tak niektórzy dworują i prowokują się 🙂 To tylko dla lepszego zrostu i lepszych stosunków ... wirtualnych 😉 🙁 😉
PS. pojawił się kiedyś taki jeden d...pek na tym forum na chwilę, który pare osób zeźlił, ale wszyscy solidarnie go tu ścignęli, że więcej się nie pokazał 🙂
agula napisał(a):
LillaKorn napisał(a):
korel napisał(a):
I tak trzymać!
LillaKorn napisał(a):
I właśnie na to skierowanie na pogodę ducha liczyłam, bo bardzo fajnie się z Wami (BEZ WYJąTKU) gawędzi!korel napisał(a):
LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu 🙂🙂🙂 Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).LillaKorn napisał(a):
Ale i tak wiele osób wraca tu na forum, patrz: już super zdrowy, a wcześniej super połamany Maczek, z najdłuższym i doświadczeniem 🙂
korel napisał(a):
agula napisał(a):
korel napisał(a):
? 😛
🙂 🙂 :lol:
LillaKorn napisał(a):
I właśnie na to skierowanie na pogodę ducha liczyłam, bo bardzo fajnie się z Wami (BEZ WYJąTKU) gawędzi!korel napisał(a):
agula napisał(a):
korel napisał(a):
agula napisał(a):
? 😛
:cool:
agula napisał(a):
niezła z nas grupa wsparcia.mnie najbardziej uderza fenomen tego forum i ludzi którzy tłumnie przybywają w oczekiwaniu na radę, wskazówki, diagnozę...czasem ufają bardziej zwykłym ludziom niż lekarzom.LillaKorn napisał(a):
LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu 🙂🙂🙂 Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).
Dlatego wszyscy tu wracają, bo nikt stąd nie wychodzi zdrowy 😉
agula napisał(a):
ja własnie wracam do pieleszy...
Ale tylko na 2 tygodnie 🙁 Potem to już pewnie nie będziesz miała ochoty z nami się bawić 🙁
korel napisał(a):
Myślisz, że nie wiedzą że my sobie tylko jaja tu robimy 🙂agula napisał(a):
niezła z nas grupa wsparcia.mnie najbardziej uderza fenomen tego forum i ludzi którzy tłumnie przybywają w oczekiwaniu na radę, wskazówki, diagnozę...czasem ufają bardziej zwykłym ludziom niż lekarzom.LillaKorn napisał(a):
I właśnie na to skierowanie na pogodę ducha liczyłam, bo bardzo fajnie się z Wami (BEZ WYJąTKU) gawędzi!
korel napisał(a):
agula napisał(a):
korel napisał(a):
? 😛
:cool:
:rolleyes: 😛 !
agula napisał(a):
hahahaha...maku to nawet miał obawy przed opinią znachora i co za tym idzie nielegalną działalnością gospodarcząkorel napisał(a):
Myślisz, że nie wiedzą że my sobie tylko jaja tu robimy 🙂agula napisał(a):
niezła z nas grupa wsparcia.mnie najbardziej uderza fenomen tego forum i ludzi którzy tłumnie przybywają w oczekiwaniu na radę, wskazówki, diagnozę...czasem ufają bardziej zwykłym ludziom niż lekarzom.
korel napisał(a):
Ale tylko na 2 tygodnie 🙁 Potem to już pewnie nie będziesz miała ochoty z nami się bawić 🙁agula napisał(a):
trudno się rozstać z tym forum.obecnie przejawiam wzmożoną aktywność przez unieruchomienie ale Ty Korel coraz częściej zaglądasz...jak miło 😛
korel napisał(a):
Kiedyś, kiedy wielu uzytkowników tego forum leżało z laptopami w łózku tuż po operacji i czekało poł godziny żeby ktos podał im kromke chleba ... 🙂, gawędzenie trwało wiele godzin w dzień i nocy. Ale im dłużej i lepiej z kondycją, tym cześciej dogania nas praca, wyjazdy, robota w domu, itd.LillaKorn napisał(a):
LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu 🙂🙂🙂 Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).
Ale i tak wiele osób wraca tu na forum, patrz: już super zdrowy, a wcześniej super połamany Maczek, z najdłuższym i doświadczeniem 🙂
korel napisał(a):
No właśnie przez niego przestałem się zrastać ... mimo wysiłków lekarzyagula napisał(a):
hahahaha...maku to nawet miał obawy przed opinią znachora i co za tym idzie nielegalną działalnością gospodarcząkorel napisał(a):
Myślisz, że nie wiedzą że my sobie tylko jaja tu robimy 🙂
ale dotychczasowi pacjenci się nie skarżyli = co prawda maćka znikła bez wieści-ale pewni znowu jakąś wróżkę spotkała, no i może jeszcze parę osób....bez zrostów
korel napisał(a):
:rolleyes: 😛 !korel napisał(a):
:cool:agula napisał(a):
szkoda tylko że buziek tak mało bo można tak w nieskończoność
agula napisał(a):
jeszcze tu zabawie 🙂korel napisał(a):
Ale tylko na 2 tygodnie 🙁 Potem to już pewnie nie będziesz miała ochoty z nami się bawić 🙁agula napisał(a):
trudno się rozstać z tym forum.obecnie przejawiam wzmożoną aktywność przez unieruchomienie ale Ty Korel coraz częściej zaglądasz...jak miło 😛
Ale ciesze się, że u Ciebie wystarczy tylko zejście opuchlizny na kostce 🙂
korel napisał(a):
Im więcej na formu ... tym więcej w pieleszach 😠 U mnie do ozdrowienia jeszcze całkiem daleko 🙁agula napisał(a):
jeszcze tu zabawie 🙂korel napisał(a):
Ale tylko na 2 tygodnie 🙁 Potem to już pewnie nie będziesz miała ochoty z nami się bawić 🙁
Ale ciesze się, że u Ciebie wystarczy tylko zejście opuchlizny na kostce 🙂
Korel wiem że masz przygody z tą nogą ale przecież to się kiedyś musi skończyć. mam kuzyna który pracuje w szpitalu - styka się z ludźmi którym rany pooperacyjne się nie goją, kości się rozlatują i nie mają szansy na powrót do jakiegokolwiek uruchomienia.wiem że to żadna pociecha i nie ma co powtarzać sobie że nasi bliźni mają gorzej ale zawsze trzeba szukać słonecznych stron tego koszmaru.
pamiętam jak pojechaliśmy w tym roku do Włoch - piękne stoki zero ludzi i ten sztruks którego nie uwidzisz u nas- a ja oczywiście zaliczyłam glebę, gruchło mi coś w nodze aż się bałam zdjąć buta i z płaczem zeszłam ze stoku.ta nasza niemoc jest okropna ale musimy dać sobie jeszcze czasu i wierzyć że nasze nogi będą kiedyś zdrowe