Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 58 z 977

agula

maczek napisał(a):

anita napisał(a):

maczek napisał(a):

Mała rada dla tych co mają gwoździe, śruby, druty, płytki.... UWAŻAJCIE NA ZŁOMIARZY!!!! :lol:

jakies przykre doświadczenia ???? 😉

No wiesz, oni wszystko sprzedadzą na złom, żeby mieć na bełta czy inny denaturat 😉

jakieś alkoholowe doświadczenia???

anita

agula napisał(a):

anita napisał(a):

agula napisał(a):

albo powie====wiesz ja mam takie złamanie jak ta anita z tego słynnego forum im. maczka uzdrowiciela.

może oprócz galerii utworzymy jeszcze Całodobowe Centrum Doradztwa " Połamańcu stań na nogi"

albo przełam się..i wystaw swój szkielet..

albo "Wstań i powiedz nie jestem sam"

anita
dobra spadam, bo znow się wciagne i cały dzień zleci...a troche spraw do zalatwienia jest, pozdrawiam ekipe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agula

anita napisał(a):

agula napisał(a):

anita napisał(a):

może oprócz galerii utworzymy jeszcze Całodobowe Centrum Doradztwa " Połamańcu stań na nogi"

masz przyjaciółki ...nawet dwie

anita
agula.... cichy-granit56 "Kilka prostych prawd" , :*
Krzysiek

anita napisał(a):

agula napisał(a):

anita napisał(a):

tylko nie "Ich Truje"!!!! 😛

agula

agula napisał(a):

anita napisał(a):

agula napisał(a):

masz przyjaciółki ...nawet dwie

one nie zdradzą Cię...

agula

bo jedna drugiej pilnuje

i żadna Cię w międzyczasie nie wykołuję///

agula

anita napisał(a):

agula.... cichy-granit56 "Kilka prostych prawd" , :*

dzięki...już mi lepiej.idę podnieść sobie poziom cukru 🙂

Agnieszka
a wszystkiemu winna pogoda do d.... 🙂
agula

lisiu napisał(a):

a wszystkiemu winna pogoda do d.... 🙂

taka barowa...

agula
nie to żebym coś sugerowała...to co z tym piwkiem???
Krzysiek

agula napisał(a):

Jakim piwkiem? 🙂

agula

maczek napisał(a):

agula napisał(a):

Jakim piwkiem? 🙂

wstępnie umawiamy się po zroście na piffko,....

Krzysiek

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

agula napisał(a):

Jakim piwkiem? 🙂

Ja juz sie zroslem 😉

agula

maczek napisał(a):

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

Jakim piwkiem? 🙂

Ja juz sie zroslem 😉

to zamów kolejkę dla wszystkich = dołączymy niedługo

Krzysiek

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

agula napisał(a):

Ja juz sie zroslem 😉

to zamów kolejkę dla wszystkich = dołączymy niedługo

Mam zlota Tequile - zostawie na ta okazje 🙂

korel
Witajcie, troche się zapuściłem, bo na chwilę wybyłem... na piwko w browarze Carlsberga, w oryginale... Kawał drogi ale przeżyłem. Muszę teraz odćwiczyć to co "zakrzepiłem". Cieszę się że jesteście 🙂
korel
Anita, wrzuć do Maczka swoją nózkę, porównamy kto ma jakie szanse w rzucie odszczepem
Krzysiek
Herzlich willkommen zurück Herr Korel! 🙂
korel
Servus Maczek ! Galeria fajnie wyszła, może uda mi sie zrobić zdjęcia "na szybie" z ostanich klisz. Widze że u Ciebie tez przez długi czas nie było zmian w zroście.
Krzysiek

korel napisał(a):

Servus Maczek ! Galeria fajnie wyszła, może uda mi sie zrobić zdjęcia "na szybie" z ostanich klisz. Widze że u Ciebie tez przez długi czas nie było zmian w zroście.

Polecam robic fotki na monitorze - lepiej wychodza niz na szybie 🙂 Tylko trzeba jakas biala strone otworzyc i dac jasnosc na maxa 😉

korel
Dzięki. Tak dziś podziałam, bo dzień luźniejszy.
Agnieszka
Korel, nie zapomnij uzupełnić wapnia przez danonki, bo pewnie nieco wypłukałeś tym browarem 😉
korel
Przy okazji, można jeszcze poczekać z wyjmowaniem żelastwa z nogi... cena złomu idzie ostro w górę 😉
Krzysiek

korel napisał(a):

Przy okazji, można jeszcze poczekać z wyjmowaniem żelastwa z nogi... cena złomu idzie ostro w górę 😉

Mi nie chcieli oddac plytki z reki... podczas operacji zapytalem lekarzy i sie zgodzili, ale jakas pielegniarka powiedziala, ze nie wolno. Widocznie byla szpiegiem zlomiarzy. Jedyne co mi sie udalo od nich wydebic to srubka z nogi - zostawilem sobie na pamiatke 🙂 Moze sie kiedys przyda jako zapasowa do roweru 😉

korel

lisiu napisał(a):

Korel, nie zapomnij uzupełnić wapnia przez danonki, bo pewnie nieco wypłukałeś tym browarem 😉

Tam na szczęście smakowałem jakość, nie ćwiczyliśmy ilości, więc chyba jeden danonek wystarczy 😛

Krzysiek
Korel, ty to masz fajnie - albo testujesz nowego szefa kuchni w restauracji, albo delektujesz sie piwkiem w browarze.... zyc nie umierac 🙂 Ja tez tak chce!!
anita
Korel postaram się sfotografować moją nogę🙂 w przyszłym tygodniu będe miałą swieżutkie zdjątko:) bo za tydzien PIEKARY!!!!
korel

maczek napisał(a):

korel napisał(a):

Mi nie chcieli oddac plytki z reki... podczas operacji zapytalem lekarzy i sie zgodzili, ale jakas pielegniarka powiedziala, ze nie wolno. Widocznie byla szpiegiem zlomiarzy. Jedyne co mi sie udalo od nich wydebic to srubka z nogi - zostawilem sobie na pamiatke 🙂 Moze sie kiedys przyda jako zapasowa do roweru 😉
Nie dość że trzeba im płacić "pod stołem" to jeszcze na złomie dorabiają ... pazerne szuje

Widze że te łamania kości weszły Ci w krew, bo jak piszesz o rowerze, to już się boję że Ty chłopie znowu dasz zarobić słuzbie zdrowia, lepszy chyba rowerek treningowy w siłowni 🙂