Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 635 z 977
alawpr napisał(a):
Kasiu a ty chyba sama wieczorkiem? Dzieciaczki smacznie śpią?
tak tak mąz na nocki A ja własnie jeździą do córy bo cos popłakiwała
malgo85 napisał(a):
-A- super wieści gratuluje!! teraz jestes na dobrej drodze do pełnej sprawności . Super 🙂
kasiek propo paluszków to kiedys tez tak miałam takie jak by zdretwiałe i niesłuchały ze ja chce aby były wyprostowane np. a one zgięte i dziwnie sie przyklejały do innych heeh to chyba to samo co ty teraz.. ale po paru dniach juz było okki i do dzis nie wiem od czego to..
Ale mam jeszcez jedno pytanie????
Wiem że juz coś pisałyście
Hmmmmm ja ponad 2 miesiace nie zcinałam paznokci i............... teraz jakoś na zdrowej nodze zaczeły mi rosnąć że moge myslec że za jakis czas je ztnę ale an chorej........... ani rusz. W ogóle nie rosną???? Czy tez tak macie??? Nie pwoeim ze mi z tym źle ale....
kasiek79 napisał(a):
Hmmmmm ja ponad 2 miesiace nie zcinałam paznokci i............... teraz jakoś na zdrowej nodze zaczeły mi rosnąć że moge myslec że za jakis czas je ztnę ale an chorej........... ani rusz. W ogóle nie rosną???? Czy tez tak macie??? Nie pwoeim ze mi z tym źle ale....
alawpr napisał(a):
Identiko.Dopiero od jakiegos czasu mi sie to zaczęło wyrównywac .kasiek79 napisał(a):
zmieniła m sobie lekko opis tak jak dokąłdnei mam w wypisie
A i dzownili do mnie ze mogę juzodebraćdokumenty 7 stron wyszło po 62gr a zdjećia moge tlyko wypozyczyć i potem oddać (ze szpitala oczywiscie) - odbiore jak bede na wizycie
alawpr napisał(a):
Mąż teraz mi powiedział ,że sie mylę i to dwa różne pojecia spiralne i skretne. Ale zadałaś gwoździa;-)
no wasnei tak sobie patyrzyłam an opisy i zobaczyłam ze wy macie inaczej niz ja
kasiek79 napisał(a):
A i dzownili do mnie ze mogę juzodebraćdokumenty 7 stron wyszło po 62gr a zdjećia moge tlyko wypozyczyć i potem oddać (ze szpitala oczywiscie) - odbiore jak bede na wizycie
alawpr napisał(a):
Jak ty masz potrzaskana kośc to te popękania idą w różne strony i może to sie nazywa skrętnie.Że to twoje złamanie polazło po kości jak pijany zajac, w rózne strony.
no bo byłą pijana 🙁 a dokłądneij podpita
alawpr napisał(a):
to bedziesz mogła umiescic swe zdjecia.kasiek79 napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
alawpr napisał(a):
Jak ty masz potrzaskana kośc to te popękania idą w różne strony i może to sie nazywa skrętnie.Że to twoje złamanie polazło po kości jak pijany zajac, w rózne strony.
no bo byłą pijana 🙁 a dokłądneij podpita
I nikomu nic do tego. Wszysko dla ludzi bo inaczej było by nielegalne. A tak niech każdy pocałuje sie w ....... nos.
alawpr napisał(a):
Szkoda ,że Jasmar jest odcieta od świata. Zawsze o tej porze siedziała z nami na forum.
no a teraz bidula bez naszegowsparcia................. ale juz jej pisałąm że ejsteśym z nią i żeby sie trzymała i głowa do góry
kasiek79 napisał(a):
ja mam juz 4 zdjecia w domu ale nie umiem umieścic wiec tego nie robięalawpr napisał(a):
to bedziesz mogła umiescic swe zdjecia.kasiek79 napisał(a):
alawpr napisał(a):
I nikomu nic do tego. Wszysko dla ludzi bo inaczej było by nielegalne. A tak niech każdy pocałuje sie w ....... nos.kasiek79 napisał(a):
no bo byłą pijana 🙁 a dokłądneij podpitaalawpr napisał(a):
Tak wieć teraz to tylkojak wypijesz to od razu do wyra bo nie daj boze coś sie satnie i bedziesz płącic za leczenie nawet jk ubezpieczony
alawpr napisał(a):
Musisz klisze przyłozyc do białego ekranu komputera lub w dzień do szyby i cyknąc cyfrowka. A reszta tak jak inne zdjecia wrzucałaś. Dziewczyny chyba maja na fotoblogu.
wiem bo mam zrobione i pokazywaął wama le nie wiem jak zrobic ta stronkę zeby umieścić w podpisie
no gdzies juz keidyś czytałam.
ja to ta sie zastanawiam jak bęe miałą w garści wszystkei zdjecia zeby gdzieś prywatnie nie pójśc i ich nie pokazać
kasiek79 napisał(a):
wiecie co mam głupie uczucie. Ciekawe czy wy zagipsowane też tak macie albo te bez gipsu czy tak miały???? MAm wrażenie ze moje 3 pace u stopy robia co chą dziwnie mi sie wyginaja. dwa ostatnie neiruszają się a te jak zegnę to nie wracja na miejscei takei rozciapierzone sa. KUrde dziwne uczycie Co chwile muszę je poprawiac druga nogą
kasiek mnie dwa ostatnie jak je zginam to się zginają a jak prostuje to te dwie cholery zostają na dole a gipsu nie nosiłam wcale.