Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 73 z 977

korel

agula napisał(a):

korel mogę zaprosić rodziców na Twoją premierę

jasne, to kino rodzinne, coś jak Bonanza

anita
i o to chodzi wlasnie:)
agula
maczek no co z tym filmem??? taśma się skończyła???weź najpierw sprawdź bilety - anita podejrzanie usiadła z tyłu
anita

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

nie wiem jak Wy ale ja czekam na pokaz filmów rtg Korela - nawet zaopatrzyłąm się w popcorn

Uważaj, jak w multikinie Maczka zaserwują Ci "orzeszki w czekoladzie" to sprawdź co jest w środku, bo kurzarz rzeczywiście egzotyczny jest 😉

anita to odkurzacz - wciągnie wszystko

oby tylko było ładnie podane:)

Krzysiek

agula napisał(a):

anita napisał(a):

agula napisał(a):

nie wiem jak Wy ale ja czekam na pokaz filmów rtg Korela - nawet zaopatrzyłąm się w popcorn

heheeheheheh, premiera w końcu

ja mam w I rzędzie miejscówkę

A ja zaraz idę usiąść na tronie.... Dark Thronie 😉

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel mogę zaprosić rodziców na Twoją premierę

jasne, to kino rodzinne, coś jak Bonanza
taaa bo my jak familia...aż mi się łza w oku zakręciła
była rodzina adamsów
rodzina soprano
zastępcza rodzina
rodzić po ludzku

a teraz rodzina zrostów
anita

agula napisał(a):

maczek no co z tym filmem??? taśma się skończyła???weź najpierw sprawdź bilety - anita podejrzanie usiadła z tyłu

maku powiedzial ze jak mu nazbieram pół kubka kóz to wejdę za darmo:P:P:P:P

agula

maczek napisał(a):

agula napisał(a):

anita napisał(a):

heheeheheheh, premiera w końcu

ja mam w I rzędzie miejscówkę

A ja zaraz idę usiąść na tronie.... Dark Thronie 😉

no tak punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...

Krzysiek

agula napisał(a):

Chwilunia, dorabiam napisy do filmu... jeszcze pare sekund i bedzie premiera 🙂 Oczwiscie, bedziesz poinformowana o fakcie jako pierwsza 🙂

agula

anita napisał(a):

agula napisał(a):

maczek to że głodzisz kwiatki już wszyscy wiedzą ale żeby anitę....jej potrzeba biologicznych mikroelementów...nie ma jedzenia na wynos

anita
bo się rozpłaczę , obraże i pojde
Krzysiek

anita napisał(a):

agula napisał(a):

No, to taka nowa wersja gry w zielone 😛 Dorzuc jeszcze kilka ciągnących glutów z łaski swojej, żebym nie musiał za dużo popijac 😛

agula
ja już płaczę....maczek powiedział że będę pierwsza 🙂
Krzysiek

agula napisał(a):

ja już płaczę....maczek powiedział że będę pierwsza 🙂

Rozumiem, że to łzy szczęścia? 😉

Galeria zaktualizowana, zapraszam 🙂
korel
Maku, bo kronika już się skończyła (kiedyś w kinach to przynajmniej kronika była)
anita

maczek napisał(a):

anita napisał(a):

agula napisał(a):

No, to taka nowa wersja gry w zielone 😛 Dorzuc jeszcze kilka ciągnących glutów z łaski swojej, żebym nie musiał za dużo popijac 😛

teraz ja się głodna zrobiłam, mniam

agula
jak Wy możecie o jedzeniu w takiej chwili
korel

Brawo Maczek, premiera bardzo udana 🙂

Anita, jak zobaczysz ostatnie zdjęcie (to po 3 miesiącach), to zrozumiesz dlaczego uważam, że muszą mi to dokręcić 🙁

anita
film z napisami?? bez dubbingu???
Krzysiek

agula napisał(a):

anita napisał(a):

agula napisał(a):

maczek to że głodzisz kwiatki już wszyscy wiedzą ale żeby anitę....jej potrzeba biologicznych mikroelementów...nie ma jedzenia na wynos

A tam głodzę... bylo napisane, że bonsai Zelkova Serrata lubi wilgoć, więc podlewam raz w miesiącu... 😛

agula
a to nie niemy flm???gdzie ja jestem?
anita
troche inne te nasze szczeliny...ale ogolnie to o to samo chodzi...moja jest na dł ok 7 cm, i raczej sie nie da jej docisnąć...jutro zobaczysz...u mnie sie zrobił zanik kostny w otoczeniu, u ciebie jakby mniej...a niech robią co chcą oby tylko jak najszybciej zaczać chodzic
agula

korel napisał(a):

Anita, jak zobaczysz ostatnie zdjęcie (to po 3 miesiącach), to zrozumiesz dlaczego uważam, że muszą mi to dokręcić 🙁

a kiedy masz kolejną wizytę?
anita
ta galeria to ja wam powiem zajebista jest...przyszłe połamańce będą miały na co popatrzec i juz sie nie bedą dołowały tak jak ja jak nie moglam znaleźć zadnego zdjecia w internecie...myslalam wtedy ze tylko ja sie tak pieknie połamałam...
Krzysiek

korel napisał(a):

Korel, ja bym sie tym az tak nie przejmowal... Najstraszniejsze z tego wszystkiego to tylko ten zabieg, ale stary - tyle juz przezyles, ze nie ma sie co lamac 🙂 Jak Ci docisna ten odlam to zrosnie sie jak na psie 😛 Nie brakuje tam zadnych kawalkow kosci wiec nie powinno byc wiekszych problemow. A jak sie nie bedzie zrastalo to wpadniesz do mnie, rozetne Ci noge, dam tam jakas kropelke czy inny poxipol i chwyci momentalnie 😛 Recznik w zeby dostaniesz, zeby znieczulenie jakies bylo i hejaaaaa!! 🙂
Krzysiek

anita napisał(a):

ta galeria to ja wam powiem zajebista jest...przyszłe połamańce będą miały na co popatrzec i juz sie nie bedą dołowały tak jak ja jak nie moglam znaleźć zadnego zdjecia w internecie...myslalam wtedy ze tylko ja sie tak pieknie połamałam...

Nie ma to jak pocieszyc sie faktem, ze inni maja/mieli gorzej 😉

korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

a kiedy masz kolejną wizytę?
Umawiam się już telefonicznie w pon./wt. na operację (pierwsza połowa czerwca)
anita
ok to ja sie zmywam:) trzymajta sie ludziska!!!miło było ale wiecie...jak jest:) kolorowych snow...niech wam sie przysni bieganie po łace a nie zespolenie czerwonym zszywaczem jak mi ostatnio:D
agula

maczek napisał(a):

korel napisał(a):

Korel, ja bym sie tym az tak nie przejmowal... Najstraszniejsze z tego wszystkiego to tylko ten zabieg, ale stary - tyle juz przezyles, ze nie ma sie co lamac 🙂 Jak Ci docisna ten odlam to zrosnie sie jak na psie 😛 Nie brakuje tam zadnych kawalkow kosci wiec nie powinno byc wiekszych problemow. A jak sie nie bedzie zrastalo to wpadniesz do mnie, rozetne Ci noge, dam tam jakas kropelke czy inny poxipol i chwyci momentalnie 😛 Recznik w zeby dostaniesz, zeby znieczulenie jakies bylo i hejaaaaa!! 🙂
ja na ochotnika mogę Cię zdzielić po głowie jak nie chcesz ręcznika..no wiesz na znieczulenie.podobno mam niezły prawy sierpowy
anita

maczek napisał(a):

anita napisał(a):

Nie ma to jak pocieszyc sie faktem, ze inni maja/mieli gorzej 😉

coś w tym jest:P