Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 75 z 977

Krzysiek

agula napisał(a):

to mi pojechałeś ciacho .weź sobie w google - wiesz to taka strona jest - wbij Immanuel Kant...może wtedy zrozumiesz o czym niektórzy rozmawiają

🙂

korel

agula napisał(a):

to mi pojechałeś ciacho .weź sobie w google - wiesz to taka strona jest - wbij Immanuel Kant...może wtedy zrozumiesz o czym niektórzy rozmawiają

Eee tam, przecie pisałem koledze ... po co brnąć w nieznane 😉

Jak tam przy sobocie ?
wszyscy się gdzieś wypuścili i człowiek-inwalida zostaje sam ...🙁
agula
ja czuję się obrażona....wiedziałam że w końcu mi ktoś dołoży na tym forum
agula
nokałt (czyt. nokaut) po prostu....
agula
i to przez kogo??? Kanta...
Krzysiek
Aga - kantem go 😉 Albo o kant... 😉
korel

agula napisał(a):

i to przez kogo??? Kanta...

To lepiej przejdźmy na Sokratesa (i wcale nie mam na myśli takiego brazylijskiego piłkarza). ten to przynajmniej powiedział: wiem że nic nie wiem. To pasuje 😉

Krzysiek
Ja tam wole Kartezjusza - myślę więc jestem... 😉 (i zniknąłem 😛)
agula
Korel Ty mi lepiej wytłumacz o co chodzi...dlaczego Ty o zboczeniach rozprawiałeś a mi się dostało?
Krzysiek

agula napisał(a):

Korel Ty mi lepiej wytłumacz o co chodzi...dlaczego Ty o zboczeniach rozprawiałeś a mi się dostało?

Dlatego, że niedługo będziesz miała 666 postów 😉

agula
i własnie Maczek dzięki Tobie zrozumiałam że najlepszym wyjściem będzie opuszczenie forum...
korel

agula napisał(a):

Oj czepiliśta się tego bidnego Kanta. On to taki zboczony był, bo nudny jak flaki z olejem ... a wy myśleliśta że zboczony bo co ?

Agnieszka

Kochani, wróciłam, uff

cały dzień chodziłam na dwóch nogach i dwóch kulach 🙂 Kolano... zgina się, ale prawie nie mieści się w spodniach - takie opuchnięte 🙁 Ale nawet zakupy zrobiłam 🙂

Gdzieś tam czytałam o frani - to prawda, znajoma pożyczyła od rodziny ze wsi na czas rehabilitacji i bardzo sobie chwaliła.

Widzę, że się nie nudziliście tej soboty w swoim towarzystwie 😉

agula
mój tok myślenia jest zbyt ciężki...
Agnieszka

agula napisał(a):

Agula, każdy ma - że tak ładnie powiedzieć - indywidualne poczucie humoru 😉

korel

agula napisał(a):

Ale Cię wzięło, tu juz nawet danonek chyba nie pomoże.
Ew. tequila Maczka (jeśli jej już nie opróżnił)
korel

agula napisał(a):

no future ? 😉

ciacho

agula napisał(a):

Przepraszam agula nic zlego nie miałem namyśli troche mnie ponioslo cofam wszystko to chyba przez to czekanie na zrost

korel

Maczek, ty jesteś spec od tego. Czy forum może mi się automatycznie odświeżać, jak nadejdzie nowy post ? Jak zapomne klikać odświeżanie, to wiszę stale w jednym miejscu 🙁

Ktoś wie ?

korel

ciacho napisał(a):

agula napisał(a):

Przepraszam agula nic zlego nie miałem namyśli troche mnie ponioslo cofam wszystko to chyba przez to czekanie na zrost

Chłopie, masz szczęście że to foeum internetowe, bo w realu zaliczyłbyś od Aguli. A wczoraj sama straszyła mnie swoim sierpowym 🙂

Krzysiek

agula napisał(a):

i własnie Maczek dzięki Tobie zrozumiałam że najlepszym wyjściem będzie opuszczenie forum...

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! TYLKO NIE TOOOOO!!!!!!!!!!

Krzysiek

korel napisał(a):

Maczek, ty jesteś spec od tego. Czy forum może mi się automatycznie odświeżać, jak nadejdzie nowy post ? Jak zapomne klikać odświeżanie, to wiszę stale w jednym miejscu 🙁

Ktoś wie ?

Forum sie samo nie odswieza, to nie jest samograj 😉
korel
Aga !!! Wracaaaaaaaaaaaj !!! 🙂🙂🙂🙂🙂
ciacho
czytałem o tym śerpowym i przemyślałem to jeszcze mnie namierzy i co zrobie
Piter
O kurde, cały dzień nieobecności i tyle się wydarzylo... Hmm... myślę, że Aga ma wporządku tok myślenia, myślę również, że powinno się brać niektóre napisane tu teksty z przymrużeniem oka - mam na myśli te niezwiązane ze zdrowiem i róznego rodzaju poradami. Ciacho, trzeba nabrać troszkę dystansu do wszystkiego, każdemu z nas troszkę bije korba jak sie siedzi ciągle w domu i nie ma co robić a jedna z nielicznych rozrywek jest forum odszkodowań na którym w zasadzie gadamy o wszystkim i o niczym. Własnie dlatego ze tak gadamy to... nadal gadamy 🙂 bo gdybysmy pisali tylko o zrostach i odłamkach to albo bysmy wyczerpali juz tematy albo bylibyśmy totalnymi sztywniakami. A ze dobrała się tu grupa wporządku ludzi to ciągnijmy dalej to forum bo jest fajne. I myśle że Aga nie chciała nic nikomu tutaj na powaznie podpasc, ba, chyba należą sie jej przeprosiny. Pozdro
anita
matko i córko! zostawić was na jeden dzień...;)Zaraz wszyscy pojdą do kąta!!!
korel

No dziś nie poszło nam najlepiej 🙁

Ale nocka ukoi emocje i jutro będzie OK. Wiem to z dobrze poinformowanych źródeł.

Krzysiek
Anita, zyjesz!!! 🙂 Ja mam goraczke i majacze 😉
agula
witam wszystkich.nie można aż tak długo dać sie prosić.jeszcze w końcu by Wam sie znudziło...🙂
agula

korel napisał(a):

No dziś nie poszło nam najlepiej 🙁

Ale nocka ukoi emocje i jutro będzie OK. Wiem to z dobrze poinformowanych źródeł.

papla 😉