agula napisał(a):
to mi pojechałeś ciacho .weź sobie w google - wiesz to taka strona jest - wbij Immanuel Kant...może wtedy zrozumiesz o czym niektórzy rozmawiają
🙂
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 75 z 977
agula napisał(a):
to mi pojechałeś ciacho .weź sobie w google - wiesz to taka strona jest - wbij Immanuel Kant...może wtedy zrozumiesz o czym niektórzy rozmawiają
🙂
agula napisał(a):
agula napisał(a):
i to przez kogo??? Kanta...
To lepiej przejdźmy na Sokratesa (i wcale nie mam na myśli takiego brazylijskiego piłkarza). ten to przynajmniej powiedział: wiem że nic nie wiem. To pasuje 😉
agula napisał(a):
Korel Ty mi lepiej wytłumacz o co chodzi...dlaczego Ty o zboczeniach rozprawiałeś a mi się dostało?
Dlatego, że niedługo będziesz miała 666 postów 😉
agula napisał(a):
Korel Ty mi lepiej wytłumacz o co chodzi...dlaczego Ty o zboczeniach rozprawiałeś a mi się dostało?
Oj czepiliśta się tego bidnego Kanta. On to taki zboczony był, bo nudny jak flaki z olejem ... a wy myśleliśta że zboczony bo co ?
Kochani, wróciłam, uff
cały dzień chodziłam na dwóch nogach i dwóch kulach 🙂 Kolano... zgina się, ale prawie nie mieści się w spodniach - takie opuchnięte 🙁 Ale nawet zakupy zrobiłam 🙂
Gdzieś tam czytałam o frani - to prawda, znajoma pożyczyła od rodziny ze wsi na czas rehabilitacji i bardzo sobie chwaliła.
Widzę, że się nie nudziliście tej soboty w swoim towarzystwie 😉
agula napisał(a):
mój tok myślenia jest zbyt ciężki...
Agula, każdy ma - że tak ładnie powiedzieć - indywidualne poczucie humoru 😉
agula napisał(a):
agula napisał(a):
no future ? 😉
agula napisał(a):
Przepraszam agula nic zlego nie miałem namyśli troche mnie ponioslo cofam wszystko to chyba przez to czekanie na zrost
Maczek, ty jesteś spec od tego. Czy forum może mi się automatycznie odświeżać, jak nadejdzie nowy post ? Jak zapomne klikać odświeżanie, to wiszę stale w jednym miejscu 🙁
Ktoś wie ?
ciacho napisał(a):
agula napisał(a):
Przepraszam agula nic zlego nie miałem namyśli troche mnie ponioslo cofam wszystko to chyba przez to czekanie na zrost
Chłopie, masz szczęście że to foeum internetowe, bo w realu zaliczyłbyś od Aguli. A wczoraj sama straszyła mnie swoim sierpowym 🙂
agula napisał(a):
i własnie Maczek dzięki Tobie zrozumiałam że najlepszym wyjściem będzie opuszczenie forum...
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! TYLKO NIE TOOOOO!!!!!!!!!!
korel napisał(a):
Maczek, ty jesteś spec od tego. Czy forum może mi się automatycznie odświeżać, jak nadejdzie nowy post ? Jak zapomne klikać odświeżanie, to wiszę stale w jednym miejscu 🙁
Ktoś wie ?
No dziś nie poszło nam najlepiej 🙁
Ale nocka ukoi emocje i jutro będzie OK. Wiem to z dobrze poinformowanych źródeł.
korel napisał(a):
No dziś nie poszło nam najlepiej 🙁
Ale nocka ukoi emocje i jutro będzie OK. Wiem to z dobrze poinformowanych źródeł.