Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 122 z 977

Agnieszka
wiecie, tylko ze to szok! jeden caly czas biadoli ze nie ma zrosty, a potem bęc... drugi mówi, że od dawna jest. to taka terapia wstrząsowa
anita

lisiu napisał(a):

wiecie, tylko ze to szok! jeden caly czas biadoli ze nie ma zrosty, a potem bęc... drugi mówi, że od dawna jest. to taka terapia wstrząsowa

dokładnie terapia wstrząsowa:)ja nadal jestem w szoku...🙂

agula

lisiu napisał(a):

masz rację.ale lepszy taki wstrząs niż - "sorry ale zrostu to ja pani nie wróżę"

anita
ale żaden lekarz jak dotąd nie zrobił tak dokładnego wywiadu i tak dokładnie mnie nie przebadał:)no i nie spacerował za rączke ze mną😉
agula

anita napisał(a):

lisiu napisał(a):

a powiedz Anita - jak mu z oczu patrzyło???

Paweł

anita napisał(a):

praca napisana i sprawdzona, chcialam wczoraj Wam napisac cos ale nie mialam internetu akurat;/, wiec zadzwonilam tylko do maka i mu przekazałam wieści,a on przekazał dalej:)tez sie ciesze..ale w szoku jestem, dziwnie troche...jeden mówi ze tylko przeszczep a ten ze zadnego przeszczepu....🙂

Gratukuje GRatuluje .To fajnie ze tak jest ja dopiero bede wiedzial 16 czerwca bo dopiero mam kontrole i lekarza i tez mam nadzieje ze jest w szystko w porzadku bo innej opcji nie mam ....patrze na nozke rzadko sina jest ale jesli bym mogl pochodził bym na niej ale trzymam sie zasad i tak przeginam bo ja sobie stawiam hehehe

agula

anita napisał(a):

ale żaden lekarz jak dotąd nie zrobił tak dokładnego wywiadu i tak dokładnie mnie nie przebadał:)no i nie spacerował za rączke ze mną😉

widać że ma chłopak maniery 🙂

anita

agula napisał(a):

anita napisał(a):

lisiu napisał(a):

konkretnie:)jakby sie znał na rzeczy.🙂

agula

anita napisał(a):

agula napisał(a):

anita napisał(a):

w takim razie warto mu swe kości ofiarować 🙂

anita
ide spać🙂 trzymajcie sie:) zapisujecie strony z prędkością swiatła, wstane rano i pewnie bedzie ze 130:)
Krzysiek

anita napisał(a):

agula napisał(a):

anita napisał(a):

No raczej, że się zna - nie mam przeszczepionej nogi pawiana ani ręki zamontowanej tył na przód 😛

agula

pol27 napisał(a):

anita napisał(a):

praca napisana i sprawdzona, chcialam wczoraj Wam napisac cos ale nie mialam internetu akurat;/, wiec zadzwonilam tylko do maka i mu przekazałam wieści,a on przekazał dalej:)tez sie ciesze..ale w szoku jestem, dziwnie troche...jeden mówi ze tylko przeszczep a ten ze zadnego przeszczepu....🙂

Gratukuje GRatuluje .To fajnie ze tak jest ja dopiero bede wiedzial 16 czerwca bo dopiero mam kontrole i lekarza i tez mam nadzieje ze jest w szystko w porzadku bo innej opcji nie mam ....patrze na nozke rzadko sina jest ale jesli bym mogl pochodził bym na niej ale trzymam sie zasad i tak przeginam bo ja sobie stawiam hehehe

Pol widać że już się doczekać nie możesz...jakbyś mógł to już siedziałbyś gdzieś na rtg

agula

maczek napisał(a):

anita napisał(a):

agula napisał(a):

No raczej, że się zna - nie mam przeszczepionej nogi pawiana ani ręki zamontowanej tył na przód 😛

nie wyrzekajmy się aż tak tej małpy 🙂

Agnieszka
Maczek, czemu wyśmiałeś moje pole magnetyczne? 🙁
Paweł

agula napisał(a):

pol27 napisał(a):

anita napisał(a):

Pol widać że już się doczekać nie możesz...jakbyś mógł to już siedziałbyś gdzieś na rtg

no jakbym mogł juz bym w pracy hehehe .....

agula

anita napisał(a):

ide spać🙂 trzymajcie sie:) zapisujecie strony z prędkością swiatła, wstane rano i pewnie bedzie ze 130:)

Kolorowych i wpadnij jutro jak będziesz mogła.tęskniłam za Twoim poczuciem humoru na forum 🙂

Krzysiek

lisiu napisał(a):

Bo to nic nie daje. Mi pole magnetyczne nic nie dało, moj lekarz mowil, ze to tez nic nie daje i kolega ktory jest rehabilitantem tez to potwierdzil. Po prostu nie istnieje żaden zabieg, który przyspiesza zrost...

agula

lisiu napisał(a):

ups i reprymenda dla Maka....ja coś wspominałam o Twoim przyciąganiu .🙂

agula

maczek napisał(a):

lisiu napisał(a):

Bo to nic nie daje. Mi pole magnetyczne nic nie dało, moj lekarz mowil, ze to tez nic nie daje i kolega ktory jest rehabilitantem tez to potwierdzil. Po prostu nie istnieje żaden zabieg, który przyspiesza zrost...

raczej Nobla jeszcze nikt nie dostał za zrosta - więc sprawa jest prosta - czekamy dzielnie na zrosta 🙂

Agnieszka

maczek napisał(a):

lisiu napisał(a):

tonący brzytwy się chwyta 🙁

Agnieszka
ja też śmigam spaciować, bo winko zaszumiało w główce 🙂 do jutra
agula

lisiu napisał(a):

maczek napisał(a):

lisiu napisał(a):

Lisiu nie damy Ci utonąć.... zaraz jakiś słoneczny patrol skołujemy 🙂

Krzysiek

lisiu napisał(a):

maczek napisał(a):

lisiu napisał(a):

Lisiu, ruch, ruch i jeszcze raz ruch 🙂 Może na basen się jakoś razem wybierzemy? Ja, Ty i Anita? 🙂

agula

lisiu napisał(a):

ja też śmigam spaciować, bo winko zaszumiało w główce 🙂 do jutra

pa kolorowych 🙂

Agnieszka

agula napisał(a):

lisiu napisał(a):

maczek napisał(a):

Lisiu nie damy Ci utonąć.... zaraz jakiś słoneczny patrol skołujemy 🙂

Doceniam i dlatego jeszcze tu zaglądam 🙂 ale teraz już lecę spać. Buziaki 🙂

Krzysiek
Zapomnialem napisac, ale dzisiaj do galerii połamańców dołączyła nasza nowa koleżanka - Madzia vel. Mackowska 🙂
agula
hejka - widać że wszyscy wyemigrowali i słusznie.życzę pięknego weekendu 🙂
korel
Witaj Agula, nie wszyscy wyemigrowali. Niektórzy budują swoje szczęście tutaj 🙂
agula
hmmm i jak idzie budowa?
Iwona
Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac 🙂 Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej 🙂