Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 14 z 977

agula

oda do Maczka|

iść czy nie iść- oto jest pytanie

ten kto nie wie- niech na nogi zaraz obie stanie

dziś nasz maczek daje rady

jak byc sprawnym znaczy radym

Krzysiek

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

Korel - na zgiecia w stawie skokowym najlepsze sa "pompki" przy scianie. Tzn. stajesz przodem krok od sciany, opierasz dlonie o sciane i robisz takie jakby pompki. To polecal mi lekarz i rehabilitantka na rozcwiczenie stawu skokowego. Mialem z tym problem, bo po wypadku zmniejszyly mi sie zakresy ruchu w tym stawie, co utrudnialo chodzenie.

Maczek, czy ja Ci nie wspominałam, że jesteś nieocenionym źródłem wiedzy w kwestii nas tutaj intrygującej??? 🙂

Wiem, wisicie mi już skrzynkę browarów za to 😉

agula

maczek napisał(a):

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

Korel - na zgiecia w stawie skokowym najlepsze sa "pompki" przy scianie. Tzn. stajesz przodem krok od sciany, opierasz dlonie o sciane i robisz takie jakby pompki. To polecal mi lekarz i rehabilitantka na rozcwiczenie stawu skokowego. Mialem z tym problem, bo po wypadku zmniejszyly mi sie zakresy ruchu w tym stawie, co utrudnialo chodzenie.

Maczek, czy ja Ci nie wspominałam, że jesteś nieocenionym źródłem wiedzy w kwestii nas tutaj intrygującej??? 🙂

Wiem, wisicie mi już skrzynkę browarów za to 😉

jestem w stanie przychylić się do Twojego wniosku 🙂

anita
ale tu wesoło:) zrywam boki jak was czytam:)lodów sie odechciewa normalnie;)
korel
A nawet 2 skrzynki 🙂
agula
naprawde fajne te ćwiczenie 🙂
korel
No jest wesoło, Agula wiersze pisze, Maczek wypatruje w krzakach oznak wiosny, ja zbieram na browary dla niego, a Ty gdzies po lodach się włóczysz
anita
a ja próbuje sie skupic cos do magisterki przeczytać...ale jak zwykle 100 tyś innych myśli
Krzysiek

anita napisał(a):

ale tu wesoło:) zrywam boki jak was czytam:)lodów sie odechciewa normalnie;)

Anita, dzisiaj byłem dwa kroki od twojego akademika, nawet chciałem na lody wpaść ale nie znam numeru pokoju 😉

agula
bo my fajni jesteśmy!!!a jacy skromni...🙂
agula

anita napisał(a):

a ja próbuje sie skupic cos do magisterki przeczytać...ale jak zwykle 100 tyś innych myśli

to tak jak ja - piszę sobie tutaj z Wami i jednocześnie czytam kazusy,,,,z wiadomym skutkiem

korel
Agula a my mało kazusów Ci dostarczylismy ... ? od błędów lekarzy, przez gwoździe śródszpikowe, odszkodowanie za wypadek przy pracy, po kolesi w krzakach 😉
agula

korel napisał(a):

Agula a my mało kazusów Ci dostarczylismy ... ? od błędów lekarzy, przez gwoździe śródszpikowe, odszkodowanie za wypadek przy pracy, po kolesi w krzakach 😉

jasne jest prawo cywilne, ubezpieczenia i karne...to z tymi krzakami - tu chyba wykroczenie...

agula
bo wartość stokrotek nie złapie się na przestępstwo...
korel
No niewątpliwie to wy...kroczenie, i z ostrożności procesowej ... schowali sie w krzakach
agula
tu raczej ustawa o ochronie zieleni
anita
maku pokój 105:) ale jeszcze tylko przez 3 tyg:P
korel
No ale jak takich będziesz puszkować, to pamietaj o osobnych celach
anita
to forum to jak nałóg jest, ciągle mnie korci żeby zajrzeć i dlatego się nie moge skupić...ale co zrobić...ciągnie do fajnego towarzystwa:)
agula

anita napisał(a):

maku pokój 105:) ale jeszcze tylko przez 3 tyg:P

a fajne znalazłaś to mieszkanko Anita?zdradź jakieś szczegóły..

korel
Agula, ale jak ich bedziesz puszkować, to pamiętaj o osobnych celach
agula

anita napisał(a):

to forum to jak nałóg jest, ciągle mnie korci żeby zajrzeć i dlatego się nie moge skupić...ale co zrobić...ciągnie do fajnego towarzystwa:)

Anita czytasz w moich myślach

smileys/bigwink.gif

anita
a fajne fajne:) narazie bedziemy mieszkać w 4, dwie parki,dwa duze pokoje, ładna kuchnia z mebelkami w zabudowie i łazienka z wielką narożna wanną.. w najlepszej wg. mnie dzielnicy Wrocławia...duzo zieleni...maku potwierdzi...mieszkał tam ponoć jakiś czas:)
korel
Coś mi napisało, że za szybko dodaję nowe posty. Zwolnię więc, ale to może przez ten mój wolny internet
agula

korel napisał(a):

Agula, ale jak ich bedziesz puszkować, to pamiętaj o osobnych celach

😉

anita
agula 18.07.2009 termin mojego ślubu...wiec musze się wyleczyć migiem żeby jeszcze sie troche poodchudzac:)
agula
ja też tak mam - za szybko i za dużo wysyłam...
anita
a co najważniejsze mieszkanie jest na partrze:) Korel...nie bądz taki szybki bil:P
Krzysiek

anita napisał(a):

a fajne fajne:) narazie bedziemy mieszkać w 4, dwie parki,dwa duze pokoje, ładna kuchnia z mebelkami w zabudowie i łazienka z wielką narożna wanną.. w najlepszej wg. mnie dzielnicy Wrocławia...duzo zieleni...maku potwierdzi...mieszkał tam ponoć jakiś czas:)

Potwierdzam, mieszkałem tam przez 4 lata 🙂
To co Anita? Jutro z lodami wpadam do 105? ;P Jakie lubisz?
korel
Anita, to Ty pisałaś że przy alkoholu jest brak zrostu ? Ale o cso chozi ? :rolleyes: