oda do Maczka|
iść czy nie iść- oto jest pytanie
ten kto nie wie- niech na nogi zaraz obie stanie
dziś nasz maczek daje rady
jak byc sprawnym znaczy radym
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 14 z 977
oda do Maczka|
iść czy nie iść- oto jest pytanie
ten kto nie wie- niech na nogi zaraz obie stanie
dziś nasz maczek daje rady
jak byc sprawnym znaczy radym
agula napisał(a):
maczek napisał(a):
Korel - na zgiecia w stawie skokowym najlepsze sa "pompki" przy scianie. Tzn. stajesz przodem krok od sciany, opierasz dlonie o sciane i robisz takie jakby pompki. To polecal mi lekarz i rehabilitantka na rozcwiczenie stawu skokowego. Mialem z tym problem, bo po wypadku zmniejszyly mi sie zakresy ruchu w tym stawie, co utrudnialo chodzenie.
Maczek, czy ja Ci nie wspominałam, że jesteś nieocenionym źródłem wiedzy w kwestii nas tutaj intrygującej??? 🙂
Wiem, wisicie mi już skrzynkę browarów za to 😉
maczek napisał(a):
agula napisał(a):
maczek napisał(a):
Korel - na zgiecia w stawie skokowym najlepsze sa "pompki" przy scianie. Tzn. stajesz przodem krok od sciany, opierasz dlonie o sciane i robisz takie jakby pompki. To polecal mi lekarz i rehabilitantka na rozcwiczenie stawu skokowego. Mialem z tym problem, bo po wypadku zmniejszyly mi sie zakresy ruchu w tym stawie, co utrudnialo chodzenie.
Maczek, czy ja Ci nie wspominałam, że jesteś nieocenionym źródłem wiedzy w kwestii nas tutaj intrygującej??? 🙂
Wiem, wisicie mi już skrzynkę browarów za to 😉
jestem w stanie przychylić się do Twojego wniosku 🙂
anita napisał(a):
ale tu wesoło:) zrywam boki jak was czytam:)lodów sie odechciewa normalnie;)
Anita, dzisiaj byłem dwa kroki od twojego akademika, nawet chciałem na lody wpaść ale nie znam numeru pokoju 😉
anita napisał(a):
a ja próbuje sie skupic cos do magisterki przeczytać...ale jak zwykle 100 tyś innych myśli
to tak jak ja - piszę sobie tutaj z Wami i jednocześnie czytam kazusy,,,,z wiadomym skutkiem
korel napisał(a):
Agula a my mało kazusów Ci dostarczylismy ... ? od błędów lekarzy, przez gwoździe śródszpikowe, odszkodowanie za wypadek przy pracy, po kolesi w krzakach 😉
jasne jest prawo cywilne, ubezpieczenia i karne...to z tymi krzakami - tu chyba wykroczenie...
anita napisał(a):
maku pokój 105:) ale jeszcze tylko przez 3 tyg:P
a fajne znalazłaś to mieszkanko Anita?zdradź jakieś szczegóły..
anita napisał(a):
to forum to jak nałóg jest, ciągle mnie korci żeby zajrzeć i dlatego się nie moge skupić...ale co zrobić...ciągnie do fajnego towarzystwa:)
Anita czytasz w moich myślach
smileys/bigwink.gif
korel napisał(a):
Agula, ale jak ich bedziesz puszkować, to pamiętaj o osobnych celach
😉
anita napisał(a):
a fajne fajne:) narazie bedziemy mieszkać w 4, dwie parki,dwa duze pokoje, ładna kuchnia z mebelkami w zabudowie i łazienka z wielką narożna wanną.. w najlepszej wg. mnie dzielnicy Wrocławia...duzo zieleni...maku potwierdzi...mieszkał tam ponoć jakiś czas:)