Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 16 z 977
agula napisał(a):
tak patrzę że to nasze forum zmieniło zaplecze tematyczne i mam obawy kiedy zaczną nas cenzurować (wiecie to takie złamanie zawodowe) i czy oby nie zabraknie nam miejsca 🙂
W razie gdyby chcieli nam związać języki to ja mam serwer w USA gdzie możemy sobie założyć prywatne forum (vel. kółko wzajemnej adoracji) i nikt nas cenzurować nie będzie 😉
Ja juz po grilku, ale troszke mi zajęło przeczytanie zaległosci. Co do tych krzaczków to wykroczenie, ale tylko w przypadku gdy jakiś postronny człowiek poczuł sie w tej sytuacji zgorszony.
Co do alkoholu to juz kiedys pytałem o to.Ale stara szkoła lekarska mówi, że alkohol poprawia krążenie, a gdy krew kraży to się kości zrastają. Ale to tak jak ze wszystkim, wczoraj alkohol był dobry, dziś hamuje zrosty, jutro znów będzie ok. Chyba ma to jakieś znaczenie polityczne, pewnie opcja lekarska się zmienia gdy alkohol drożeje lub tanieje, aby połamańce jakoś wyrównali braki kasy z akcyzy 😉 .
Maczek, rozumiem że serwer w USA, konto na Bora Bora, a kasiore robisz na ubezpieczeniach, wiec odgadliśmy nareszcie skąd te częste wypadki 😉 .
No dobra, koniec żarcików. Trzymajcie się moi mili i pamietajmy, kazda noc, kazdy dzien to przybliżenie do naszego wyzdrowienia, a zatem miłych i szybkich snów oraz szybkiego jutrzejszego dzionka Wam życzę 🙂 .
Pozdrowionka - Piotrek
spytaj maczka to jest nasz ekspert...
alkohol wstrzymuje zrost bo wypłukuje z organizmu minerały składniki i budulec niezbędny do tworzenia się kostniny
agula napisał(a):
spytaj maczka to jest nasz ekspert...
alkohol wstrzymuje zrost bo wypłukuje z organizmu minerały składniki i budulec niezbędny do tworzenia się kostniny
A tak na marginesie to polecam jeść brokuły (jeśli ktoś lubi), są zdrowe i mają bardzo dużo wapnia w sobie 🙂
agula napisał(a):
maku jak będziesz tyle pisał i się wymądrzał to mnie przebijesz z ilością postów...i wstyd będzie
agula napisał(a):
ja proponuje jeść dużo ryby -najlepiej morskiej *wit D, unikać pieczywa razowego - bo opóźnia wchłanianie wapnia,,,aaa i rodzynki są podobno dobre na zrost
Zatem podsumowując najlepiej brokuły zapiekane z żółtym serem 😛 ?
Muszę się jakoś przemóc, ale zjem, no zawsze można strzelić przed tym setkę 😉
Ale dość o alkoholu.
Słuchajcie eksperci, a co z SEXEM ? 🙂 Dobry na zrastanie czy niedobry ? Noooo i dla kogo dobry ? Dla chłopczyków czy dla dziewczynek ? Bo czuję że tu może być jakaś różnica ?
maczek napisał(a):
Ja się nie wymądrzam, tylko dzielę się swoimi doświadczeniami, żebyście nie musieli cierpieć tyle co ja...agula napisał(a):
maku jak będziesz tyle pisał i się wymądrzał to mnie przebijesz z ilością postów...i wstyd będzie
I jeszcze sery żółte - dużo wapnia mają w sobie, białe sery nie mają prawie wcale 🙂agula napisał(a):
ja proponuje jeść dużo ryby -najlepiej morskiej *wit D, unikać pieczywa razowego - bo opóźnia wchłanianie wapnia,,,aaa i rodzynki są podobno dobre na zrost
korel napisał(a):
Ale dość o alkoholu.
Słuchajcie eksperci, a co z SEXEM ? 🙂 Dobry na zrastanie czy niedobry ? Noooo i dla kogo dobry ? Dla chłopczyków czy dla dziewczynek ? Bo czuję że tu może być jakaś różnica ?
agula napisał(a):
maczek nie chciałam Cię urazić...wybaczmaczek napisał(a):
Ja się nie wymądrzam, tylko dzielę się swoimi doświadczeniami, żebyście nie musieli cierpieć tyle co ja...agula napisał(a):
I jeszcze sery żółte - dużo wapnia mają w sobie, białe sery nie mają prawie wcale 🙂agula napisał(a):
zauważyłam...szczególnie po TWOJEJ kolekcji zdjęć 🙂
notabene bogatej i wyjątkowej
maczek napisał(a):
Też dociekałem ten temat ale nie znalazłem żadnej odpowiedzi 😛korel napisał(a):
Ale dość o alkoholu.
agula napisał(a):
zauważyłam...szczególnie po TWOJEJ kolekcji zdjęć 🙂
notabene bogatej i wyjątkowej