Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 34 z 977
anita napisał(a):
dyplomatyczna odpowiedz agula:P
no wiesz zliczyłam nas WSZYSTKICH I DODAŁAM
korel napisał(a):
Teraz sobie przypomniałem że mam spotkanie klasowe 7 czerwca. No i ja o kulach, niefajnie.
JA MIAŁAM KILKA TYG TEMU takie spotkanie Korel - byłam w centrum uwagi,,,nawet zdjęcia mamy - wiesz ja i 2 laski 🙁
korel napisał(a):
Teraz sobie przypomniałem że mam spotkanie klasowe 7 czerwca. No i ja o kulach, niefajnie.
Nie boj nic, tancowac tylko nie bedziesz, ale za to bedziesz mial dwie "laski" tylko dla siebie! Ja juz spotkanie mialam
anita napisał(a):
i dzban mleka a na deser galaretki z bita smietana
hmmm pychotka...i popijamy musującym calcium
No rzeczywiście, w końcu przyjdę z dwiema laskami. To dopiero będzie: Marantz ma branie.
A laski identyczne, jak bliźniaczki.
korel napisał(a):
No rzeczywiście, w końcu przyjdę z dwiema laskami. To dopiero będzie: Marantz ma branie.
korel napisał(a):
wiecie a ja zauważyłam że zaczynam bez Was nie móc żyć
hmmm te zdanie jakies okaleczone ale każdy wie o co chodzi
Polanka napisał(a):
przypomnialo mi sie ze gdzies slyszalam ze trzeba duzo wody nieg. taz pic, prawda to?
zdrówko
anita napisał(a):
Korel one to takie natretne są😛 moje to i do kibla za mna chodzą ,jak ide jeść to one też, normalnie paranoja:P
Natretne owszem, ale bez nich ani rusz, ja gary z nimi myje, a jak sie obudze to po nie pierwsze siegam 🙂
korel napisał(a):
Anita, one normalnie wierne takie są
A to dlatego ze sie nie spodziewaja ze przy pierwszej nadarzajacej sie okazji rzucimy je jedna po drugiej w kąt
anita napisał(a):
no chyba pojde z tym( z nimi) do lekarza i powiem zeby zakazał im mnie przesladowac:P
albo na Policje - niech dadzą w sądzie zakaz zbliżania się