Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 34 z 977

Polanka
jeszcze na tym zarobimy jakas gotoweczke, bo pewnie jakies zdjecia polamancom beda chce=ieli zrobic, hehe
korel
Teraz sobie przypomniałem że mam spotkanie klasowe 7 czerwca. No i ja o kulach, niefajnie.
agula

anita napisał(a):

dyplomatyczna odpowiedz agula:P

no wiesz zliczyłam nas WSZYSTKICH I DODAŁAM

agula

korel napisał(a):

Teraz sobie przypomniałem że mam spotkanie klasowe 7 czerwca. No i ja o kulach, niefajnie.

JA MIAŁAM KILKA TYG TEMU takie spotkanie Korel - byłam w centrum uwagi,,,nawet zdjęcia mamy - wiesz ja i 2 laski 🙁

anita
i dzban mleka a na deser galaretki z bita smietana
Polanka

korel napisał(a):

Nie boj nic, tancowac tylko nie bedziesz, ale za to bedziesz mial dwie "laski" tylko dla siebie! Ja juz spotkanie mialam

agula

anita napisał(a):

i dzban mleka a na deser galaretki z bita smietana

hmmm pychotka...i popijamy musującym calcium

korel

No rzeczywiście, w końcu przyjdę z dwiema laskami. To dopiero będzie: Marantz ma branie.

A laski identyczne, jak bliźniaczki.

agula
polanka - nadajemy na tych samych falach 😉
Polanka

korel napisał(a):

No rzeczywiście, w końcu przyjdę z dwiema laskami. To dopiero będzie: Marantz ma branie.

I wszedzie z toba chodza!!!!
Polanka
Zauwazylam Agula, ih hihi
agula

korel napisał(a):

jedna ładniejsza od drugiej a jakie wsparcie stanowią (nie każda udźwiga taki ciężar), i ....mało mówią - szkoda że nie gotują
korel
Jak mi sie znudzę , to rzucę w końcu jedną. A ta jak bedzie już niepotrzebna to tez pójdzie w odstawkę. I zostanę bez lasek. Hurrra !
agula
korel i czym tu sie smucić? high live
korel
Wiecie, że jak tu jestem z Wami, to od razu żyć się chce 🙂
Polanka
przypomnialo mi sie ze gdzies slyszalam ze trzeba duzo wody nieg. taz pic, prawda to?
anita
calcium o smaku mandarynkowym:D
agula

wiecie a ja zauważyłam że zaczynam bez Was nie móc żyć

hmmm te zdanie jakies okaleczone ale każdy wie o co chodzi

Polanka
Calcium tez, ale woda obila mi sie o uszy. Wiecie , nikt w tych smutnych dniach nie rozumie mnie tak jak wy
agula

Polanka napisał(a):

przypomnialo mi sie ze gdzies slyszalam ze trzeba duzo wody nieg. taz pic, prawda to?

woda lepiej niż kawa ( bo ta na krótko) poprawia krążenie - ja wypijam 2 literki
zdrówko
anita
Korel one to takie natretne są😛 moje to i do kibla za mna chodzą ,jak ide jeść to one też, normalnie paranoja:P
korel
Wode trzeba rzeczywiście pić, wszyscy to mówią. Nie wiem w sumie dlaczego, ale może wypłukuje jakies dziadostwo po lekach z organizmu, albo z tego stanu podgorączkowego. Ale pić trzeba.
agula
hmm anita a może to zgłosić trzeba do lekarza - pójdę z Tobą bo też mam manie prześladowczą z tymi laskami
Polanka

anita napisał(a):

Korel one to takie natretne są😛 moje to i do kibla za mna chodzą ,jak ide jeść to one też, normalnie paranoja:P

Natretne owszem, ale bez nich ani rusz, ja gary z nimi myje, a jak sie obudze to po nie pierwsze siegam 🙂

anita
no chyba pojde z tym( z nimi) do lekarza i powiem zeby zakazał im mnie przesladowac:P
korel
Anita, one normalnie wierne takie są
Polanka

korel napisał(a):

Anita, one normalnie wierne takie są

A to dlatego ze sie nie spodziewaja ze przy pierwszej nadarzajacej sie okazji rzucimy je jedna po drugiej w kąt

agula

anita napisał(a):

no chyba pojde z tym( z nimi) do lekarza i powiem zeby zakazał im mnie przesladowac:P

albo na Policje - niech dadzą w sądzie zakaz zbliżania się

anita
najgorsze ze mimo przywiązania Polanko:")jak juz jeodstawisz nigdy nie bedziesz za nimi tesknić😛
agula
wiecie co mam pytanie - macie wrażenie czasem że ....zmienila nam się psycha po tych wypadkach?