Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 32 z 977
anita napisał(a):
moze pojedziemy na jakis turnus grupowy????
Kupuję Cię!!! - Ty to masz pomysły świetne :cool:
A ja wpadłem do bramki razem z piłką 🙂 Przelecialem przez goscia z ktorym sie zderzyłem, zagryzłem siatkę z bólu i czekalem grzecznie na karetkę 🙂 Za chwile bol przeszedl, chyba wowczas byl tzw szok pourazowy. A potem jak przyjechali medycy to znowu zaczelo mnie bolec, dali mi kilka zastrzykow i mialem zasnac.M.in. dali mi 300 ml morfiny. Ale nie zasnąłem, ba nawet bylem aktywny caly czas i sie dziwili ze nie dziala to na mnie jak na innych.
A co do dzisiejszej sytuacji to faktycznie wzorem Agnieszki poczekam, moze przejdzie mi to do jutra...
pgb1979 napisał(a):
A ja wpadłem do bramki razem z piłką 🙂 Przelecialem przez goscia z ktorym sie zderzyłem, zagryzłem siatkę z bólu i czekalem grzecznie na karetkę 🙂 Za chwile bol przeszedl, chyba wowczas byl tzw szok pourazowy. A potem jak przyjechali medycy to znowu zaczelo mnie bolec, dali mi kilka zastrzykow i mialem zasnac.M.in. dali mi 300 ml morfiny. Ale nie zasnąłem, ba nawet bylem aktywny caly czas i sie dziwili ze nie dziala to na mnie jak na innych.
A co do dzisiejszej sytuacji to faktycznie wzorem Agnieszki poczekam, moze przejdzie mi to do jutra...
wiesz jak się uspokoiłam i przestałam się nakręcać to gorączka też mi spadła.
ale jeżeli Cię zacznie boleć albo ten stan podgorączkowy będzie się utrzymywał to faktycznie trzeba się zgłosić do jakiegoś medyka żeby przynajmniej to zobaczył...
korel napisał(a):
Ja sam tez kiedyś zwoziłem gościa połamanego, chociaz nie jestem ratownikiem, ani nawet instruktorem narciarskim. Zwoził wilk razy kilka, powieźli i wilka. Ale obciach
obciach???a widoki tez miałeś takie piękne jak anitka?
anita napisał(a):
a jak dostac skierowanie na taki turnus??
wiesz chyba trzeba z lekarzem pogadać ale na to się czeka troszkę
pgb1979 napisał(a):
Agnieszko, juz to zrobilem 🙂 i tez mam ten woreczek żelowy 🙂 Takze wlasnie zobacze jak bedzie jutro i dopiero zadecyduje co dalej.
te nasze łączenia są raczej trwałe.tak myślę że jakby coś poszło - np kość czy śrubka- to by się to jakoś odkształciło na nodzę.przynajmniej ja sobie wtedy to tak tłumaczyłam 🙂
pgb1979 napisał(a):
Gola na szczescie do tej pory nigdy nie strzeliłem 😉
domyślałam się właśnie takiej odpowiedzi 🙂
korel napisał(a):
Widoki z toboganu niczego sobie i na szczęście goście dźwigali mnie w powietrzu, bo na stoku nerki by mi odbili. Ale też szczerzyłem kły do audience na stoku. Że niby tak mi fajnie 🙂
dzielny chłopak !!! gwiazda po prostu :cool:
anita napisał(a):
korel straszysz ach straszysz:P ja bralam tez krótko bo tylko miesiac , a w czechcach powiedzieli zeby brac tylko 2 tyg;/
ja też tyle samo.jednak Korel ma racje - istnieje takie niebezpieczeństwo.w grupie ryzyka są osoby palące, kobiety stosujące antykoncepcje i osoby mające problemy z krążeniem
korel napisał(a):
Zazdroszczę Ci tego pobytu w czeskim szpitalu, tez słyszałem że Czeszki to fajne laski, moga byc i pielęgniarki ...
Polki są ładniejsze 🙂