Albwik napisał(a):
U mnie też coś chmurki się zbierają. Nadal to przeziębienie trzyma... Chyba będę musiał dokuśtykać po coś do picia najlepiej z cytrynką. Tylko jak ja doniose to do pokoju ? 🙂
W termosiku !
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 589 z 977
Albwik napisał(a):
U mnie też coś chmurki się zbierają. Nadal to przeziębienie trzyma... Chyba będę musiał dokuśtykać po coś do picia najlepiej z cytrynką. Tylko jak ja doniose to do pokoju ? 🙂
W termosiku !
Albwik napisał(a):
Mam zalecane obciążać do 10kg, a przy 15kg też bólu żadnego nie czuje tylko jak chce dalej to już mama panikuje 🙂 Teraz sam w domku i trzeba sobie jakoś poradzić.
Nie szarżuj ! Masz nakazane do 10 kg to tego się trzymaj. Jak dostaniesz pozwolenie na więcej to będziesz wyciskał więcej.
kasiek79 napisał(a):
wiem ALAWPR tylko zę ja..................... ja jakoś się zmieniłą i jak kiedyś................ ech...... nie wiem Smutno mi starsznie.
wiesz poweim to tu głośno że ...................... wolałabym mieć wypadek i tak sie połamać to by przynajmniej inaczej na mnie patrzyli a tak......................... wkur....... mnei to że wszyscy mi gadają ze mam za swoje że nie musiałą imprezowac itp. to jest starsznie przykre.bo kurde przecież wszędzie mogłabym to sobie zrobić. Ni eoczekuję zeby mi współczuli wszyscy dookoła Nie absolutnie ale........... ech nie chcę się tu żalic i pisac co czuję
Albwik napisał(a):
Ale to już było zalecane ponad miesiąc temu 😠 Mam wizyte co 5 tygodni, a jeszcze teraz się opuźni o 1 tydzień i ide 20.10.09. Ale jednak posłucham twojej rady, bo poco złamać drugi raz noge:d jeden raz w zupełności wystarczy 🙂
Pośpiech wskazany jest wyłacznie przy łapaniu pcheł !!! I tej wersji się trzymaj.
LillaKorn napisał(a):
Narazie Laski! Idę się zmasakrować masażem limfatycznym!
Czekamy na relację!
Albwik napisał(a):
Ja biedny, bo niedość, że chory jestem to jeszcze okno mam otwarte i nie wiem co mam robić. Już przeciąg jest, a zaraz pewnie się rozpada 🙁
Kulą popchnij 🙂 może się zamknie
Aurora napisał(a):
Kaśka, przestań, Ty NIC złego nie zrobiłaś! Co za debile Tobie to wmawiają!?!?!?!kasiek79 napisał(a):
wiem ALAWPR tylko zę ja..................... ja jakoś się zmieniłą i jak kiedyś................ ech...... nie wiem Smutno mi starsznie.
wiesz poweim to tu głośno że ...................... wolałabym mieć wypadek i tak sie połamać to by przynajmniej inaczej na mnie patrzyli a tak......................... wkur....... mnei to że wszyscy mi gadają ze mam za swoje że nie musiałą imprezowac itp. to jest starsznie przykre.bo kurde przecież wszędzie mogłabym to sobie zrobić. Ni eoczekuję zeby mi współczuli wszyscy dookoła Nie absolutnie ale........... ech nie chcę się tu żalic i pisac co czuję
Ty jesteś fajną, szczerą, otwartą dziewczyną i taka masz pozostać, nie zmieniaj się !!!!!!!!!!!!!
A co do ludzi, to jak tu już słusznie stwierdzono, choroba weryfikuje znajomości. Ja też się dowiedziałam, że "dobrze mi tak" i że "wreszcie ją też nieszczęście spotkało". a powiedziała to osoba, której nigdy nic złego nie zrobiłam, wręcz przeciwnie - pomogłam - duchowo i finansowo. Teraz tej małpy na oczy nie chę widzieć!!!!!!!!!!!!
Aurora napisał(a):
Kaśka, przestań, Ty NIC złego nie zrobiłaś! Co za debile Tobie to wmawiają!?!?!?!kasiek79 napisał(a):
Ty jesteś fajną, szczerą, otwartą dziewczyną i taka masz pozostać, nie zmieniaj się !!!!!!!!!!!!!
A co do ludzi, to jak tu już słusznie stwierdzono, choroba weryfikuje znajomości. Ja też się dowiedziałam, że "dobrze mi tak" i że "wreszcie ją też nieszczęście spotkało". a powiedziała to osoba, której nigdy nic złego nie zrobiłam, wręcz przeciwnie - pomogłam - duchowo i finansowo. Teraz tej małpy na oczy nie chę widzieć!!!!!!!!!!!!
Aurora napisał(a):
Albwik napisał(a):
Ja biedny, bo niedość, że chory jestem to jeszcze okno mam otwarte i nie wiem co mam robić. Już przeciąg jest, a zaraz pewnie się rozpada 🙁
Kulą popchnij 🙂 może się zamknie
ja tez mam okno otwarte bo mąz wpał na chwil epo pracy miał na 5 min przewietrzyc i poleciał jak.... a mnie zostawił z otwartym A ja nawet kuli nie mam nie mwóiąc o wózku Ale naarzie mi nie zimno a deszcz nie wpadł do domu hehe
Albwik napisał(a):
Mam zalecane obciążać do 10kg, a przy 15kg też bólu żadnego nie czuje tylko jak chce dalej to już mama panikuje 🙂 Teraz sam w domku i trzeba sobie jakoś poradzić.
Te mamy tak mają ... 🙂
Aurora napisał(a):
Albwik napisał(a):
Te mamy tak mają ... 🙂
Poczekam do 20, może lekarz pozwoli zrobić coś więcej 🙂
Aurora napisał(a):
Aurora napisał(a):
Witch, solux pomaga?
Dziś dopiero 2 dzień. W czasie korzystania i po czuję podobne mrowienie jak podczas zabiegu alfatronem. Skutki zobaczę za 6 tyg.
Albwik napisał(a):
Aurora napisał(a):
Albwik napisał(a):
Te mamy tak mają ... 🙂
Poczekam do 20, może lekarz pozwoli zrobić coś więcej 🙂
Tak jest czekaj do kontroli i nie rób nic czego lekarz nie kazał. Rzekomy zroscik nie jest wskazany, a mozna łatwo sie go dorobi obciążając nózie wiecej niz lekarz pozwolił. A mamunie przez skóre to czują 😉
alawpr napisał(a):
ubij ścierwo!!!!Aurora napisał(a):
Aurora napisał(a):
Słuchajcie, dlaczego się mówi "skocz na jednej nodze" i że niby to ma znaczyć szybko, ktoś mi to wytłumaczy?
Bo to jakiś zdrowy idiota wymyślił. Połamanemu by to do głowy nie przyszło!!
alawpr napisał(a):
Aurora napisał(a):
Słuchajcie, dlaczego się mówi "skocz na jednej nodze" i że niby to ma znaczyć szybko, ktoś mi to wytłumaczy?
Bo to jakiś zdrowy idiota wymyślił. Połamanemu by to do głowy nie przyszło!!
🙂 🙂 🙂
witch napisał(a):
Znając tą przyjemność z autopsji to wiem, że odpowiedzą (odpowie) coś w tym stylu - " no wie pani to nie nasza wina, że musieliśmy panią w tym stanie fatygować, to komputer panią wylosował ".Dota napisał(a):
To pewnie ta szanowna komisja w jednoosobowym składzie ukrywa swoje zakłopotanie, że wezwano osobę nie mogącą się poruszać po tak ciężkim złamaniu i wymyśla co mądrego powiedzieć aby to jakoś uzasadnić.Aurora napisał(a):
A biedna jasmar pewnie się teraz poci przed szanowną komisją ZUS.
Złośliwość rzeczy martwych ???? A czy oni nie widzą, że zwolnienie wystawia ortopeda (przeważnie) a nie np diabetolog ? Upierdliwcy do potęgi entej !
A swoją drogą to Jasmar powinna już wrócić, to nie trwa długo.
alawpr napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
alawpr napisał(a):
Do lekkiego gipsu nie nakłada sie obcasa, bo ten gips do tego sie nie nadaje. Sama jestem co mi zaproponują. Może ortezę bo oni takie nowości preferują. Zobaczę jak pójdę na kontrolę.
a to ty masz ten lekki??? aile płaciłaś????????
Przez pierwsze 6 tyg miałam ciężki gips udowy, na następne 6 tyg można było założyc juz lekki udowy -koszt 400 zł,nastęne 4 tyg też udowy lekki -400 zł,teraz gips rajtara-koszt 250zł.Jak sama widzisz koszt duży tej przyjemnosci. I pomyslec jakie fantastyczne buty można za to kupic ;-(. Ale wygoda kosztuje ,więc nie zastanawiałam sie tylko placiłam.
a ja płaciłam za udowy lekki ok.200, to chyba zależy gdzie...