Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 63 z 977

agula

maczek napisał(a):

Jakbym byl adminem tego forum to dawno bym zamknal temat bo schodzi na off-topic.... 😉

jesteś prezesem jeszcze Ci mało?

korel

agula napisał(a):

nadal mnie strzyka w kolanie

Gwóźdź kończy Ci się w samym kolanie ?

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel może zmienimy temat = bo naprawdę ktoś pomyśli że to nie forum połamanych i wstyd będzie

Ale my uleczamy siebie i innych myślą, słowem, ... A propos a jak z tą wspólną celą 😉
No dobra.
Nadal nie zginam dobrze stawu skokowego.
mnie uleczyłeś chociaż to maczek jest samozwańczym uzdrowicielem
narazie to za obraze sądu 1 mc aresztu
potem może za dobre sprawowanie wyjdziesz na przepustkę...
agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

nadal mnie strzyka w kolanie

Gwóźdź kończy Ci się w samym kolanie ?
to podchwytliwe pytanie?
nie - mam podobno idelanie wymierzony gwóźdź = nic nie wystaje, zginam kolano bez żadnych problemów/czasem tylko pobolewa
korel
No to idę poszukac sobie innego forum
agula
a co do stawu skokowego zaczął boleć jak zaczęłam stawiać nogę...ostatnio się potknęłam i poczułam co znaczy ...mieć gwóźdź w nodzę
Piter
A mnie nadal boli kolano 😠 jak zginam, ale dzis przez przypadek zgiąłem jakies 120-130 stopni 🙂
agula

korel napisał(a):

chlip chlip....nie taki straszny diabeł....

korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

Zauważyłem że jak ja znikam, to od razu na forum przybywa ludzi 🙁 No to znikam.

agula

pgb1979 napisał(a):

A mnie nadal boli kolano 😠 jak zginam, ale dzis przez przypadek zgiąłem jakies 120-130 stopni 🙂

chwalipięta a raczej chwal = kolano

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

Zauważyłem że jak ja znikam, to od razu na forum przybywa ludzi 🙁 No to znikam.

mnie też nie było kilka dni i proszę....nowe nogi

agula
korel nie zostawiaj mnie bo znowu czekają mnie monologi a tylko Ty masz tyle siły po tych kilku dniach absencji
kocica

pgb1979 napisał(a):

bedzie boleć.Ma takie prawo. Mnie też jeszcze boli,mimo,że to już5 miesięcy. Bedzie git.

Piter

agula napisał(a):

pgb1979 napisał(a):

Haha, chwalkolano - dobre... Ty to Aga inteligentna bestia jestes 🙂

agula

pgb1979 napisał(a):

agula napisał(a):

pgb1979 napisał(a):

Haha, chwalkolano - dobre... Ty to Aga inteligentna bestia jestes 🙂
podobno zrosty to lubią tzn. rozmowę z nimi
nie wiem ale z inteligencją to ma chyba najmniej wspólnego
Krzysiek
Agula, o co Ci chodzi z tym strzykaniem? Jesli to jest zwykle strzelanie w stawie to jest to oznaka zdrowia, jak stawy nie strzelaja to znaczy, ze jest cos nie tak...
Krzysiek
Korel, jak Ciebie nie ma to ludzie sie lamia, wiec lepiej nie odchodz z forum 😉
agula

maczek napisał(a):

Agula, o co Ci chodzi z tym strzykaniem? Jesli to jest zwykle strzelanie w stawie to jest to oznaka zdrowia, jak stawy nie strzelaja to znaczy, ze jest cos nie tak...

ja chcialam tylko zmienić temat...żeby korel juz przestał mnie czarować z tą celą...

korel

Wszystko widzę. Mam Was na oku 😉

Ale nie będę sie odzywał, bo wtedy inni sie uaktywniają. Niech sobie też popiszą 🙂

agula

korel napisał(a):

Wszystko widzę. Mam Was na oku 😉

Ale nie będę sie odzywał, bo wtedy inni sie uaktywniają. Niech sobie też popiszą 🙂

jak w filmie..atmosfera iście horrorowa...ale Ty masz dobre serce Korel - dajesz innym szanse pogawędki o zrostach 🙂
powinnam brać z Ciebie przykład.....ale jakoś nie mogę się powstrzymać

ps my też Cię widzimy bo jesteś online
Krzysiek
Aga, normalnie zdominowalas to forum 🙂 Chyba dzisiaj ponad setke postow popelnilas... w zyciu Cie nie dogonie 😉
agula

maczek napisał(a):

Aga, normalnie zdominowalas to forum 🙂 Chyba dzisiaj ponad setke postow popelnilas... w zyciu Cie nie dogonie 😉

prezesie to może wykorzystam zaległy urlop???

Krzysiek

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

prezesie to może wykorzystam zaległy urlop???

Nie odchodz!! Smutno bedzie bez Ciebie!!

agula
maczek no weź przestań bo będą plotkować że coś nas łączy....
Krzysiek

agula napisał(a):

maczek no weź przestań bo będą plotkować że coś nas łączy....

Przejmujesz sie tym co ludzie mowia?

Piter
Od dobrej ploty się nie ucieknie 🙂 Ale i tak gołym okiem widać, że cos Was łączy. Mianowicie łączy Was nasze FORUM 🙂
agula

pgb1979 napisał(a):

Od dobrej ploty się nie ucieknie 🙂 Ale i tak gołym okiem widać, że cos Was łączy. Mianowicie łączy Was nasze FORUM 🙂

Piotruś ale bystrzak z Ciebie....

Agnieszka
a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach 🙂 Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie 🙂 Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!)
Krzysiek

lisiu napisał(a):

a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach 🙂 Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie 🙂 Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!)

To za 2 dni bedziesz zginac ponad 180 stopni, hehe 😉

Paweł

maczek napisał(a):

lisiu napisał(a):

To za 2 dni bedziesz zginac ponad 180 stopni, hehe 😉

Gratuluje ja tez przez dwa juz daleko dochodze tylko czemu boli troszke te kolano czy jak rozruszam dobrze he he to bol ustapi?