maczek napisał(a):
Jakbym byl adminem tego forum to dawno bym zamknal temat bo schodzi na off-topic.... 😉
jesteś prezesem jeszcze Ci mało?
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 63 z 977
maczek napisał(a):
Jakbym byl adminem tego forum to dawno bym zamknal temat bo schodzi na off-topic.... 😉
jesteś prezesem jeszcze Ci mało?
agula napisał(a):
nadal mnie strzyka w kolanie
Gwóźdź kończy Ci się w samym kolanie ?
korel napisał(a):
Ale my uleczamy siebie i innych myślą, słowem, ... A propos a jak z tą wspólną celą 😉agula napisał(a):
korel może zmienimy temat = bo naprawdę ktoś pomyśli że to nie forum połamanych i wstyd będzie
No dobra.
Nadal nie zginam dobrze stawu skokowego.
korel napisał(a):
Gwóźdź kończy Ci się w samym kolanie ?agula napisał(a):
nadal mnie strzyka w kolanie
korel napisał(a):
No to idę poszukac sobie innego forum
chlip chlip....nie taki straszny diabeł....
agula napisał(a):
korel napisał(a):
Zauważyłem że jak ja znikam, to od razu na forum przybywa ludzi 🙁 No to znikam.
pgb1979 napisał(a):
A mnie nadal boli kolano 😠 jak zginam, ale dzis przez przypadek zgiąłem jakies 120-130 stopni 🙂
chwalipięta a raczej chwal = kolano
korel napisał(a):
agula napisał(a):
korel napisał(a):
Zauważyłem że jak ja znikam, to od razu na forum przybywa ludzi 🙁 No to znikam.
mnie też nie było kilka dni i proszę....nowe nogi
pgb1979 napisał(a):
A mnie nadal boli kolano 😠 jak zginam, ale dzis przez przypadek zgiąłem jakies 120-130 stopni 🙂
bedzie boleć.Ma takie prawo. Mnie też jeszcze boli,mimo,że to już5 miesięcy. Bedzie git.
agula napisał(a):
pgb1979 napisał(a):
chwalipięta a raczej chwal = kolano
Haha, chwalkolano - dobre... Ty to Aga inteligentna bestia jestes 🙂
pgb1979 napisał(a):
Haha, chwalkolano - dobre... Ty to Aga inteligentna bestia jestes 🙂agula napisał(a):
chwalipięta a raczej chwal = kolanopgb1979 napisał(a):
maczek napisał(a):
Agula, o co Ci chodzi z tym strzykaniem? Jesli to jest zwykle strzelanie w stawie to jest to oznaka zdrowia, jak stawy nie strzelaja to znaczy, ze jest cos nie tak...
ja chcialam tylko zmienić temat...żeby korel juz przestał mnie czarować z tą celą...
Wszystko widzę. Mam Was na oku 😉
Ale nie będę sie odzywał, bo wtedy inni sie uaktywniają. Niech sobie też popiszą 🙂
korel napisał(a):
Wszystko widzę. Mam Was na oku 😉
Ale nie będę sie odzywał, bo wtedy inni sie uaktywniają. Niech sobie też popiszą 🙂
maczek napisał(a):
Aga, normalnie zdominowalas to forum 🙂 Chyba dzisiaj ponad setke postow popelnilas... w zyciu Cie nie dogonie 😉
prezesie to może wykorzystam zaległy urlop???
agula napisał(a):
maczek napisał(a):
Aga, normalnie zdominowalas to forum 🙂 Chyba dzisiaj ponad setke postow popelnilas... w zyciu Cie nie dogonie 😉
prezesie to może wykorzystam zaległy urlop???
Nie odchodz!! Smutno bedzie bez Ciebie!!
agula napisał(a):
maczek no weź przestań bo będą plotkować że coś nas łączy....
Przejmujesz sie tym co ludzie mowia?
pgb1979 napisał(a):
Od dobrej ploty się nie ucieknie 🙂 Ale i tak gołym okiem widać, że cos Was łączy. Mianowicie łączy Was nasze FORUM 🙂
Piotruś ale bystrzak z Ciebie....
lisiu napisał(a):
a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach 🙂 Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie 🙂 Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!)
To za 2 dni bedziesz zginac ponad 180 stopni, hehe 😉
maczek napisał(a):
lisiu napisał(a):
a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach 🙂 Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie 🙂 Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!)
To za 2 dni bedziesz zginac ponad 180 stopni, hehe 😉
Gratuluje ja tez przez dwa juz daleko dochodze tylko czemu boli troszke te kolano czy jak rozruszam dobrze he he to bol ustapi?