Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 638 z 977
kasiek79 napisał(a):
ALAWPR czy masz dziwne odczucia w nodze??? bo aj jak nic nie robie to ona mnie nie boli tlyko znowu ostatnio czuje jakbym miała obręcz zalozoną dookoła i jakby ta obręcz mnie zciskała nie mocno oczywiscie ale takie głupie uczucie
Tak to chyba krązenie,albo puchnięcie. Bardzo upierdliwe uczucie. Nie cierpie tego!!!
alawpr napisał(a):
Weź małą do siebie do łóżka ,będzie spała jak suseł.
co ty wtedy juz w ogóle bym nie spała nie dam ardy z dzieciakami spać. Starsznie sie kręcą i albo ląduja wiecznie na mnie a lbo spadaja z lózka. Męczę sie i zawsze jak jeździmy mam turystyczne ze sobą
kasiek79 napisał(a):
ja tvn style oglądam
U mnie HBO2
kasiek79 napisał(a):
alawpr napisał(a):
co ty wtedy juz w ogóle bym nie spała nie dam ardy z dzieciakami spać. Starsznie sie kręcą i albo ląduja wiecznie na mnie a lbo spadaja z lózka. Męczę sie i zawsze jak jeździmy mam turystyczne ze sobą
No to nie,moje jak były małe to nie wierciły sie . Ale każde dzieciatko inne. Może małą cos bierze jak tak sie dziś budzi. Tfu..tfu...
alawpr napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
ALAWPR czy masz dziwne odczucia w nodze??? bo aj jak nic nie robie to ona mnie nie boli tlyko znowu ostatnio czuje jakbym miała obręcz zalozoną dookoła i jakby ta obręcz mnie zciskała nie mocno oczywiscie ale takie głupie uczucie
Tak to chyba krązenie,albo puchnięcie. Bardzo upierdliwe uczucie. Nie cierpie tego!!!
a to też tak masz??? uffffffffff bo ja oczywiście sobie wmówiłąm ze jak tak wetdy czuął to opewnei dlatego ze ta kosc się wyginała i mnei cisneła. Ale ja glupia. NO to moze to normalne. Ja najczęsciej mam w połowie łydki uczucie jakby ktoś sznurkeim związał mi ja lekko dookoła
alawpr napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
alawpr napisał(a):
No to nie,moje jak były małe to nie wierciły sie . Ale każde dzieciatko inne. Może małą cos bierze jak tak sie dziś budzi. Tfu..tfu...
moje nawet w nocy maja ADHD 🙂 a lepei wypluj to co napisałś hehe bo nie usmiecha mi sie z nią znowu samej w domu siedzieć
kurde chyba pora układać się do wyra
teraz ogladam travel&living bardzo lubie ten program
alawpr napisał(a):
A w tym miejscu masz połamana kośc?
nie trochenizej tak przyajmniej mi sie wydaje bo nie wiem dokąłdnie gdzie czuję ta obręcz to tlyko moje odczucie
no to u mnie nie puchnię
A czekam na kontrol jak na zbawienie ale nie dlatego ze jestem ciekawa czy siezrastam a dlatego ze ejstem ciekawa czy znowu mi sie nic nie wykrzywia
kasiek79 napisał(a):
no to u mnie nie puchnię
A czekam na kontrol jak na zbawienie ale nie dlatego ze jestem ciekawa czy siezrastam a dlatego ze ejstem ciekawa czy znowu mi sie nic nie wykrzywia
mam nadzieję ze w końca fala dobrych zacznei nas atakować
dobra ja zanurzam sie pdo kołderkę i będę oglądała jak się nei ubierac
DOBRANOC
jasmar napisał(a):
Witajcie dwa dni nie miałam netu-teraz przed wyjściem musiałam to jeszcze sprawdzić. Hurrrrrrrrra jest. A dwa dni bęż internetu to nie wiedziałm, że to taki koszmar!!! A w środę jeszcze nie Było TV-cóż zima zaskoczyła nie tylko drogowców!!!!! Tylko mnie nie będzie. Właśnie wybieram się do szpitala. Mam nadziej ę, że pomyślicie o mnie ciepło.!!!!!1 Lekarz twierdzi, że taka przepuklina to pierdółka( pewnie jak ma tam różne guzy, raki itp), ale ja i tak boję się jak cholera. Ide na ten sam oddzieł i jak dobrze pójdzie-im z operacjami to mnie jeszcze dziś zoperują. Pomyślcie o mnie i trzymajcie kciuki-Wasze myśli dodadzą mi sił. Odezwę się jak wrócę. Niech same dobre wiesci czekają na mnie Do miłego................Mąż goni..................Pa
Witaj. Dobrze, że się odezwałaś. Powodzenia i trzymaj się w tym szpitalu. Będzie dobrze.
witajcie!!!!!!!!!!!!
wiem ze to forum rehabiltacyjne hehe ale moze macie pomysły na biegunke u dzieci. Kurcze wczoraj Olwika mi płakała w nocy i ................nie wiedziaął co jej jest ale jak po 1 zasneła to od 2 mam jazdę z syme Żygańsko na całego i od 6 rano biegunka............ Ale taka że biedak z kibelka nie wychodzi. MOze coś poradzicie Ja słyszałą o macierzance?
kasiek79 napisał(a):
witajcie!!!!!!!!!!!!
wiem ze to forum rehabiltacyjne hehe ale moze macie pomysły na biegunke u dzieci. Kurcze wczoraj Olwika mi płakała w nocy i ................nie wiedziaął co jej jest ale jak po 1 zasneła to od 2 mam jazdę z syme Żygańsko na całego i od 6 rano biegunka............ Ale taka że biedak z kibelka nie wychodzi. MOze coś poradzicie Ja słyszałą o macierzance?
Też niedawno to przerabiałam z synkiem. Trwało 1 dzień.
riviolla napisał(a):
Kasiek Smecta powinna szybko pomóc!
no mam smekte i już dałam Ale nie pamietam czy moge dac dwa razy dziennie
Aurora napisał(a):
A nie masz na myśli marchwianki? Są w aptece, firmy HIPP, podaje się dzieciom na grypę żołądkową, rotawirusa, itp.kasiek79 napisał(a):
witajcie!!!!!!!!!!!!
Też niedawno to przerabiałam z synkiem. Trwało 1 dzień.
no widze że mały juz lepiej ciekaweczy dziisaj mu przejdzie
cole mu dałam to tez podobno pomaga
dzieki wielkie to moge u 3 saszetki podac tyle akurat mam.
Ja dzisiaj leedwo zyję Oczy na zapałki Kompletnei nie przespana noc . Mam nadzieję że mały przestanie srać i nie bee musiała co chwile jechac do kibelka.
kończymy temat biegunkowy hehe bo ktos kto tarfi n to forum to zgłupieje. Hehe niby o rehabilitacji miało być a tu.............
dzieki za porade