Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 661 z 977
alawpr napisał(a):
jasmar u mnie w domu też alergia opętała nasienia męskie-wszystkich trzech.Mąż prze4szedł serię odczulen i w końcu dzieci mogły miec psa. Za to kot jest wrogiem numer 1 bo jest najbardziej alergenny.
Ale moi nie na kota no chyba, że mąż???? najstarszy syn na pyłki więć wiosna jest zasmarkana-ale widzę, że wyrasta z tego. A córcia to podejrzewają pokarmówkę tylko mam obserwować po czym- już wiem że pierwsze truskawki to ma wysyp na ciele. No a jak się okaże że mąż ma na kota, to aż boję się pomyśleć, co on z nim zrobi????
jasmar napisał(a):
alawpr napisał(a):
jasmar u mnie w domu też alergia opętała nasienia męskie-wszystkich trzech.Mąż prze4szedł serię odczulen i w końcu dzieci mogły miec psa. Za to kot jest wrogiem numer 1 bo jest najbardziej alergenny.
Ale moi nie na kota no chyba, że mąż???? najstarszy syn na pyłki więć wiosna jest zasmarkana-ale widzę, że wyrasta z tego. A córcia to podejrzewają pokarmówkę tylko mam obserwować po czym- już wiem że pierwsze truskawki to ma wysyp na ciele. No a jak się okaże że mąż ma na kota, to aż boję się pomyśleć, co on z nim zrobi????
Moj mąż zrobiłby to co twój. U dzieciaków tez jeden na pyłki a drugi pokarmowo i na sierśc kota tak jak mąż. Więc z kota nici. Chyba że każdy z nas to zwierze ma w głowie 😉
alawpr napisał(a):
Ze mną jest tak samo ,już sie śmieją jak mnie przyjmuja na oddziałi pytają czy rodzina ma mnie dosyc i podrzuciła .
Powiedz, że ich bardzo lubisz niech Ci podadzą namiary na siebie to będziesz ich nawiedzać w domu a nie w szpitalu.
alawpr napisał(a):
Czy na jakieś zdjęcie szwów bedziesz sie jeszcze udawała po ostatniej przygodzie chirurgicznej?
A mleczka mi chyba nie pożałujesz????
jasmar napisał(a):
alawpr napisał(a):
Ze mną jest tak samo ,już sie śmieją jak mnie przyjmuja na oddziałi pytają czy rodzina ma mnie dosyc i podrzuciła .
Powiedz, że ich bardzo lubisz niech Ci podadzą namiary na siebie to będziesz ich nawiedzać w domu a nie w szpitalu.
Oby mnie nie wzieli za szurniętą pacjentkę...
jasmar napisał(a):
Tak muszę za tydzień iść ale nie wiadomo czy wyjmą całość czy co drugialawpr napisał(a):
Czy na jakieś zdjęcie szwów bedziesz sie jeszcze udawała po ostatniej przygodzie chirurgicznej?
alawpr napisał(a):
Moja droga ile tylko dusza zapragnie. Mówisz i masz!!! Tylko co z twoją dietą po woreczku!!!jasmar napisał(a):
Tak muszę za tydzień iść ale nie wiadomo czy wyjmą całość czy co drugialawpr napisał(a):
alawpr napisał(a):
Moja droga to ty całkiem wróciłaś do żywych. Ja też tak chcę!!edziag napisał(a):
hej kochani połamańcy. a ja się imprezuję 😉 chyba to moje dziecię jest lubiane w klasie bo latam na urodziny kolegów i koleżanek a przy okazji załapuje się na plotki rodziców czekających na swoje pociechy. nie ukrywam, że jest to dla mnie WIELKA atrakcja. dodatkowo co drugi dzień idę po dziecko do szkoły a dzisiaj poszłam na ZAKUPY sama do osiedlowego sklepiku z plecakiem na plecach. było nieźle. codziennie popitalam na rowerku 20 min i wkurzam się na cholerę, że boli i nie chce współpracować z resztą organizmu spragnionego ruchu i ogólnie widoku innych ludzkich jednostek.alawpr napisał(a):
Edziag napawa sie wolnością!!
oczywiście między tymi atrakcjami myślę ile czeka mnie czytania jak znajdę chwilę na kompa. no stęskniłam się za Wami 🙂
jasmar napisał(a):
za szurniętą nie-ale szalona jesteś sama pisałaś ha ha
i Absolutnie sie tego nie wypieram. Ale może czas zostac stateczną kobitką hm...?
jasmar napisał(a):
nic się nie martw-dam radę, a czekoladę będę oskubywać. Obym tylko wygrała!!!!! Będę czekać niecierpliwie na wieści od Ciebiealawpr napisał(a):
Moja droga ile tylko dusza zapragnie. Mówisz i masz!!! Tylko co z twoją dietą po woreczku!!!jasmar napisał(a):
Tak muszę za tydzień iść ale nie wiadomo czy wyjmą całość czy co drugi
alawpr napisał(a):
Halo Lilla ,też coś zamilkłaś,czyżbyś pod kocykiem zalegała ,i odstresywała zamach na ciebie.?
Zalegam, zalegam, bo oglądam Ligę Mistrzów ale już w piżamce gotowa do spanka!
edziag napisał(a):
chciałabym, chciała.....ale to się stanie dopiero jak kule pójdą precz i dopadnę do samochodu.....alawpr napisał(a):
Moja droga to ty całkiem wróciłaś do żywych. Ja też tak chcę!!edziag napisał(a):
hej kochani połamańcy. a ja się imprezuję 😉 chyba to moje dziecię jest lubiane w klasie bo latam na urodziny kolegów i koleżanek a przy okazji załapuje się na plotki rodziców czekających na swoje pociechy. nie ukrywam, że jest to dla mnie WIELKA atrakcja. dodatkowo co drugi dzień idę po dziecko do szkoły a dzisiaj poszłam na ZAKUPY sama do osiedlowego sklepiku z plecakiem na plecach. było nieźle. codziennie popitalam na rowerku 20 min i wkurzam się na cholerę, że boli i nie chce współpracować z resztą organizmu spragnionego ruchu i ogólnie widoku innych ludzkich jednostek.
oczywiście między tymi atrakcjami myślę ile czeka mnie czytania jak znajdę chwilę na kompa. no stęskniłam się za Wami 🙂
jasmar napisał(a):
edziag jeżeli Ty tak śmigasz to może z samochodem też dałabyś radę???? Ja o sobie myślę, że najpierw autko a później normalne chodzenie
Każda kolejnośc jest dobra,.
alawpr napisał(a):
Mi zegar tyka i za 4 dni bede rezydowała juz na pryczy szpitalnej. Zaopatrzona jestem juz w książki więc przetrwam 🙂
W moim pierwszym szpitalu mieli internet bezprzewodowy. Przydałby Ci się, prawda?
alawpr napisał(a):
jasmar napisał(a):
i Absolutnie sie tego nie wypieram. Ale może czas zostac stateczną kobitką hm...?
Nawet nie próbuj- taka jesteś super- chociaż nie znam Cię osobiście, czego bardzo żałuję.
alawpr napisał(a):
jasmar napisał(a):
alawpr napisał(a):
Moja droga ile tylko dusza zapragnie. Mówisz i masz!!! Tylko co z twoją dietą po woreczku!!!
nic się nie martw-dam radę, a czekoladę będę oskubywać. Obym tylko wygrała!!!!! Będę czekać niecierpliwie na wieści od Ciebie
Ok,dam zna jak najprędzej!!
I jak wyjdziesz bez gipsu to od razu kupuj ptasie
LillaKorn napisał(a):
alawpr napisał(a):
Halo Lilla ,też coś zamilkłaś,czyżbyś pod kocykiem zalegała ,i odstresywała zamach na ciebie.?
A u mnie mąż katuje mnie krwawym boksem. Ach i mąż powiedział ,że jesteś grzeczna dziewczynka bo w piżamce juz.......
jasmar napisał(a):
edziag jeżeli Ty tak śmigasz to może z samochodem też dałabyś radę???? Ja o sobie myślę, że najpierw autko a później normalne chodzenie
nadrobiłam czytanie i widzę, że coraz bardziej "szalone" pomysły na wzrost zrosta 😉. hihihihi do buzi skorupki, a na nogę żywokost i na to kota naciągnąć....
u mnie pies, a mąż jakiś nieskory do mruczenia.
alawpr napisał(a):
jasmar napisał(a):
Takie osobniki jak ty nie osiągają nigdy stanu stateczności! Niech się Twoja Rodzinka (pozdrawiam) nie łudzi, że osiągniesz stan statecznej matrony!
LillaKorn napisał(a):
alawpr napisał(a):
No tak są tacy co jutro idą szczęśliwi-ha ha -do pracy.Nie mogą wylegiwać się w łóżku do 10. Mam rację???
LillaKorn napisał(a):
alawpr napisał(a):
Mi zegar tyka i za 4 dni bede rezydowała juz na pryczy szpitalnej. Zaopatrzona jestem juz w książki więc przetrwam 🙂
W moim pierwszym szpitalu mieli internet bezprzewodowy. Przydałby Ci się, prawda?
Oj i to jak. Ale wiesz muszę to sprawdzic, bo jak mają to laptpik jedzie ze mna leżakowac.
alawpr napisał(a):
Ach juz wiem,Lilla zakupiła sobie zajefajne kozaczki i teraz w nich śmiga jak ta lala po wybrzeżu 😉
Butki siedzą sobie jeszcze w pudełku, bo pogoda się poprawiła!
jasmar napisał(a):
alawpr napisał(a):
jasmar napisał(a):
Nawet nie próbuj- taka jesteś super- chociaż nie znam Cię osobiście, czego bardzo żałuję.
Moja droga nic straconego. Wykurujrmy kustyki i możemy zrobic spotkanie intergacyjne....