agula napisał(a):
iście Shekspirowskie dylematy....
hmmm ja mam się strzec???może jakieś szczegóły....
Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 70 z 977
agula napisał(a):
dobrze że nie do bezprawia Cie ten pociąg wiezie
ostrzeżenie ? 😉 jakie bezprawie, tu sami dorośli 😉
korel napisał(a):
ostrzeżenie ? 😉 jakie bezprawie, tu sami dorośli 😉agula napisał(a):
dobrze że nie do bezprawia Cie ten pociąg wiezie
i miało być o rehabilitacji
Ja myślę że musimy wrócić do core-topic'u, bo zaczynamy znowu zbaczać ... i znowu zostaniemy sami na forum
Jak nadwyrężę nogę, tozaczynam mnie boleć. Dzisiaj pochodziłem ze 20 metrów o jednej kuli (oczywiście z tym moim odszczepem w środku) i noga bardzo mi opuchła. Próbowaliście juz o jednej kuli ?
nie.przywiązałam się do obu...ale czym więcej chodzę to pewniej stawiam chorą nogę i mocniej ją dociskam.a u Ciebie jak z jazdą autem?
korel chyba już za późno nawet anita uciekła 🙁
agula napisał(a):
nie.przywiązałam się do obu...ale czym więcej chodzę to pewniej stawiam chorą nogę i mocniej ją dociskam.a u Ciebie jak z jazdą autem?
korel chyba już za późno nawet anita uciekła 🙁
ja się boję hamowania...i jakiś niespodzianek na drodzę, które wymagaja szybkich reakcji.
no i dziarskich staruszek na drodze...🙂
agula napisał(a):
ja się boję hamowania...i jakiś niespodzianek na drodzę, które wymagaja szybkich reakcji.
anita napisał(a):
JESTEM, DZISIAJ JA MAM DOłA
ja miałam wczoraj ale chłopaki mi humor poprawili...najpierw mnie od wysokich powyzywali, czepnęli się mojej przyszłej niedoszłej garderoby... i wogóle ubaw po pachy...
korel napisał(a):
załóż nogę na nogę, to hamulec będziesz miałą pod zdrową nogąagula napisał(a):
anita napisał(a):
Chyba że to coś innego. Za mało Martini Bianco ?
korel napisał(a):
Anita, Anita. Zobacz na moje RTG. Od razu Ci się nastrój poprawi.anita napisał(a):
agula napisał(a):
szowinistakorel napisał(a):
załóż nogę na nogę, to hamulec będziesz miałą pod zdrową nogąagula napisał(a):
korel napisał(a):
Anita, Anita. Zobacz na moje RTG. Od razu Ci się nastrój poprawi.anita napisał(a):
agula napisał(a):
poszła się napić jak zobaczyła Twoje rtg
Ale to też element prawidłowej rehabilitacji
anita napisał(a):
NO BA!!! iDE SPAć , JUZ MNIE TO WSZYSTKO TAK WKURZA ZE NORMALNIE NO NIE POTRAFIE TEGO OPISAC, NAJGORSZE ZE JUZ POL ROKU O KULACH I NIKT MI NIE POTRAFI POWIEDZIEC ILE JESZCZE TEJ MECZARNI
Ja bym Oddał Tobie swoj zrost abys polata ale sam nie wiem czy GO mam
pol27 napisał(a):
wlasnie oglądałem RTg straszne złamanie ja mam podobne ale coś takiego z boczku to mi nie odsawało ...jutro zrobie fotki do galerii to zobaczysz niby podobne złamanie ale mam tylko po 1 srubce a nie TYle co TY a wogole czujesz jae pod palcami jak macasz?korel napisał(a):
I jak tak się już wziąłem za to macanie, to skóra stopy od chorej nogi jest jak u niemowlaka, a ta od zdrowej jak u Cejrowskiego ... 🙂
pol27 napisał(a):
anita napisał(a):
NO BA!!! iDE SPAć , JUZ MNIE TO WSZYSTKO TAK WKURZA ZE NORMALNIE NO NIE POTRAFIE TEGO OPISAC, NAJGORSZE ZE JUZ POL ROKU O KULACH I NIKT MI NIE POTRAFI POWIEDZIEC ILE JESZCZE TEJ MECZARNI
DZIEKI POL DOCENIAM:)
pol27 napisał(a):
anita napisał(a):
pol jesteś drugi po maczku my hero...i brawo za ofiarność...
korel napisał(a):
Tak są lekko wyczywalne 😠 Poza tym jak obmacuję tę nogę, to przede wszystkim czuję koniec odszczepu z przodu nogi, który widac pod skórą jak taką górkę 🙁pol27 napisał(a):
wlasnie oglądałem RTg straszne złamanie ja mam podobne ale coś takiego z boczku to mi nie odsawało ...jutro zrobie fotki do galerii to zobaczysz niby podobne złamanie ale mam tylko po 1 srubce a nie TYle co TY a wogole czujesz jae pod palcami jak macasz?korel napisał(a):
Anita, Anita. Zobacz na moje RTG. Od razu Ci się nastrój poprawi.
I jak tak się już wziąłem za to macanie, to skóra stopy od chorej nogi jest jak u niemowlaka, a ta od zdrowej jak u Cejrowskiego ... 🙂
korel napisał(a):
Tak są lekko wyczywalne 😠 Poza tym jak obmacuję tę nogę, to przede wszystkim czuję koniec odszczepu z przodu nogi, który widac pod skórą jak taką górkę 🙁pol27 napisał(a):
Anita, Anita. Zobacz na moje RTG. Od razu Ci się nastrój poprawi.
kOREL JA JAK MACAM SWOJę NOGE TO MAM DOKłADNIE TAKIE DOZNANIA JAK ty, OPRóCZ STóP:p