Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 784 z 977

witch

alawpr napisał(a):

pedro napisał(a):

no ja czasem się udzielam w wątku, a wizyte mam 03/12

No kochany ostatnio nie podpisywałeś listy obecnosci. Gdzieś zaginął?

No to Pedro chwytaj się za szmatę i schody myj za tak długą nieusprawiedliwioną nieobecność. Kto po wsi chodzi ten.......... 🙂

alawpr
Droga JASMAR,gdzie nam zabłądziłaś? Jak tak dalej pójdzie to obetniemy ci premię!!! Natychmiast wzywamy do stawienia sie w miejscu forum!! Kule pójda w ruch jak nic. A ja teraz uzbrojona w kolce to sie bój,bo bedzie bolalo.!!
Aurora

Aktualizacja:

16.11.2009r a., Witch, Marchewka

19.11.2009r LillaKorn

24.11.2009r Kasiek79

27.11.2009r Aga-ka16

30.11.2009r Packard

03.12.2009r Aurora, Edziag i Jasmar, Pedro

13.12.2009r Alawpr

16.12.2009r Dota

Jak ktoś nieujęty, to niech się zgłosi!

alawpr
Wysyłam tez monit do A, bo tez sie leni od roboty. A tu tyle do zrobienia!! No i Agatka 16 tez poszukiwana! No co tu sie dzieje?Jakaś pandemia lenistwa nam sie zakradła w szeregi.
Aurora
Edziag odezwij się, byłaś dziś na rehabilitacji? I czy miałaś masowaną łydkę?
alawpr
Ja tu gadu,gadu a prawa czeka na aerobil. Ale jaki żal odejsc. Jeszcze minutkę..........
Aurora

alawpr napisał(a):

Wysyłam tez monit do A, bo tez sie leni od roboty. A tu tyle do zrobienia!! No i Agatka 16 tez poszukiwana! No co tu sie dzieje?Jakaś pandemia lenistwa nam sie zakradła w szeregi.

Kurde, dużo osób przestało się odzywać, czyżby cudowne ozdrowienie?

eliska

Aurora napisał(a):

Elisko, wieści nie są najgorsze, skoro masz rzucić kule precz, a co do rany to przemywaj żółtą wodą (tabletki rivanol).
Z kulami na początku pójdzie ciężko (przygotuj się na ból), ale z czasem to minie. Jednak jak bym najpierw radziła wzmocnić i rozruszać nogę bo jeszcze jakiego zapalenia tkanek dostaniesz od za mocnego obciążania...

no własnie lekarz powiedział ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć nie ważne czy si e leży, czy siedzi to ćwiczyć, nie powiem, bom ćwiczyła, ale widać za mało...no i próbuje układać w główce scenariusz rozwodu z kulami....skrzętnie zanotowałam podane przez Ciebie ćwiczenia i cóż trzeba brać sie do pracy...
alawpr

Aurora napisał(a):

alawpr napisał(a):

Mam taka nadzieję, Ale Jasmar nie daruje 😉

Aurora

alawpr napisał(a):

Ja tu gadu,gadu a prawa czeka na aerobil. Ale jaki żal odejsc. Jeszcze minutkę..........

Jejuniu, Ty mnie wpędzasz w kompleksy 🙁

witch

Jasmar, A, Margol, Połamana Kaśka, Aga-ka, Dota - proszone są o pilny kontakt z Naczelną celem wyciągnięcia konsekwencji z nieuzasadnionej dezercji z forum.

Ala wiesz co masz zrobić !

alawpr

witch napisał(a):

Jasmar, A, Margol, Połamana Kaśka, Aga-ka, Dota - proszone są o pilny kontakt z Naczelną celem wyciągnięcia konsekwencji z nieuzasadnionej dezercji z forum.

Mąż mnie zabezpieczył 😉 Chłopina nawet nie wiedział ,do czego te kolce będą PRIDATNE. Masowac tyłki bom szalona!!
Aurora

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Mąż mnie zabezpieczył 😉 Chłopina nawet nie wiedział ,do czego te kolce będą PRIDATNE. Masowac tyłki bom szalona!!
A uciec nie uciekną z tymi kulasami ...
alawpr
Pani Prezes niech tez wyciaga konsekwencje! Załatwimy sprawe na dwa fronty.To nastepnym razem wszyscy tylko na hasło odlicz , bedą na forum stac na bacznośc nie patrząc na połamane kulasy.
Aurora

alawpr napisał(a):

Aurora napisał(a):

alawpr napisał(a):

Mam taka nadzieję, Ale Jasmar nie daruje 😉

Miała codziennie zaglądać i co?

witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Z takimi kolcami to zrobisz im tylko przyjemność, to prawie masaż erotyczny by był. Jeszcze im się spodoba i co wtedy ? 🙂
alawpr
Uwaga!!!! Wpedzam w kompelsy!!! Idę cwiczyc ,choc mi sie nie chce,wiec na znak protestu będę powłóczyc prawą ;-(
alawpr
Ale uwaga ...bo ja tu powróce .........
pedro

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

pedro napisał(a):

no ja czasem się udzielam w wątku, a wizyte mam 03/12

No to Pedro chwytaj się za szmatę i schody myj za tak długą nieusprawiedliwioną nieobecność. Kto po wsi chodzi ten.......... 🙂
za brak usprawiedliwienia stawiam wino(:
Tak na poważnie to jeśli chodzi o alkohol, to czerwone wino to nawet jest wskazane.
Powiedział mi tak jeden ortopeda jak spytałem co mam jeśc na przyspieszenie zrostu.
witch

pedro napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

za brak usprawiedliwienia stawiam wino(:
Tak na poważnie to jeśli chodzi o alkohol, to czerwone wino to nawet jest wskazane.
Powiedział mi tak jeden ortopeda jak spytałem co mam jeśc na przyspieszenie zrostu.
No i udzieliłes od razu odpowiedzi na nurtujące mnie dziś pytanie - pić czy nie pić oto jest pytanie ! Więc zażyczę sobie dziś czerwone wino. Wypiję lampkę i za Wasze zrosty 🙂
witch

alawpr napisał(a):

Pani Prezes niech tez wyciaga konsekwencje! Załatwimy sprawe na dwa fronty.To nastepnym razem wszyscy tylko na hasło odlicz , bedą na forum stac na bacznośc nie patrząc na połamane kulasy.

Notuję wszystko i w swoim czasie ryknę jak lwica 🙂

eliska

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Notuję wszystko i w swoim czasie ryknę jak lwica 🙂

dziewczyny, ale się uśmiałam, że aż moja siwa-opuchnięta jakaś ładniejsza sie zrobiła

witch
Eliska jak Ci te nasze "dialogi na cztery nog"i pomogły chociaż trochę w poprawie humoru, jaki dopadł Cię wczoraj -to bardzo dobrze. Smętkom mówimy stanowcze NIE !!!!!
alawpr
Powróciłam. I widze ,że Pegro przemówił .No i tym winkiem sprawe załatwił !
alawpr
Eliska ,to ty moze tej swojej kawały opowiadaj 😉 Może to jest na nia ta recepta. Ile to sie człowiek nauczy na tym naszym forum.
alawpr
U mnie wyrodna rodzina na basenie... a ja...................?? Tylko miska mi pozostała;-(
witch
No dobra -ja pomykam wymienić dres na coś bardziej "cywilizowanego" , poprawić image i ruszam na "dżamprezę". Bawcie się grzecznie i pilnujcie kątów aby ekipa obiboków nie rozwaliła nam ich szturmując forum 🙂
alawpr
Dobrze ,ze psina zrezygnowała z basenu i uwaliła sie u nóg paniusi to jakos raźniej na duszy. Chyba sobie z nia porozmawiam na jakies ciekawe tematy 😉 To czas szybciej zleci.
alawpr

witch napisał(a):

No dobra -ja pomykam wymienić dres na coś bardziej "cywilizowanego" , poprawić image i ruszam na "dżamprezę". Bawcie się grzecznie i pilnujcie kątów aby ekipa obiboków nie rozwaliła nam ich szturmując forum 🙂

Tak jest!!

a.
Aurorrrrrrrooo ja 16.11 wizytacja konsultacja