pol27 napisał(a):
wiesz..... mi tez powiedzieli ze latac bede po 3 miesiacach ale ja wcale w to nie wierze az tak a jesli to tak sie uczyni to poinformuje was............anita napisał(a):
Krzychu, 🙂
o co chodzi...??ja byłam operowana w Czechach i dokładnie były takie same zalecenia tamtego lekarza jak tego z Trento, do tej pory zastanawiam się o czym oni mysleli przekonując mnie ze po trzech miesiacach bedę biegać, skakać, fruwać!!!Od razu po operacji dali kule i kazali nogą dotykac ziemi i obciązac stopniowo, 5,10,20 kg.Powrót do Polski i zgroza!!!Nie dość ,że każdy lekarz mówi tu co innego to juz 5 miesiecy o kulach chodze i wciąż nie wiem czy mam już ją ociązac czy nie.
Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 99 z 977
pgb1979 napisał(a):
To już teraz wiadomo czemu na forum pojawił się ofycer stówka 🙂 🙂 🙂agula napisał(a):
słuszna uwaga Pol 🙂 każda okazja jest dobra 😉pol27 napisał(a):
Uwaga zbliza sie 100 strona forum trzeba to opic hehehe
a tak na serio - to ten osobnik oficera to może widział ale w telewizji jak dobrze odczytał liczbę belek i gwiazdek
maczek napisał(a):
agula napisał(a):
maczek napisał(a):
moga byc orzeszki?
ale tylko solone
solone albo z chili 🙂 mniam! 🙂 albo snacki ryzowe z wasabi :lol:
próbowaleś groszku z wasabi, chyba lepszy niż orzeszki z wasabi 😛
pgb1979 napisał(a):
agula napisał(a):
pol27 napisał(a):
Uwaga zbliza sie 100 strona forum trzeba to opic hehehe
słuszna uwaga Pol 🙂 każda okazja jest dobra 😉
To już teraz wiadomo czemu na forum pojawił się ofycer stówka 🙂 🙂 🙂
a ten stowka to serio jakis wosjkowy?Bo ja po wypadku zostalem przewieziony do szpitala wojskowego to tamlekarze sa sami wojskowi i jeden byl sluzbista taki wiece ze raz kiedy przyszedl na wieczorny obchod sluchalemmuzy i go ignorowalem to pozniej mnie ognorował ale ostatnio mnie przyjal i byl bardzo mily ale widac ze jest taki sluzbista
anita napisał(a):
Ide spać ...dość wrażeń na dzisiaj! trzymajta się połamańce...dobrze że jestescie...w takich dniach jak dzisiaj to zajebiscie pomaga:)
Wzajemnie połamańcu 🙂
agula napisał(a):
nie jesteśmy wariatami jesteśmy ...lekarzami 🙂korel napisał(a):
Promili niewiele, żeby nie zabić smaku prawdziwego Carlsberga (taki mix jasnego z ciemnym).agula napisał(a):
NO TO ILE BYŁO PROMILI ?????
korel jak tam badanie kości ????grube są czy wątławe?
Pamiętałaś o mnie 🙂 Wyniki badania będą w poniedziałek/wtorek u mojego lekarza, ale facetowi podczas badania wydawało się że nie ma odstępstw w składzie minerałów w moich kościach od parametrów wzorcowych. Uwierzę jak zobacze wykresy i cyferki - porównam z parametrami jakie podałaś 🙂
o to fajnie że nie stwierdzono u Ciebie odchyleń od normy 😉
korel napisał(a):
w kościach - nie 😉agula napisał(a):
nie jesteśmy wariatami jesteśmy ...lekarzami 🙂korel napisał(a):
Promili niewiele, żeby nie zabić smaku prawdziwego Carlsberga (taki mix jasnego z ciemnym).
Pamiętałaś o mnie 🙂 Wyniki badania będą w poniedziałek/wtorek u mojego lekarza, ale facetowi podczas badania wydawało się że nie ma odstępstw w składzie minerałów w moich kościach od parametrów wzorcowych. Uwierzę jak zobacze wykresy i cyferki - porównam z parametrami jakie podałaś 🙂
pol27 napisał(a):
pgb1979 napisał(a):
agula napisał(a):
słuszna uwaga Pol 🙂 każda okazja jest dobra 😉
To już teraz wiadomo czemu na forum pojawił się ofycer stówka 🙂 🙂 🙂
a ten stowka to serio jakis wosjkowy?Bo ja po wypadku zostalem przewieziony do szpitala wojskowego to tamlekarze sa sami wojskowi i jeden byl sluzbista taki wiece ze raz kiedy przyszedl na wieczorny obchod sluchalemmuzy i go ignorowalem to pozniej mnie ognorował ale ostatnio mnie przyjal i byl bardzo mily ale widac ze jest taki sluzbista
nie sądzę Pol żeby z wojskiem i innymi służbami lądowymi i powietrznymi miał coś wspolnego...może tylko spadł z wysoka...
agula napisał(a):
eee to super = już myślałam że mnie zostawisz na pastwe szaleństwu 🙂korel napisał(a):
nie jesteśmy wariatami jesteśmy ...lekarzami 🙂
agula napisał(a):
eee to super = już myślałam że mnie zostawisz na pastwe szaleństwu 🙂korel napisał(a):
nie jesteśmy wariatami jesteśmy ...lekarzami 🙂
korel napisał(a):
agula napisał(a):
korel napisał(a):
w kościach - nie 😉
eee to super = już myślałam że mnie zostawisz na pastwe szaleństwu 🙂
Ale za 2 tygodnie Cię zostawię, bo kładę się w Piakarach na parę dni, na kolejną operację. Aż mam cykora, po tym co pisał Pgb o tym że tam zabijają lekami co to krew udają po amerykańsku no i po tym jak Anitę przeszczepiać chcą 🙁 Sam nie wiem co na mnie szykują :mad:
Nie trykaj Korel, co Cie nie zabije to Cie wzmocni 😉
korel napisał(a):
maczek napisał(a):
agula napisał(a):
ale tylko solone
solone albo z chili 🙂 mniam! 🙂 albo snacki ryzowe z wasabi :lol:
próbowaleś groszku z wasabi, chyba lepszy niż orzeszki z wasabi 😛
groszku jeszcze nie probowalem, ale mam paste wasabi i sobie czasami dodaje do kanapek 😛 fajnie potem w nosie kreci jak sie je 🙂
korel napisał(a):
agula napisał(a):
korel napisał(a):
w kościach - nie 😉
Ale za 2 tygodnie Cię zostawię, bo kładę się w Piakarach na parę dni, na kolejną operację. Aż mam cykora, po tym co pisał Pgb o tym że tam zabijają lekami co to krew udają po amerykańsku no i po tym jak Anitę przeszczepiać chcą 🙁 Sam nie wiem co na mnie szykują :mad:
ja też się kładę ale na jeden dzień i do domu, przed operacją popatrzę im groźnie w oczy żeby wiedzili że ze mną to nie przelewki i pozwolę im łaskawie wyjąć śrubkę..gorzej jak mechanizm zegarka szwajcarskiego padnie
pgb1979 napisał(a):
korel napisał(a):
agula napisał(a):
No właśnie tego sie boję. Że wzmacniać ma mnie kolejna śruba i jakieś druty czy opaski na kości 🙁
oj Korel pamiętałeś 🙂
dzięki jak nie wiem co
korel napisał(a):
pgb1979 napisał(a):
korel napisał(a):
No właśnie tego sie boję. Że wzmacniać ma mnie kolejna śruba i jakieś druty czy opaski na kości 🙁
kostce trzeba pomóc
korel napisał(a):
No, jak już poimprezowaliśmy to zauważcie że Maczek faktycznie skitrał zdjęcia lasek tylko dla siebie. Hej koleś co tam z nimi robisz ?
to moja wina - chciałabym żeby je troche podrasował 🙂
agula napisał(a):
korel napisał(a):
pgb1979 napisał(a):
kostce trzeba pomóc
A to wszsytko powinno być zrobione już 4 miesiące temu podczas pierwszej operacji 🙁 Że też trafiłem wtedy na takiego jebusa, jak dzisiaj Anita.
korel napisał(a):
A to wszsytko powinno być zrobione już 4 miesiące temu podczas pierwszej operacji 🙁 Że też trafiłem wtedy na takiego jebusa, jak dzisiaj Anita.agula napisał(a):
kostce trzeba pomóckorel napisał(a):
inaczej byśmy mieli jakieś szanse i możliwość wyboru
agula napisał(a):
korel napisał(a):
No, jak już poimprezowaliśmy to zauważcie że Maczek faktycznie skitrał zdjęcia lasek tylko dla siebie. Hej koleś co tam z nimi robisz ?
A co, w tle ma wstawić holenderski kanał ?
korel napisał(a):
agula napisał(a):
korel napisał(a):
ale to już było 😉
agula napisał(a):
korel napisał(a):
agula napisał(a):
ale to już było 😉
no to lepiej tulipanka, albo wiatraczek... bo inaczej to pozostaje już tylko depresja
korel napisał(a):
agula napisał(a):
korel napisał(a):
ale to już było 😉
no to lepiej tulipanka, albo wiatraczek... bo inaczej to pozostaje już tylko depresja
iście sielankowe obrazki 🙂