agula napisał(a):
skąd wiesz że byłam dzisiaj w pracy w spódnicy
smileys/bigwink.gif
bo ty jestes elegancka kobitka 😉
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 107 z 977
agula napisał(a):
smileys/bigwink.gif
maczek napisał(a):
agula napisał(a):
smileys/bigwink.gif
Elegancka kobitko, a tak w ogóle co Ty robiłaś w pracy ?
agula napisał(a):
tylko jego wózka mi brakujęmaczek napisał(a):
no to juz mamy Kubice w spodnicy 😉agula napisał(a):
KOREL!!!!!!
udało się!!!!wsiadłam i pojechałam - dzisiaj pokonałam 50 km 🙂 wracam do uruchomienia.. czterokołowego co prawda ale co tam.boli mnie trochę łydka i noga jest opuchnięta ale warto było.smileys/bigwink.gif
hej! widzę więcej nas po tym miłym weekendzie 🙂
Agula, Ty już w pracy???!!! Zazdroszczę 🙁 Ciekawe kiedy ja przycisnę gaz mojego autka? A widzę, że stęskniło się za mną bardzo. Stoi i czeka...
Ale ja mam jutro wielki dzień!!! Porzucenie gipsu po ponad 16 tygodniach!!! Jak ja wrócę do domu na dwóch nogach? Czego mogę się spodziewać - powiedzcie mi; stanę na stopę? zrobię cokolwiek z nią? Nie wyobrażam sobie soebie bez gipsu! A jak wyglądać będzie miejsce po złamaniu? jakiś guzek, siniak, nic?
lisiu napisał(a):
Agula, Ty już w pracy???!!! Zazdroszczę 🙁 Ciekawe kiedy ja przycisnę gaz mojego autka? A widzę, że stęskniło się za mną bardzo. Stoi i czeka...
Ale ja mam jutro wielki dzień!!! Porzucenie gipsu po ponad 16 tygodniach!!! Jak ja wrócę do domu na dwóch nogach? Czego mogę się spodziewać - powiedzcie mi; stanę na stopę? zrobię cokolwiek z nią? Nie wyobrażam sobie soebie bez gipsu! A jak wyglądać będzie miejsce po złamaniu? jakiś guzek, siniak, nic?
lisiu napisał(a):
korel napisał(a):
Nie planuj na jutro startu w maratonie 😉 Trzeba nóżkę rozruszać, no i musi obrosnąć trochę w mięśnie. Chyba dla pewności przez jakiś czas musisz podpierać się kulami, albo kimś ... Pewnie dostaniesz jakieś skierowanie do rehabilitacji nogi 🙂 Ale Ci zazdroszczę, bo to już z górki ... 🙂lisiu napisał(a):
korel napisał(a):
Widzę, że sprawiło Ci to tyle frajdy co i mnie 🙂 To jest prawdziwe uczucie niezależności 🙂 Ale gdzie Ty się tak daleko wypuściłaś ? Ja czasem zdecyduję się na kilkanaście kilometrów i z powrotem.
agula napisał(a):
nie byłam.zrezygnowałam ze zwolnienia na własne życzenie - lekarz dał mi taki świstek na wszelki wypadek jakby mnie sprawdzali
a wpisał Ci, że jesteś zdolna do pracy czy coś innego zawoalował?
maczek napisał(a):
agula napisał(a):
smileys/bigwink.gif
no moje kulki też są
smileys/bigwink.gif
lisiu napisał(a):
agula napisał(a):
nie byłam.zrezygnowałam ze zwolnienia na własne życzenie - lekarz dał mi taki świstek na wszelki wypadek jakby mnie sprawdzali
a wpisał Ci, że jesteś zdolna do pracy czy coś innego zawoalował?
napisał tak: W TRAKCIE LECZENIA. PACJENTKA NA WŁASNE ŻĄDANIE WRACA DO PRACY czyt. wariatka
agula napisał(a):
Wiesz, że ja jutro też tak mam zamiar zrobić 🙂, bo jutro mam comiesięczną wzytę u chirurga. Dlatego podpytywałem Cię czy mogę jakby co liczyć na zasiłek rehabilitacyjny, w przypadku przerwy w zwolnieniu. Rozumiem, 60 dni..., ale w przyszłym tygodniu i tak muszę być znowu parę dni na zwolnieniu, bo będę na zabiegu w szpitalu z tym moim odszczepem. Robota taka, że muszę być w biurze, muszę podpisywać jakieś papiery, no i trochę spotkań, więc chałupniczo się nie da. A jaki konkretnie papierek dostałaś na wszelki słuczaj od tego swojego lekarza ? Też chcę taki.
lisiu napisał(a):
Słuchajcie, ale po przerwaniu zwolnienia, a potem powrocie na niego przez pierwsze 33 dni płaci pracowadca, czy tak?
Chyba nie, jeśli z tego samego powodu kontynuacja zwolnienia. Ale przerwać możesz na 60 dni. Czy tak Agula ?
lisiu napisał(a):
Słuchajcie, ale po przerwaniu zwolnienia, a potem powrocie na niego przez pierwsze 33 dni płaci pracowadca, czy tak?
agula napisał(a):
nie wiem czy będę z tego tytułu miała jakieś konsekwencje...mało mnie to interesuję.muszę zaliczyć szkolenie - inaczej nie dopuszczą mnie do egzaminu.
A to się zawzięłaś ! Podoba mi się 🙂
korel napisał(a):
lisiu napisał(a):
Chyba nie, jeśli z tego samego powodu kontynuacja zwolnienia. Ale przerwać możesz na 60 dni. Czy tak Agula ?
🙂
korel napisał(a):
agula napisał(a):
nie wiem czy będę z tego tytułu miała jakieś konsekwencje...mało mnie to interesuję.muszę zaliczyć szkolenie - inaczej nie dopuszczą mnie do egzaminu.
szkoda że się tak nie zawzinam do nauki 😉
agula napisał(a):
korel napisał(a):
agula napisał(a):
szkoda że się tak nie zawzinam do nauki 😉
Sami Cię zawziną podczas szkolenia 🙂
agula napisał(a):
dobrze z Wami ale muszę uciekać...czekają na mnie emerytury i renty z FUS - lektura dla ludzi o mocnych nerwach
A nie mówiłem, że Cię zawziną.
lisiu napisał(a):
Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce 🙂
korel napisał(a):
Powinna nam postawić dobre piwo ! Albo whisky ! Zobacz ile ciekawych przypadków jej dostarczamy, a tak musiałaby się dziewczyna na sucho uczyć 😉lisiu napisał(a):
Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce 🙂
No i powinna się postarać u nas o zaliczenie ...😉