Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 117 z 977

agula

maczek napisał(a):

Mało nas (facetów), ale za to jacy!! 🙂

A tak w ogóle to widzę, że wszyscy się tak pchają do jazdy samochodem z niesprawnymi nogami a potem chodzą takie kaleki jak ja.......

maczek ja wolno muszę bo hamulec ciężko wchodzi....więc siłą rzeczy nie mogę się rozpędzać 😉
agula

pgb1979 napisał(a):

Ok, wykąpany więc mogę ruszać 🙂 buziole

P.S. Aga, nie szukam jej, nie ma sensu, swoimi sposobami juz i tak ją znalazłem, ale nie ma i tak to sensu.
Madzia, jesli bylas rodzynkiem tzn. ze bylas sama wsrod mezczyzn, a z dalszego kontekstu zdania wynika ze ze bylas wsrod kobiet, wiec jak to z Toba jest 🙂 A co do początku zdania to ze mna mozesz poflirtowac 🙂 , wirtualnie jakos mi to wychodzi 😉

yyyyy Piotr to zdanie wielokrotnie złożone chyba....😉
korel

maczek napisał(a):

lisiu napisał(a):

agula napisał(a):

Lisiu szpilki mi się już po nocach śnią....🙂
obecnie pomykam w czółenkach na małym obcasie...bo nie potrafię chodzić na płaskim.jak noga po kilku godzinach spuchnie to tak lepiej przylegają 😉 dobrze że mam kilka sztuk za dużych o jakiś rozmiar

mnie się śnią szpilki i mini, a tu ani jedno ani drugie tego lata nie wyjdzie, buuuuu 🙁
mi sie to samo śni hehe 😉
Maczek, mam to samo.
Powinniśmy się na to leczyć ? 😉
korel

pgb1979 napisał(a):

Jak tak dalej pójdzie to gdy się wszyscy spotkamy to będzie nas ze stówka 🙂 W sumie to tu Korel, Maczek, Pol i ja z facetów a reszta kobitki. Cieszmy sie chłopaki :cool:

Co do stówki...
Był tu taki jeden oficer, czy ofiara kompanijna, ale go skutecznie zbanowaliśmy 🙂
agula
za bardzo podsakiwał ...naraził się władzom 🙂 więc poległ...
agula

mackowska napisał(a):

eee właśnie cos tutaj za mało mężczyzn:> nie ma z kim poflirtować:x nie no zartuje:] ale przywykłam do tego ze jestem rodzynkiem przez całe liceum hehe na studiach juz troche gorzej tez malo płci przeciwnej..

Magda nie ilość a jakość się liczy 😉

agula

korel napisał(a):

maczek napisał(a):

lisiu napisał(a):

mnie się śnią szpilki i mini, a tu ani jedno ani drugie tego lata nie wyjdzie, buuuuu 🙁

Maczek, mam to samo.
no mówię że Wam pożyczę w imię dobrego zrostu - tylko podajcie preferencje co do kolorów 😉
korel

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

A tak w ogóle to widzę, że wszyscy się tak pchają do jazdy samochodem z niesprawnymi nogami a potem chodzą takie kaleki jak ja.......

maczek ja wolno muszę bo hamulec ciężko wchodzi....więc siłą rzeczy nie mogę się rozpędzać 😉
Agula, nie tłumacz się, jeszcze masz przecież ręczny ...
korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

maczek napisał(a):

Maczek, mam to samo.
no mówię że Wam pożyczę w imię dobrego zrostu - tylko podajcie preferencje co do kolorów 😉
No i wyjdzie na to że to fetyszyzm 🙂
agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

jak prowadzę to ręce mam zajęte 😉 czasem jak widzę jak co poniektórzy jeżdżą to trzymam się za głowę 🙂
Agnieszka

Gabrysia, fajnie, że już wróciłaś! Opowiadaj co tam miałaś - jakie zabiegi, czy ci pomogli, czy fajni rehabilitanci? 😉 Wiesz, ja też właśnie dostałam "zaproszenie" z ZUS-u w ramach prewencji rentowej 🙂 Opowiadaj, bo wszyscy jesteśmy ciekawi!

Panowie, 4/5 mojej szafy to mini, 2/3 szafki z butami to szpilki - jak tak połączymy garderoby z Agulą to zawsze coś dopasujecie 😉 Pończoszki, pas też się znajdzie 🙂 A zabawki też chcielibyście wypróbować? 😉

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

Maczek, mam to samo.

lepiej niż faszyzm 😉
korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

jak prowadzę to ręce mam zajęte 😉 czasem jak widzę jak co poniektórzy jeżdżą to trzymam się za głowę 🙂

Rozumiem, klient bogatszy. masz automatycznego pilota.

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

jasne...z funkcją awaryjnego lądowania

korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

lepiej niż faszyzm 😉

Z więc z tymi szpilkami to nie takie szkodliwe ? 🙂 Jak fajnie 🙂 A mini ?

agula

korel napisał(a):

what about Anita ?
To odszczepieniec ! 🙂

odezwał się - co nie wraca na noce, po hotelach się włóczy i pod parasolkami przesiaduje 😉
korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

jesteś jeszcze pewnie obłożona poduszkami ...

Agnieszka

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

lepiej niż faszyzm 😉

też nie, pod warunkiem, że wydepilujesz nogi 🙂

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

air bag musi być

korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

what about Anita ?
To odszczepieniec ! 🙂

odezwał się - co nie wraca na noce, po hotelach się włóczy i pod parasolkami przesiaduje 😉
Koniec laby 🙁 Od paru dni już jestem w firmie, prawie cały dzień. Sporo jednak siedzę "po amerykańskiemu" z nogą na biurku albo na drugim krześle. No i już jeżdżę sam, a raczej stoję w korkach. I to wszystko z tym moim odszczepem 🙁
Ale żaden odszczep nie będzie mi dyktował co mam robić !!!
korel

lisiu napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

lepiej niż faszyzm 😉

czyje ? 🙂

Krzysiek

lisiu napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

lepiej niż faszyzm 😉

Korel ma nogi depilowac? 😛

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

what about Anita ?
To odszczepieniec ! 🙂

Koniec laby 🙁 Od paru dni już jestem w firmie, prawie cały dzień. Sporo jednak siedzę "po amerykańskiemu" z nogą na biurku albo na drugim krześle. No i już jeżdżę sam, a raczej stoję w korkach. I to wszystko z tym moim odszczepem 🙁
powiedz mu w końcu żeby się odszczepił od Ciebie!!!
agula

maczek napisał(a):

lisiu napisał(a):

korel napisał(a):

zgłosił się na ochotnika - ma występować przeciw odszczepom w pochodzie złamasów 🙂

Agnieszka

korel napisał(a):

agula napisał(a):

korel napisał(a):

what about Anita ?
To odszczepieniec ! 🙂

mocno powiedziane! ja też chciałam już wrócić do praacy, ale lekarz powiedział, że jeszcze niestety nie - co najmniej 4 tygodnie 🙁
Pojawiam się więc "gościnnie" porządzić trochę i się zmywam 🙂 Jeszcze się nie odważę zaryzykować
korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

air bag musi być

no i parę odpowiednich systemów: ABS, ESP, CDN, ITP i ITD. 🙂

korel

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

lisiu napisał(a):

zgłosił się na ochotnika - ma występować przeciw odszczepom w pochodzie złamasów 🙂

No to która pierwsza ? Maszynką, depilatorem czy woskiem 😛

korel
U mnie przerwa w nadawaniu programu - wzorem Piotrka zmykam pod parasolki 🙂 Nara
korel

korel napisał(a):

agula napisał(a):

maczek napisał(a):

No to która pierwsza ? Maszynką, depilatorem czy woskiem 😛
No to chyba się rozminęliśmy. Cały czas byłem przekonany że to ja mam Wam nogi depilować 🙂 I już ustawia się kolejka 🙂
A to mnie samego chcecie wystawić 🙁
gabrysiabogatko
Do Dusznik zabrałam jedna kulę ale z niej nie korzystałam !!Spotkałam super ludzi i dużo zwiedziłam np. Błędne skały,skalne miasto,Polanica,Kłodzko,Lewin Kłodzki,Wampierzyce itd.Dużo spacerowałam miałam 5-6 zabiegów dziennie,rowerek stacjonarny też codziennie