Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 129 z 977

korel

Brawo !!! Robert, dojedź cały i pierwszy 🙂 I dokop Herr Heidfeldowi !!!

Super ziomek jesteś !

korel

I DOJECHAŁ !!! PIERWSZY !!! 🙂:D:D

Teraz czas na futbolistów. Skopiujcie jego sukces !!!

alakali

alakali napisał(a):

Madzia bylam dzisiaj w Solankach z moimi gośćmi i nie spotkalam babuszki, a szkoda.Czy nadal ten masaz palca działa.

mackowska napisał(a):

pgb1979 napisał(a):

No ładnie, jak ja odpalam kompa to akurat kończy się forumowa debata. Muszę krócej spac. A tak uwielbiam sen.

A co do piosen to wersja zmodyfikowana jednej z nich brzmi:
Poziomki, Malinki, ja wszystkie Was dziewczynki.... 😉

taaaa:D jezu od przedszkola .. zawsze doczepiali sie do Mojego nazwiska ale pozytywnie 🙂

jest przerwa,jestem zrozpaczona.Podeszłam do tematu patriotycznie a oni pozwolili sobie wbić gola i to w jaki sposób.Z rozpaczy poszłam sprzatac.
alakali

widze,ze jeszcze nikt nie wrócił po meczu.Ja wielka optymistyka mam złamane serce.Ide spac

alakali napisał(a):

alakali napisał(a):

Madzia bylam dzisiaj w Solankach z moimi gośćmi i nie spotkalam babuszki, a szkoda.Czy nadal ten masaz palca działa.

mackowska napisał(a):

taaaa:D jezu od przedszkola .. zawsze doczepiali sie do Mojego nazwiska ale pozytywnie 🙂

jest przerwa,jestem zrozpaczona.Podeszłam do tematu patriotycznie a oni pozwolili sobie wbić gola i to w jaki sposób.Z rozpaczy poszłam sprzatac.

Krzysiek
Jest dobrze 🙂
Piter

1. pgb1979 - Portugalia

2. Korel - Hiszpania

3. Agula - Niemcy

4. mackowska - Portugaia

5. lisiu - Niemcy

6. Alakali -Polska

7. Maczek - Niemcy

...

Piter
A nasi jak zwykle dali dupy... 😠 Szkoda tylko że Benhaker tez jest fajfusem i boi sie starych z druzyny. Ja bym zupelnie inny sklad wystawil. i przedewszystkim na takich szwabów postawiłbym na Rogera, który nie ma takiego kompleksu jak my i nie zna historii która wiąże naszym nogi i umysły. I jak tylko wszedl byl najlepszy na boisku. Szkoda... I mam nadzieje ze Benhaker sie opamięta i w koncu przejzy na oczy ze Zurawski od dawna nic nie gra, że Krzynówek od dawna jest słaby, że nie mamy skrzydeł, że Lewandowski i Dudka są tak słabi, ze nie powinni grać w kadrze. No ale cóz, ktos ma złych doradców i ktos jest ślepcem.
Iwona

pgb1979 napisał(a):

1. pgb1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
3. Agula - Niemcy
4. mackowska - Portugaia
5. lisiu - Niemcy
6. Alakali -Polska
7. Maczek - Niemcy
...

Grecja myśle że będą z całych sił dążyć do tego aby utrzymać tytuł mistrza przez kolejne cztery lata
Piter

1. pgb1979 - Portugalia

2. Korel - Hiszpania

3. Agula - Niemcy

4. mackowska - Portugaia

5. lisiu - Niemcy

6. Alakali -Polska

7. Maczek - Niemcy

8. IwonaŁódź - Grecja

...

Iwona
Ewentualnie Portugalia 8 lat temu byli trzeci 4 lata temu drudzy pną sie za kazdym razem wyzej wiec moze w tym roku uda im sie zdobyc mistrzostwo
agula

pgb1979 napisał(a):

A nasi jak zwykle dali dupy... 😠 Szkoda tylko że Benhaker tez jest fajfusem i boi sie starych z druzyny. Ja bym zupelnie inny sklad wystawil. i przedewszystkim na takich szwabów postawiłbym na Rogera, który nie ma takiego kompleksu jak my i nie zna historii która wiąże naszym nogi i umysły. I jak tylko wszedl byl najlepszy na boisku. Szkoda... I mam nadzieje ze Benhaker sie opamięta i w koncu przejzy na oczy ze Zurawski od dawna nic nie gra, że Krzynówek od dawna jest słaby, że nie mamy skrzydeł, że Lewandowski i Dudka są tak słabi, ze nie powinni grać w kadrze. No ale cóz, ktos ma złych doradców i ktos jest ślepcem.

Żurawski podobno przez 3 dni chorował a Krzynówek i Ebi sami meczu nie wygrają.pokonali nas bo byli lepsi.ja z tego meczu zapamiętam przede wszystkim twarz Podolskiego po strzelonych bramkach i wymianę koszulek między nim a Lewandowskim, który go chamsko faulował..
Ważne że Kubica nie zwiódł 🙂 🙂 🙂
Paweł
witajcie szkoda ze Polska przegrała ja bawilem sie u znajomych byłem na pozegnaniu kolezanek z pracy bo pomału załoga cała odchodzi z pracy.DRinkowałem troszke oraz czasami postawilem nożke mam nadzieje ze to nie ma zadnego wplywu nawet nie spuchla jestem juz prawie 9 tydzien po operacji,oczywiscie na drugi dzien przejalem sie ze stawiałem noge ale wszystko GIt jest moze zaczne pomału juz chodzic hehehe Pozdrawiam
Piter

agula napisał(a):

pgb1979 napisał(a):

Żurawski podobno przez 3 dni chorował a Krzynówek i Ebi sami meczu nie wygrają.pokonali nas bo byli lepsi.ja z tego meczu zapamiętam przede wszystkim twarz Podolskiego po strzelonych bramkach i wymianę koszulek między nim a Lewandowskim, który go chamsko faulował..
Krzynówek nie wygrałby nawet gdyby grał ze swietnymi zawodnikami.To był dobry zawodnik pare lat temu, dzis został mu tylko dobry strzał,ale i tak rzadko to robi. Poprostu czas na zmiany. A co do Smolarka to mogę się zgodzić, że on sam meczu nie wygra.Musi miec wsparcie.
Natomiast gołym okiem laika było widać, że są beznadziejnie przygotowani motorycznie. Kazdy z Niemcow byl 2 razy szybszy od naszych. Szkoda, bo myślałem ze taki sztab trenerski wycisnie z Polaków wszystko. No i taktyka na mecz, fatalna. Obrona za wysoko i zero ataków bocznych obrońców. Nie mówiąc juz o innych elementach których nasi nigdy nie opanują. Jedyna rehabilitacja Benhakera to wpuszczenie Rogera na 2 połowe.Ale on nie miał z kim tam grać. Pod względem taktycznym mecz totalnie beznadziejny. Ale i tak wydaję mi się, że Polacy mieli związane nogi i dlatego tak wyszło. Poprostu jak zwykle "zesrali się" widząc Niemców 😠
Madzia

o Boże w końcu wstałam:> Polska ehh lipa wystaarczy ze jednego im strzelili to już wiedziałam ze przegrana wisi w powietrzu:

smileys/angry.gif

)

no ale cóz

alkali tak działa działa..🙂 nadal moge latać bez kuli:) i caly czas polepsza sie obrzek schodzi i jest ok:)

alakali

mackowska napisał(a):

o Boże w końcu wstałam:> Polska ehh lipa wystaarczy ze jednego im strzelili to już wiedziałam ze przegrana wisi w powietrzu:

smileys/angry.gif

)
no ale cóz
alkali tak działa działa..🙂 nadal moge latać bez kuli:) i caly czas polepsza sie obrzek schodzi i jest ok:)

gdyby moja corka obstawiła mecz to by wygrała stawiała 2:0 dla Niemcow
korel

pgb1979 napisał(a):

agula napisał(a):

pgb1979 napisał(a):

Krzynówek nie wygrałby nawet gdyby grał ze swietnymi zawodnikami.To był dobry zawodnik pare lat temu, dzis został mu tylko dobry strzał,ale i tak rzadko to robi. Poprostu czas na zmiany. A co do Smolarka to mogę się zgodzić, że on sam meczu nie wygra.Musi miec wsparcie.
Natomiast gołym okiem laika było widać, że są beznadziejnie przygotowani motorycznie. Kazdy z Niemcow byl 2 razy szybszy od naszych. Szkoda, bo myślałem ze taki sztab trenerski wycisnie z Polaków wszystko. No i taktyka na mecz, fatalna. Obrona za wysoko i zero ataków bocznych obrońców. Nie mówiąc juz o innych elementach których nasi nigdy nie opanują. Jedyna rehabilitacja Benhakera to wpuszczenie Rogera na 2 połowe.Ale on nie miał z kim tam grać. Pod względem taktycznym mecz totalnie beznadziejny. Ale i tak wydaję mi się, że Polacy mieli związane nogi i dlatego tak wyszło. Poprostu jak zwykle "zesrali się" widząc Niemców 😠
Pgb = profesjonalna analiza !!! 🙂
Dokładnie tak jest, wiecznie mamy kompleks Niemców. Pamiętasz jak Klinsmann powiedział kiedyś piłkarzom przed meczem: "Polacy stoją plecami pod ścianą. My ich zmieciemy razem z tą ścianą. Nikt niczego nam nie odbierze, a już na pewno nie Polacy"… Dokładnie nasi też powinni dostać identyczną mobilizację. Oprócz zmian w ustawieniu i składzie musi być ostre NLP: Niemcy nie mogą być dla nas przeszkodą ! Teraz trochę za późno o Niemcach, ale inni są teraz dla nas przeszkodą !
Z patriotyzmu lokalnego i tak obejrzałem przede wszystkim do końca Kubicę i jemu naprawdę kibicowałem. Ten chłopak ma wewnętrzną wolę walki i straszne parcie na podium - i dokładnie o to chodzi w sporcie ! 🙂 A wtedy też przychodzi i sportowe szczęście ... 🙂
korel

Jeszcze inne cytaty z Klinsmanna:

Przed spotkaniem z Ekwadorem, gdy ważyły się losy pierwszego miejsca w grupie, niemiecki trener ryczał do reprezentantów RFN: "Musicie ich chwycić za ryj."

Przed ćwierćfinałem z Argentyną tenże Klismann krzyczał: "(Argentyńczycy) wyjdą na boisko z defensywną taktyką, chcą nas tylko skontrować, a to dlatego, że srają w gacie. Jak będzie w was ogień, jak zobaczą tygrysa w waszych oczach, stracą swój pomysł na grę. Wówczas zaatakujemy - brutalnie! (…)"

Takiej motywacji trzeba naszym 🙂 Wyobrażacie sobie wtedy naszych - sami popłakali by się.

Ale teraz nie ma innego sposobu - musi być brutalna motywacja !!! 🙂

korel

Ale tak na pocieszenie w końcu to i tak nasz strzelał gole:

Podolski = Niemiec polski !!! 🙂

agula

łatwiej byłoby zapytać z kim nie mamy kompleksów...z Anglią też nie wyszło bo po drodze do bramki nam nie było....

korel siedziałeś na ławce rezerwowych że tak sypiesz cytatami Klinsmanna ? 😉

agula

korel napisał(a):

Ale tak na pocieszenie w końcu to i tak nasz strzelał gole:
Podolski = Niemiec polski !!! 🙂

jakiś akcent pl jest 🙂 tylko szkoda że czuje się słodko-gorzki smak
korel

agula napisał(a):

łatwiej byłoby zapytać z kim nie mamy kompleksów...z Anglią też nie wyszło bo po drodze do bramki nam nie było....
korel siedziałeś na ławce rezerwowych że tak sypiesz cytatami Klinsmanna ? 😉

Znalazłem to gdzieś w necie, ... pewnie to była jakaś analiza zachowań nacjonalistycznych ? Ale naszym potrzebna jest właśnie taka agresja, lepiej żeby oni sami w sobie mieli ogień i agresję niż kibice 🙂
agula
przed meczami zawodnicy oglądają odpowiednio wyselekcjonowane filmy, dostają strzał tzw. mowy na powera - to i wiele innych sugestii ma w nich pobudzić wolę walki
agula
a u nas pewnie jest szklanka ciepłego mleka, spokojna muzyczka i do boju - wątłym głosem wyszeptane 🙂
korel

agula napisał(a):

przed meczami zawodnicy oglądają odpowiednio wyselekcjonowane filmy, dostają strzał tzw. mowy na powera - to i wiele innych sugestii ma w nich pobudzić wolę walki

Tele Tubisie ?

agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

Tele Tubisie ?
zbyt polityczne....i takie homo....
raczej miś uszatek - oklapnięty śpiący
korel

agula napisał(a):

a u nas pewnie jest szklanka ciepłego mleka, spokojna muzyczka i do boju - wątłym głosem wyszeptane 🙂

To jest przepis na mięczaków 🙁

Leo (nomen omen) powinien obudzić w nich drapieżców !!!!!!!!!!!! 🙂
agula

korel napisał(a):

agula napisał(a):

taaaaaaaaaa te kocie ruchy
korel

agula napisał(a):

korel napisał(a):

agula napisał(a):

taaaaaaaaaa te kocie ruchy
Kot w końcu przynajmniej spada na cztery łapy.
Mnie to raczej przypomina ruchy leniwca, ew. koali nawalonego po konsumpcji całego eukaliptusa 🙂
Madzia
e tam :> ja wróciłam:> musiałam piwka 2 kupic suszy mnie 😠 widze że u nas na forum jeden temat:>
agula
to w takim układzie te nasze kicie maja coś nie halo ze sterownością...bo narazie spadają na łeb na szyję