mackowska napisał(a):
e tam :> ja wróciłam:> musiałam piwka 2 kupic suszy mnie 😠 widze że u nas na forum jeden temat:>
Dobrze że po alkoholu nie puchnie Ci noga. U mnie to teraz tak działa. Trochę alkoholu i noga słonia 🙁
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 130 z 977
mackowska napisał(a):
e tam :> ja wróciłam:> musiałam piwka 2 kupic suszy mnie 😠 widze że u nas na forum jeden temat:>
Dobrze że po alkoholu nie puchnie Ci noga. U mnie to teraz tak działa. Trochę alkoholu i noga słonia 🙁
korel napisał(a):
mackowska napisał(a):
mi na szczescie etap puchniecia stopy dawno przeszedł:> i nawet jak chodze teraz to kurcze o dziwo ! nie puchnie a dzisiaj nalataaaaaaaaaaaaaaaaałam sie .. sporo po całym rabinie i na piastowskie na piechotęęęęę 🙂 a to spoooory kawałek jest:) a teraz piweczko i odpoczyyywam sobie no ale no własnie ale usmiechaja sie do Mnie ksiązki na biurku:D hehe
agula napisał(a):
to w takim układzie te nasze kicie maja coś nie halo ze sterownością...bo narazie spadają na łeb na szyję
no, są naprawdę dobrzy w osiąganiu gleby ...
mackowska napisał(a):
korel napisał(a):
mackowska napisał(a):
mi na szczescie etap puchniecia stopy dawno przeszedł:> i nawet jak chodze teraz to kurcze o dziwo ! nie puchnie a dzisiaj nalataaaaaaaaaaaaaaaaałam sie .. sporo po całym rabinie i na piastowskie na piechotęęęęę 🙂 a to spoooory kawałek jest:) a teraz piweczko i odpoczyyywam sobie no ale no własnie ale usmiechaja sie do Mnie ksiązki na biurku:D hehe
uświadom im że to nie czas na żarty
korel napisał(a):
mackowska napisał(a):
korel napisał(a):
eee Oj nie nie dzisiaj jeden dzien przerwy mam dosyc rozrodu lancetnika albo składu czy czegoś tam spermy jakiegos buchaja 😠
mackowska napisał(a):
korel napisał(a):
mackowska napisał(a):
eee Oj nie nie dzisiaj jeden dzien przerwy mam dosyc rozrodu lancetnika albo składu czy czegoś tam spermy jakiegos buchaja 😠
No rzeczywiście skład spermy buchaja to bez sensu ale skład spermy męzczyzny powinnas sie nauczyc :cool:
korel napisał(a):
same ekscytujące tematy 🙂
bardzo:D w koncu to Biologia:) kurcze zdradziłam Moich chlopaków z lodówki:-/ kupiłam dzisiaj marysie 🙁 do smarowania na chlebek:(
korel napisał(a):
no, są naprawdę dobrzy w osiąganiu gleby ...agula napisał(a):
to w takim układzie te nasze kicie maja coś nie halo ze sterownością...bo narazie spadają na łeb na szyję
pgb1979 napisał(a):
No rzeczywiście skład spermy buchaja to bez sensu ale skład spermy męzczyzny powinnas sie nauczyc :cool:mackowska napisał(a):
eee Oj nie nie dzisiaj jeden dzien przerwy mam dosyc rozrodu lancetnika albo składu czy czegoś tam spermy jakiegos buchaja 😠korel napisał(a):
agula napisał(a):
Powiedz jak ochronić dobre snykorel napisał(a):
no, są naprawdę dobrzy w osiąganiu gleby ...agula napisał(a):
Przed jaskrawym światłem dnia - zapomnieć o me
Jaką siłę trzeba w sobie mieć
Żeby odbić się od dna - przypomnieć że to co nazywa się piłką wrzuca sie do tzw bramki
Powiedz jak pokonać w sobie gniew
I lepszym się stać - to już tylko modlitwa zostaje
Dokąd iść gdy nie ma dokąd pójść
I skąd nadzieję brać - wrócić do domu
korel napisał(a):
A co to za oda ?agula napisał(a):
Powiedz jak ochronić dobre snykorel napisał(a):
no, są naprawdę dobrzy w osiąganiu gleby ...
Żeby odbić się od dna - przypomnieć że to co nazywa się piłką wrzuca sie do tzw bramki
mackowska napisał(a):
:> eee tampgb1979 napisał(a):
No rzeczywiście skład spermy buchaja to bez sensu ale skład spermy męzczyzny powinnas sie nauczyc :cool:mackowska napisał(a):
zresztą męzczyzna :d ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................
maczek napisał(a):
Proponowałbym Ci najpierw nauczyć się zasad interpunkcji, a potem składu męskiej spermy...mackowska napisał(a):
:> eee tampgb1979 napisał(a):
No rzeczywiście skład spermy buchaja to bez sensu ale skład spermy męzczyzny powinnas sie nauczyc :cool:
zresztą męzczyzna :d ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................
mackowska napisał(a):
z ta meska sperma to nie mój pomysl:] a co do buchaja nie moja wina ze takie tematy mam na kołach.........maczek napisał(a):
Proponowałbym Ci najpierw nauczyć się zasad interpunkcji, a potem składu męskiej spermy...mackowska napisał(a):
:> eee tam
maczek napisał(a):
mackowska napisał(a):
maczek napisał(a):
Proponowałbym Ci najpierw nauczyć się zasad interpunkcji, a potem składu męskiej spermy...
z ta meska sperma to nie mój pomysl:] a co do buchaja nie moja wina ze takie tematy mam na kołach.........
A czyją winą jest, że piszesz "stylem" dzieci z gimnazjum?
Wybacz jeżeli Tobie to nie odpowiada to nie Moja wina 😠
agula napisał(a):
ody tworzę tylko dla maczka 🙂korel napisał(a):
A co to za oda ?agula napisał(a):
Powiedz jak ochronić dobre sny
pgb1979 napisał(a):
Maczku, a tak abstrachujac, rzuciłem Ci foty na maila pare dni temu...
Nie miałem czasu ich wrzucić, dzisiaj spałem tylko 2,5 godziny... zaliczyłem wyjazd do Krakowa i z powrotem. Zaraz wrzucę fotki, cierpliwości 🙂
agula napisał(a):
to taka mała złośliwość...🙂
maczek napisał(a):
pgb1979 napisał(a):
Nie miałem czasu ich wrzucić, dzisiaj spałem tylko 2,5 godziny... zaliczyłem wyjazd do Krakowa i z powrotem. Zaraz wrzucę fotki, cierpliwości 🙂
Trzeba było dać znać woczoraj wieczorem, to może spotkalibyśmy się w moim mieście. Dałbyś mi może jakichś wskazówek jak kuśtykać z gracją 🙂
korel napisał(a):
maczek napisał(a):
pgb1979 napisał(a):
Trzeba było dać znać woczoraj wieczorem, to może spotkalibyśmy się w moim mieście. Dałbyś mi może jakichś wskazówek jak kuśtykać z gracją 🙂
Pisałem o tym wcześniej ale bez odzewu z Twojej strony 😉 Pewnie przeoczyłeś 😉
korel napisał(a):
A po czym to wnosisz ? :rolleyes:agula napisał(a):
Tylko takie miałem pierwsze skojarzenie ... 🙂
Ale może ad rem. Chyba przeforsowałem nogę i boli mnie od 2 dni w miejscu największego złamania i noga szybciej mi puchnie. Zdarzało Wam się że ból i opuchlizna zamiast z czasem ustępować, pojawiały sie nasilone ? Jestem ok. 4,5 m-ca po operacji.
maczek napisał(a):
korel napisał(a):
maczek napisał(a):
Może gdzieś przeoczyłem, nie wszystko co się tu dzieje człowiek jest w stanie pilnie śledzić i ogarnąć pomiędzy spermą buhaja, gwoździem śródszpikowym, a Żurawskim i grześkami 🙂
korel napisał(a):
maczek napisał(a):
korel napisał(a):
Może gdzieś przeoczyłem, nie wszystko co się tu dzieje człowiek jest w stanie pilnie śledzić i ogarnąć pomiędzy spermą buhaja, gwoździem śródszpikowym, a Żurawskim i grześkami 🙂
kolejność jest chyba nieprzypadkowa ....
agula napisał(a):
raczej ad personam....korel napisał(a):
A po czym to wnosisz ? :rolleyes:agula napisał(a):
Ale może ad rem. Chyba przeforsowałem nogę i boli mnie od 2 dni w miejscu największego złamania i noga szybciej mi puchnie. Zdarzało Wam się że ból i opuchlizna zamiast z czasem ustępować, pojawiały sie nasilone ? Jestem ok. 4,5 m-ca po operacji.
ja mam tak po sobocie-za dużo chodziłam, ból nie ustępuje,,,na szczęście opuchlizna zeszła
korel napisał(a):
O które personam chodzi ?agula napisał(a):
raczej ad personam....korel napisał(a):
A po czym to wnosisz ? :rolleyes:
ja mam tak po sobocie-za dużo chodziłam, ból nie ustępuje,,,na szczęście opuchlizna zeszła
Masz jakiś wypróbowany sposób na opuchliznę ? przy założeniu że używa się nogi na codzień (auto, siedzenie przy biurku czy przy stole) ? Nie mogę sobie poradzić z tym cholerstwem 🙁