Belka napisał(a):
Wyszły ci jakieś zmiany kręgosłupa na RTG? jaka diagnozę lekarz ci wystawił? .mi drętwieje zwłaszcza w nocy mały palec u lewej reki ,może i to tez jest związane z kręgosłupemlisiu napisał(a):
No proszę, zaglądam, a tu taaaak sentymentalnie 🙂
Idąc w ślady innych: złamana piszczel - za tydzień rocznica - bez operacji, ale za to gips przez 4 miesiące, o kulach jeszcze ze dwa miesiące, w listopadzie sanatorium z ZUS-u i mały regresik - kłopoty z kolanem, utykanie itp. Dziś mogę powiedzieć, że widocznie przećwiczyłam nogę w sanatorium, bo taka chciałam być "przykładna sanatoriuszka" i ćwiczyłam na maxa. Dziś także... siedzę w kołnierzu ortopedycznym, bo mam problemy z odcinkiem szyjnym kręgosłupa 🙁 Lekarz dopatruje się powikłań spowodowanych złą postawą i obciążeniem lewj strony (złamana prawa noga). Ból karku, barku, drętwienie lewj ręki.... nic dobrego ;( Myślałam, że najgorsze skończyło się w tamtym roku, ale widocznie myliłam się...
No, ale... co nas nie zabije to nas wzmocni! Wszystkich starych i nowych pozdrawiam cieplutko :*
Jedno złamanie a czuje się już jak emerytka ,wszystko dolega ,ciągle coś boli ,strzyka ...a dopiero jestem po 30 :]
PGB, a ja z jedną kulą to krótko chodziłam, jakieś 3-4 tygodnie. Praca z laptopem w łóżku i fotelu dają znać o sobie....
pozdrawiam wszystkich!