Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 28 z 977

agula
a ja dostałam bana za to że za bardzo byłam aktywna i przynudzałam
korel
Agula, te stygmaty zostawiasz sobie tak na przyszłość, czy je jakos smarujesz zeby znikały. Mnie jak zaczną wykręcać z jednego miejsca i przekręcać w inne, to bede cały w krzyżykach. Niby to żaden problem, ale nie chce miec na nodze plany u cmentarza.
anita
uciekam:) mgr...ciąg dalszy...zapomnialam zlecic komuś kupienie wapna:).polecam o samku mandarynkowym:)
Polanka
Ja mam wapno w tabletkacch do lykania
anita
Ja mam na blizny maść CEPAN
agula

korel napisał(a):

Agula, te stygmaty zostawiasz sobie tak na przyszłość, czy je jakos smarujesz zeby znikały. Mnie jak zaczną wykręcać z jednego miejsca i przekręcać w inne, to bede cały w krzyżykach. Niby to żaden problem, ale nie chce miec na nodze plany u cmentarza.

ja smaruję cepanem ale maczek polecił mi 3 strony wcześniej jeszcze coś innego

agula
anita Ty tak jak ja- uczyć nam się nie chce i nogi nawet tym świństwem samym smarujemy
agula
ale Korel już Ci mówilam - męstwo na stoku a raczej przywleczone ze stoku - to kręęęęęęęęęęęęęeci laski
anita
ja jeszcze smaruje KOSTIVALEM, ale to nie na blizny tylko na szybsze uzupelnianie ubytkow...tak pisze na internecie, a lekarz mówi ze gówno warte to:)...ale smaruje,działa jak samoopalacz:)
agula
hmmm muszę zakupic bo od siedzenia w domu wyglądam jak zombie...i ludzie się tak dziwnie na mnie patrzą...no ale w końcu idą 2 laski
Polanka
Dobre Agula
korel
Dobra, dobra, sprawdzimy czy rzeczywiście działa na laski ... w końcu jesteśmy umówieni. Kiedyś tam, jak spotkamy sie na tym piwku.
agula

korel napisał(a):

Dobra, dobra, sprawdzimy czy rzeczywiście działa na laski ... w końcu jesteśmy umówieni. Kiedyś tam, jak spotkamy sie na tym piwku.

ale nie bierzemy nart?mam nadzieje że żadne kijki nam już nie będą potrzebne...

anita
ale z tym piwkiem to powaga!!!!!
Polanka
Korel jak jestes zapisany na klasie?
agula

anita napisał(a):

ale z tym piwkiem to powaga!!!!!

yaha

korel
Z tym piwkiem to też powaga. Wtedy juz nie będziemy mieli szlabanu na alkohol, ale za to duże zaległości.
anita
nartom podziękujemy
anita
oj duże
korel
Polanka, Marantz z Krakowa. Zapraszam
agula
nie no ...ja muszę już iść - to będzie kolejny wieczór przy kompie...aż żal WAS opuszczać ...do zobaczenie niedługo i trzymajcie się cało i zdrowo.
Polanka
OK Korel, wyslalam zaproszenie
agula

anita napisał(a):

oj duże

ja poproszę jedno małe bez soku

anita
spadam bo sie od was nigdy nie wyrwe:P
Polanka
Papatki, Agulka
korel
Anita, i tak od nas daleko nie uciekniesz, przynajmniej jeszcze przez parę ładnych tygodni
Polanka
Albo i miesiecy...
korel
Chciałem żeby było optymistycznie ...
Polanka
Macie siniaki po zastrzykach? Bo mnie sie zrobily dwa, ale takie porzadne
Polanka
No i jest optymistycznie, nie piszemy przeciez o latach a to juz optymizm