LillaKorn napisał(a):
Dzięki Mago69! Rzeczywiście nie będę powtarzać, bo wszystkich zanudzę! Z pewnością przy moich dwóch podejściach w dwóch różnych szpitalach byłam jak Waleczne Serce (on też w końcu poległ!).Miałam jakiegoś piramidalnego PECHA! Wszystko byłoby jako tako gdyby nie ten zrost, którego nie ma!mago69 napisał(a):
Polamana Kaska...Lilla walczyla, jesli Chcesz znac cala historie, Poczytaj wczesniejsze /duzo, duzo!!/Jej posty.Chyba, ze Lilli znowu sie bedzie chcialo powtarzac wszystko.🙂
Do obolalych:mnie tez od kilku dni baaardzo boli noga , tak jakbym jakie skrzepy miala, bo mnie rwie w miejscu zlamania...ale noga wyglada ok.Nie wiem co o tym myslec, ale jak tak dalej bedzie, to bede musiala znowu sie zaprzyjaznic z jakims srodkiem przeciwbolowym.29go mam wizyte, to chyba jakos wytrzymam:)ale bez spacerkow...🙁!!!bu!!🙁
Jednak mimo wszystko uważam, że jeśli lekarz dał plamę, która o ile się zorientowałam z Twoich ostatnich listów, mają negatywny wpływ na zdrowie, można gościa próbować pociągnąc do odpowiedzialności. Jeśli my pacjenci nie zaczniemy wymagać, niewiele się zmieni w służbie zdrowia. Ja teraz walczę z okulistką, która wystawiła błędną diagnozę mojej córce. Heh, zobaczymy...