Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 398 z 977

alawpr
Wiecie co.... to forum jest uzależniające. A sama upominałam dzieci żeby nie siedziały tyle przed komputerem.Sama mam cały czas właczone cholerstwo i tylko jak sie oddalę od niego to potem pierwsza rzecz to sprawdzam co tam nowego sie dzieje.
sasanka

sasanka napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Już se reklamę zrobiłam 🙂 A co ?

a jak to zrobiłaś dziewcze moje?
trzeba :
1. zrobić fotkę z istniejącego RTG 🙂 i umieścić ją w kompie 🙂
2. używając klawisza "Prit Scr" zeskanować obraz i wkleić np. do Worda - obciąć zbędny "widok"
witch

sasanka napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

trzeba :
1. zrobić fotkę z istniejącego RTG 🙂 i umieścić ją w kompie 🙂
To przepis na umieszczanie fotki. Ale co dalej po zapisaniu w komputerze ? Poproszę o dalsze instrukcje 😉
sasanka

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach 🙂
nie do konca 🙂 bo tam jest ograniczenie....🙂 rozmiar, wielkość
inaczej każy by tak zrobił - Ty też 🙂
kasiek79

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach 🙂

witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz

witch

alawpr napisał(a):

Wiecie co.... to forum jest uzależniające. A sama upominałam dzieci żeby nie siedziały tyle przed komputerem.Sama mam cały czas właczone cholerstwo i tylko jak sie oddalę od niego to potem pierwsza rzecz to sprawdzam co tam nowego sie dzieje.

Jest ! Ale co nam więcej zostało ???? Nie rozumiem tylko czemu mąż jakoś dziwnie patrzy na to moje walenie w klawisze ?????

alawpr
sprawdzam czy dobrze zrobiłam i czy sie wyswietli.
witch

kasiek79 napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz

Kuźwa nie zmieści się wszystko. Datę wypadku tylko zmieszczę 😉

alawpr
Huraaaaa jestem wielka!!!!
sasanka

kasiek79 napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

dlaczego jesteś złośliwy??? 🙁

kasiek79

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Jest ! Ale co nam więcej zostało ???? Nie rozumiem tylko czemu mąż jakoś dziwnie patrzy na to moje walenie w klawisze ?????

cózmy my poradzimy wtej sytuacji Narazie w domu mamy tylko siebie i ciągnie nas połamanców do siebie

kasiek79

sasanka napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

witch napisał(a):

ja złosliwa?????? hmmm dlaczego Bo o date poprosiłam???

kasiek79

witch napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

witch napisał(a):

Kuźwa nie zmieści się wszystko. Datę wypadku tylko zmieszczę 😉

hehe jak masz taki długi opis to faktycznie wszystko cięzko zmieścić

alawpr
U mnie też na początku mąż był zdziwiony.Teraz mnie troszkę pilnuje ,abym sobie ocząt nie rozwaliła.Ale nie ma na to rady.......uzależnienie 🙂))
kasiek79
dobra zaarz dzieciaki będa oglądąły dobranockę ja musze zjeśc śnaidanko i bedę czekała aż mąz będzie miał siły iśc ze mna się myć hehe
witch
Upchnęłam jakoś to wszystko 🙂 Trochę tego mam.
alawpr

kasiek79 napisał(a):

dobra zaarz dzieciaki będa oglądąły dobranockę ja musze zjeśc śnaidanko i bedę czekała aż mąz będzie miał siły iśc ze mna się myć hehe

Chyba kolacyjkę 😉

kasiek79

witch napisał(a):

Upchnęłam jakoś to wszystko 🙂 Trochę tego mam.

brawo

ja namawiam męża żeby zgrał z telefonu zdjećie nojej nogi to w ava wstawie coby było widac w jakim jescze stanie i w jakim gipsie jestem hehe
kasiek79

alawpr napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

Chyba kolacyjkę 😉

no widzisz jak mi wszystko się rabie od etgo 3 tygodnia bez swieżego powietrza oczywiscie że kolację właśnie już wcinam

witch

sasanka napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

witch napisał(a):

Nie jestem złośliwa. Ja pisałam o zrobieniu sygnaturki a Ty jak umieścić zdjęcie. Nieporozumienie a nie złosliwość 🙂 A o instrukcje zamieszczenia fotki sama Cię prosiłam. Nie denerwuj się - sorry 🙂

sasanka

witch napisał(a):

sasanka napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

Nie jestem złośliwa. Ja pisałam o zrobieniu sygnaturki a Ty jak umieścić zdjęcie. Nieporozumienie a nie złosliwość 🙂 A o instrukcje zamieszczenia fotki sama Cię prosiłam. Nie denerwuj się - sorry 🙂

to pokażę ci jak można umieścić foto z datą 🙂

malgo85
te forum jest naprawde uzależniające:) siedze praktycznie cały dzień wpatrzona w te nowe posty i nie nadążam:) hihi czytam i czytam:)
alawpr
Bo tylko się spusci z oczu na chwilę, a tu ... lawina ...postów i napewno kostniny.
witch

alawpr napisał(a):

Bo tylko się spusci z oczu na chwilę, a tu ... lawina ...postów i napewno kostniny.

Dosłownie, wystarczy przez kilka godzin nie wchodzić to później czytania na pół nocy 🙂
Sasanka zapodaj tą instrukcję dodania zdjęcia. Jutro się za to zabiorę. 🙂
witch
Gorzej z kostniną. Ta jest wyjątkowo leniwa 🙂
alawpr

witch napisał(a):

Trzeba jej nakopac do tyłka,zeby sie zabrała do roboty.

witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Trzeba jej nakopac do tyłka,zeby sie zabrała do roboty.

Haha a gdzie toto ma tył a gdzie przód ?????????????????

kasiek79
chciałam wstawic zdjecie nogi ze szpitala ale małe zdjecie mozna tylko 60x60 pikseli nic nie widac
LillaKorn

sasanka napisał(a):

Dobre!!!! 🙂 sobota dniem podatności na złamania!! Ja też "Sobotnia" 🙂 Godz. 9,30 rano

Sobota wieczór 18.40!!!Lekaż dyżurny mówi operować, poniedziałek ordynator wypisuje do domu i "załatwia" mi uciążliwe leczenie i powikłania!!!!

kasiek79
dobra ja na dzisiaj mówię dobranoc bo nie chce mi się juz na góre brac laptopa Piszcie zebym jutro w dzien sie nie nudziła i miała co czytać