Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 398 z 977
sasanka napisał(a):
trzeba :alawpr napisał(a):
a jak to zrobiłaś dziewcze moje?witch napisał(a):
Już se reklamę zrobiłam 🙂 A co ?
1. zrobić fotkę z istniejącego RTG 🙂 i umieścić ją w kompie 🙂
sasanka napisał(a):
trzeba :alawpr napisał(a):
1. zrobić fotkę z istniejącego RTG 🙂 i umieścić ją w kompie 🙂
witch napisał(a):
wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach 🙂alawpr napisał(a):
inaczej każy by tak zrobił - Ty też 🙂
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
a jak to zrobiłaś dziewcze moje?
wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach 🙂
witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz
alawpr napisał(a):
Wiecie co.... to forum jest uzależniające. A sama upominałam dzieci żeby nie siedziały tyle przed komputerem.Sama mam cały czas właczone cholerstwo i tylko jak sie oddalę od niego to potem pierwsza rzecz to sprawdzam co tam nowego sie dzieje.
Jest ! Ale co nam więcej zostało ???? Nie rozumiem tylko czemu mąż jakoś dziwnie patrzy na to moje walenie w klawisze ?????
kasiek79 napisał(a):
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach 🙂
witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz
Kuźwa nie zmieści się wszystko. Datę wypadku tylko zmieszczę 😉
kasiek79 napisał(a):
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
dlaczego jesteś złośliwy??? 🙁
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
Wiecie co.... to forum jest uzależniające. A sama upominałam dzieci żeby nie siedziały tyle przed komputerem.Sama mam cały czas właczone cholerstwo i tylko jak sie oddalę od niego to potem pierwsza rzecz to sprawdzam co tam nowego sie dzieje.
Jest ! Ale co nam więcej zostało ???? Nie rozumiem tylko czemu mąż jakoś dziwnie patrzy na to moje walenie w klawisze ?????
cózmy my poradzimy wtej sytuacji Narazie w domu mamy tylko siebie i ciągnie nas połamanców do siebie
sasanka napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
witch napisał(a):
ja złosliwa?????? hmmm dlaczego Bo o date poprosiłam???
witch napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
witch napisał(a):
Kuźwa nie zmieści się wszystko. Datę wypadku tylko zmieszczę 😉
hehe jak masz taki długi opis to faktycznie wszystko cięzko zmieścić
kasiek79 napisał(a):
dobra zaarz dzieciaki będa oglądąły dobranockę ja musze zjeśc śnaidanko i bedę czekała aż mąz będzie miał siły iśc ze mna się myć hehe
Chyba kolacyjkę 😉
witch napisał(a):
Upchnęłam jakoś to wszystko 🙂 Trochę tego mam.
ja namawiam męża żeby zgrał z telefonu zdjećie nojej nogi to w ava wstawie coby było widac w jakim jescze stanie i w jakim gipsie jestem hehe
alawpr napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
dobra zaarz dzieciaki będa oglądąły dobranockę ja musze zjeśc śnaidanko i bedę czekała aż mąz będzie miał siły iśc ze mna się myć hehe
Chyba kolacyjkę 😉
no widzisz jak mi wszystko się rabie od etgo 3 tygodnia bez swieżego powietrza oczywiscie że kolację właśnie już wcinam
sasanka napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
witch napisał(a):
Nie jestem złośliwa. Ja pisałam o zrobieniu sygnaturki a Ty jak umieścić zdjęcie. Nieporozumienie a nie złosliwość 🙂 A o instrukcje zamieszczenia fotki sama Cię prosiłam. Nie denerwuj się - sorry 🙂
witch napisał(a):
sasanka napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
Nie jestem złośliwa. Ja pisałam o zrobieniu sygnaturki a Ty jak umieścić zdjęcie. Nieporozumienie a nie złosliwość 🙂 A o instrukcje zamieszczenia fotki sama Cię prosiłam. Nie denerwuj się - sorry 🙂
to pokażę ci jak można umieścić foto z datą 🙂
alawpr napisał(a):
Bo tylko się spusci z oczu na chwilę, a tu ... lawina ...postów i napewno kostniny.
Sasanka zapodaj tą instrukcję dodania zdjęcia. Jutro się za to zabiorę. 🙂
witch napisał(a):
Gorzej z kostniną. Ta jest wyjątkowo leniwa 🙂
Trzeba jej nakopac do tyłka,zeby sie zabrała do roboty.
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Gorzej z kostniną. Ta jest wyjątkowo leniwa 🙂
Trzeba jej nakopac do tyłka,zeby sie zabrała do roboty.
Haha a gdzie toto ma tył a gdzie przód ?????????????????
sasanka napisał(a):
Dobre!!!! 🙂 sobota dniem podatności na złamania!! Ja też "Sobotnia" 🙂 Godz. 9,30 rano
Sobota wieczór 18.40!!!Lekaż dyżurny mówi operować, poniedziałek ordynator wypisuje do domu i "załatwia" mi uciążliwe leczenie i powikłania!!!!