Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 42 z 977
agula napisał(a):
korel napisał(a):
ZUS czasem wzywa sobie gości (i kobitki) jesli maja długie zwolnienia, szczególnie jesli podejrzewa że klient jednak pracuje a nie kuruje się. Chciałbym pracować. A oddzielna sprawa jest kto fizycznie wypłaca zasiłek, w fabrykach do 20 osób ZUS, powyżej fabryka (w imieniu ZUSu), czy tak Agula ?
nie cierpie ubezpieczeń wrrr
a kto z nas po tym wszystkim bedzie kochal komisje, lekarzy itp?
korel napisał(a):
Polanka, ilośc osób w firmie wskazuje tego kto płaci po tych 35 dniach, czy fabryka (w imieniu ZUSu) czy sam ZUS. Ale to mało ważne. Istotniejsze co jest przedmiotem przesłuchania. Wygląda na to że będę przesłuchiwany jak pierwszy. A może maja na tym forum zainstalowanych swoich agentów ?
jak ich ktos ma na naszym , powtarzam NASZYM forum, to sie dowie tylko jak bardzo jestesmy chorzy i psychicznie zdolowani. Glowa do gory, mojego kuzyna ojca- mial tylko 1 noge , gdy wezwali na komisje, daleko od domu-spytal czy maja nadzieje ze mu ta noga odrosnie
korel napisał(a):
Anita, kamień spadł mi z serca. Ciekawe czy będą np. pytać co robiłem dzisiaj. Dzisiaj akurat oblewaliśmy otwarcie hotelu przez znajomego: wellness &spa w Ogrodzieńcu. Przepremierowo, bo oficjalne otwarcie za miesiąc. Znowu wypłukałem sobie ten wapń.
hehehe:) nic sie nie martw , zjedz 2 danonki i po sprawie, ja uciekam spać...tez mnie stersuje ten ZUS bo po raz pierwszy mam z czymś takim do czynienia;/, trzymaj się jutro i pokaż im szczelinę🙂
korel napisał(a):
Anita, kamień spadł mi z serca. Ciekawe czy będą np. pytać co robiłem dzisiaj. Dzisiaj akurat oblewaliśmy otwarcie hotelu przez znajomego: wellness &spa w Ogrodzieńcu. Przepremierowo, bo oficjalne otwarcie za miesiąc. Znowu wypłukałem sobie ten wapń.
niegrzeczny chlopak, danonki lykaj na zapas 🙂
korel napisał(a):
Anita, żałuj, Ty pójdziesz spać, a forum dalej żyje. Jutro obudzisz sie juz w innym świecie (czytaj: pare stron formu dalej) 🙂
Ja sie tak dzis obudzilam
pol27 napisał(a):
witajcie sorry ze rzadko wpadam ale siostrzenice blokuje mi w dzien neta hehehe...a ile stron az sie zgubiłem
nie boj nic, jak corka mnie wpusci to moge do Was zajrzec, tez jestem rzadko
Polanka napisał(a):
korel napisał(a):
Polanka, ilośc osób w firmie wskazuje tego kto płaci po tych 35 dniach, czy fabryka (w imieniu ZUSu) czy sam ZUS. Ale to mało ważne. Istotniejsze co jest przedmiotem przesłuchania. Wygląda na to że będę przesłuchiwany jak pierwszy. A może maja na tym forum zainstalowanych swoich agentów ?
jak ich ktos ma na naszym , powtarzam NASZYM forum, to sie dowie tylko jak bardzo jestesmy chorzy i psychicznie zdolowani. Glowa do gory, mojego kuzyna ojca- mial tylko 1 noge , gdy wezwali na komisje, daleko od domu-spytal czy maja nadzieje ze mu ta noga odrosnie
bedziesz miala komisje z zusu>??? Czy sprawdzaja czy jestes chora>>?
Wszystko o chorobowym:
link zewnętrzny zablokowany
🙂
pol27 napisał(a):
Polanka napisał(a):
korel napisał(a):
bedziesz miala' komisje z zusu>??? Czy sprawdzaja czy jestes chora>>?
nie ja , ale z tego co widze to moze nas tez to czekac, patrz pare postow wczesniej
maczek napisał(a):
Wszystko o chorobowym:
link zewnętrzny zablokowany
🙂
korel napisał(a):
No gira mi też nieźle spuchała, może to od alkoholu. Ale przyjemnie było.
uuu i tak bez nas sie bawiles? Nie ladnie
Polanka napisał(a):
pol27 napisał(a):
Polanka napisał(a):
bedziesz miala' komisje z zusu>??? Czy sprawdzaja czy jestes chora>>?
nie ja , ale z tego co widze to moze nas tez to czekac, patrz pare postow wczesniej
a sprawdzaja czy faktycznie jest sie chory bo nie kumam?